- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.781
Hahahahaaaay gelmezmi ya bi sene öncesine kadar altında neymiş derdim ama şimdi biri altın der demez bu görüntü aklıma gelir
uzun zamandır görüşmüyormuşsunuz belki de art niyetli olarak yapmamıştır, daha önce ev almak istediğinden falan bahsettiyse eğer hani mutluluğunu paylaşmış olabilir diyecem ama çocuk olayına bnde anlam veremedimKizlar size bisey sorcam
Azcik bdv olsun burasi
Simdi benim coook eski bir arkadasim var
Son 15 senede yuzyuze 1 kez gorustuk
Esi izin vermiyodu biryere gitmesine ben ve diger arkadasim 7 yil once onu evinde ziyaret ettik
Sonra telefon numaralarimizi kaybettik
Benim tel kayboldu vs.
Gel zaman git zaman bu arkadas eski tel hafizasindan biyerden benim numarami bulmus gecen yaz aradi beni
Cok sevindim cok ozlemistim
Onun da beni ozledigini hissettim
Hic arkadasi yok bu arada
( digeriyle o da bende gorusmuyoruz baska da arkadasi da yokmus esinin kiskancligi sebebiyle vs)
Simdi biz bu arkadasimla yazisiyoruz konusuyoruz
Haftayada biryerde bulusucaz kismetse
Ama bu yazismalarda bana tuhaf gelen seyler oldu
Örneğin;
Nasilsin dedigimde iyiyim sen nasilsin bikac gun once yazliktan geldik
Bak bizim yazlik deyip bana 7 8 tane ev fotosu atmalar( yazligini merak etmedim zaten alali uzun zaman olmus )
Oglun nasil dedigimde 15 tane oglunun fotosunu atmalar
Bana birara evinin resimlerini at demeler napicaksa evimin resmini
Cok ayip geliyo bana
(Bir kizim var benim arkadaslar)
İkinci insallah erkek olur demeler
Ama biz ikinciyi de kiz istiyoruz dedigimde şu şaskin gozlerini belerten imoji var ya hani onu gondermeler falan
Beni biraz huzursuz etti
Haftaya gidicem gitmesine de sanki bi şevkim kirildi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum
Bu tavirlari devam ederse görüsmeyi nasil keserim bilmiyorum
Kirmak istemiyorum ama istemedigim kimseyle de gorusmek istemiyorum
Hayir hic konusu gecmediuzun zamandır görüşmüyormuşsunuz belki de art niyetli olarak yapmamıştır, daha önce ev almak istediğinden falan bahsettiyse eğer hani mutluluğunu paylaşmış olabilir diyecem ama çocuk olayına bnde anlam veremedim
hımm o zaman yapısı böyle demekki, bi görüşürsün eğer içine sinmezse bahaneyle araya mesafe koyarsınHayir hic konusu gecmedi
Yazin konustugumuzda yazlikta oldugunu soylemisti o kadar
Bende hic bu konuda bisey sormadim
Resim attiginda gule gule oturun dedim
Sagol demek yerine alali su kadar oldu dedi
Alis asamasinda konusmus olsak dedigin dogru olabilir ama pat diye de olunca hos durmadi
Bi bu olsa neyse diycem dehımm o zaman yapısı böyle demekki, bi görüşürsün eğer içine sinmezse bahaneyle araya mesafe koyarsın
Ne olursa olsun eşinden gizli gitmeEşime söylemedim eşi biryere yollamiyo bize gelemez diye
Onunki kadin da benim ki sokak köpeğimi der yollamaz gitme der
( onun evine cok yakın bi yerde buluşcaz)
sanırım arkadaşının eşinin ev gezmesine izin vermediğini söylemiş yoksa benmi yanlış anladımNe olursa olsun eşinden gizli gitme
Başına bir hal gelmeyeceği ne malum?
Kadın kadına gizli görüşme mi olur
Bu işin altında başka bir şey var gibi sanki
Yok asla eşimden gizli bir yere gitmemNe olursa olsun eşinden gizli gitme
Başına bir hal gelmeyeceği ne malum?
Kadın kadına gizli görüşme mi olur
Bu işin altında başka bir şey var gibi sanki
ciceklientari bi kere bi görüş bakalım ancak temkinli ol. Amacı hava atmak mı yoksa gerçekten seninle paylaşmak mı istiyor.
Niyetini anladıktan sonra tekrar gözden geçirirsin görüşmek isteyip istemediğini
Cok degisik bi bakis acisi karanfilceCiceklientari, bu arkadaşın senin tanıdığın birisi.
Yani huyu bi anda değişmiş olamaz. Ben bunun bilişim sendromu olacağını tahmin ediyorum.
Sosyal medyayı sonradan kullananlar ne yapcağını bilemiyor. Yaşlı anneler teyzeler halalar dedelerde filan da oluyor bu.
Facede abuk yorumlar herşeyi beğenmeler her resmin qltına yorum yapmalar. Bi ara eski sınıf öğretmenim her fotoğrafın altına yorum yapıyordu arkadaşın eşi kıskanmıştı. Oysa yaşlı normal bi adam ama facede yaptığı yorumlar absürt oluyordu. Bu arkadaşında watsupta bu olayları abartmış olabilir. Baktın normal hayatta da öyle, zaten 17 yılda bi görüşcekmişsiniz. Bi daha buluştum ettim diyene kadar bi o kadar daha yıl gecer. Canını sıkma.
Yok mu sizin etrafınızda öyleleriCok degisik bi bakis acisi karanfilce
Hic boyle dusunmemistim :)
Madem boyle bi teknoloji var dayayayim fotolari dedi herhalde :))