Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Merhaba kızlar
Sana anlatmak istediğim birşey var.
Yaklaşık 2 aydır göğüs ve Boğaz bölgemde Ağrı'larım oluyor. Bazen nefes alamıyorum.
Her türlü doktora gittim. Türlü filmler ultrasonlar çektirdim. Mümkün değil bulunamadı.
Kas Ağrı'sı vs. Diyerek ilaç verdiler. O da fayda etmedi.
Evimizde de acayip bi negatif hava var. Sebebsiz yete bi bağrışmalar oluyor. Bakıp kalıyorum.
Burada tanıdığım bi reiki uzamanı var. Anlattım. İşte bana birşeyler yaptı. Göğüs bölgende aşırı negatif enerji var dedi. Sen de çok fazla nazar var dedi. Nazar zaten göğüste ağrı yaparmış. Tifüs bezi Oray'a olduğu içim.
Ben bundan Nasıl kurtulabilirim. Dua falan ne okusam. Baktım netten ama buldum birşeyler ama belki tecrübe eden vardır aranızda.

Merhaba kızlar
Yaklaşık 2 aydır göğüs ve Boğaz bölgemde Ağrı'larım oluyor. Bazen nefes alamıyorum.
Her türlü doktora gittim. Türlü filmler ultrasonlar çektirdim. Mümkün değil bulunamadı.
Evimizde de acayip bi negatif hava var. Sebebsiz yete bi bağrışmalar oluyor. Bakıp kalıyorum.
Burada tanıdığım bi reiki uzamanı var. Anlattım. İşte bana birşeyler yaptı. Göğüs bölgende aşırı negatif enerji var dedi. Sen de çok fazla nazar var dedi. Nazar zaten göğüste ağrı yaparmış. Tifüs bezi Oray'a olduğu içim.
Ben bundan Nasıl kurtulabilirim. Dua falan ne okusam. Baktım netten ama buldum birşeyler ama belki tecrübe eden vardır aranızda.
Canım senin durumun biraz stres kaynaklı gibi geldi. Bende de oluyor bazen. Her şeyi kafana takma biraz large ol. Eve sen de esin de iş ve stres getirmeyin. Ben eskiden eve dosya getirirdim. Şimdi cubbemi çıkardim mi tamam. Onun haricinde bol bol Felak ve nas sürelerini oku. Yine ben çok sıkıntıda olursam ya Latif ya Rauf esmasını okuyorum. Çok rahatlatıyor.

Canım senin durumun biraz stres kaynaklı gibi geldi. Bende de oluyor bazen. Her şeyi kafana takma biraz large ol. Eve sen de esin de iş ve stres getirmeyin. Ben eskiden eve dosya getirirdim. Şimdi cubbemi çıkardim mi tamam. Onun haricinde bol bol Felak ve nas sürelerini oku. Yine ben çok sıkıntıda olursam ya Latif ya Rauf esmasını okuyorum. Çok rahatlatıyor.
Aslınsa ben de çok zikir okurum.
İş anlamında inan hiç streslim yok. Hatta işimin en rahat dönemini yaşıyorum. Ve eve hiç iş getirmşyorum.
Genel olarak stresli değilim. Çok rahat bi işim var. Bugün 10 da gittim 3 de çıktım. İstersem hiç gitmem de kimsede sormaz nerdesin diye.
Bu duaları okumaya çalışırım. Çok teşekkür ederim.

Papatya gecmis olsun can'im.Allah kem gözlerden korusun.Negativ enerjiyi belki istemeden kendimize cektigimizde olabliyor.mesela ben,Telefon ve netle cok hasiir nesir olunca,cok sinirli ve mutsuz oluyorum.Bazen biz ,kendimize ne yapiyoruzuda düsunmeliyiz sanirim.

Merhaba kızlar
İnşirah süresini bol bol okuyun çok rahatlatır. Ayrıca Ya Rafı esması enerjinizi yükseltir nazara karşı birde evinizde adaçayı tütsüsü yapın pek çok kişiden duydum uyguladım gerçekten işe yarıyor.

Çok teşekkür ederim kızlar
L Lili-yar bu adaçayı tütsüsü Nasıl oluyor. Nasıl yapacağım onu.

royem royem internet ve telefon hiç aklıma gelmemişti. Aslında ilginç ama olabilir.

Papatya canım inşirah suresi çok faydalı olur.Birde göğüs hastalıkları uzmanına git casnım.Belki bir solunum problemin vardır .Ama ben kesin psikolojik diye düşünüyorum.Allahım ferahlık esenlik versin canım.

_sekerpare_ _sekerpare_ gittim canım. Filmler ultrasonlar çekildi. Birşey bulunamadı. Kas Ağrı'sı olabilir diyip bi ilaç verdiler ama fayda etmedi.
Ben nazara pek inanmazdım aslında.
Benim de nereme değiyorsa
Tövbeeee

Çok teşekkür ederim kızlar
L Lili-yar bu adaçayı tütsüsü Nasıl oluyor. Nasıl yapacağım onu.

royem royem internet ve telefon hiç aklıma gelmemişti. Aslında ilginç ama olabilir.
Adaçayı ni yakıyorsun sönünce tüm evi gezdiriyorsun özellikle evin köşelerine tut, sonra 10-15 dk bekleyip evi havalandır. Haftada bir yapın İnternetten de araştırabilirsin. Tabi inanma meselesi bu bende işe yaradı inşallah sizde tüm negatif enerjiyi temizlersiniz evinizden.

M maviduvar1 cım anneciğimde de böyle bir rahatsızlık ortaya çıkmıştı. Hala devam ediyor gerçi. 3 yıldır gitmediği doktor kalmadı. Göğüs hastalıklarından tut , nörolojiye kadar. En son psikiyatriye yönlendirildi.
Aynı durum mu bilmiyorum ama onda da göğüs ağrısı ve nefes darlığı vardı.
Rabbim kolaylık versin anneciğim çok zorlanıyor.

İnşirah okuyor bol bol. Geçmiş olsun tekrardan.

Merhaba kızlar

öncelikle geçmiş olsun..papatyacım..
tıbbi yönden yolları arşınlamışsın üzerine düşeni yappmışsın..şifa olsun inşaallah..

nazara gelince;
inan bizim aklımıza gelmeyen ; nazar mı değer canım bu duruma dediğimiz şeylerde insnaların gözü kalıyor..
nazar ediyorlar..
Resulullah (s.a.s) şöyle buyurmuşlardır: "Nazardan Allah'a sığınınız. Çünkü göz (değmesi) gerçektir" (İbn Mace, Tıb, 32; Buhari, Tıb, 36; Müslim, Selâm, 41).

nazar gerçektir ve bu bizlerin hayatını etkiliyor..bol nas felak inşirah sureleri okunmalı..

güçlü isen mutlu isen evin varsa kafan rahatsa insanlar stressiz olduğunu işinin rahat olduğunu biliyor veya farkediyorlarsa emin ol nazar değer..
illa çok çok uç özelliklere sahip olmak gerekmiyor
senin bi gülüşüne bile nazar değdirecek kadar kötü gözle bakan ; kıskanna insanlar vardır emin ol...

dualara devam..
şifa versin inşaallah Rabb im

kızlar cevaplarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.
ben kendime göre çok mutlu bi insanım. çok şükür rabbim bana istediğim herşeyi verdi. aklımdan geçen hayalini kurduğum ne varsa er ya da geç oldu çok şükür.
söylediklerinizin tümünü uygulamaya çalışacağım. evimi ailemi ve kendimi bu durumdan kurtarmaya çalışacağım.

kızlar cevaplarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.
ben kendime göre çok mutlu bi insanım. çok şükür rabbim bana istediğim herşeyi verdi. aklımdan geçen hayalini kurduğum ne varsa er ya da geç oldu çok şükür.
söylediklerinizin tümünü uygulamaya çalışacağım. evimi ailemi ve kendimi bu durumdan kurtarmaya çalışacağım.

eminiz ki senin gibi inançlı ve güçlü bi insan bunu başaracaktır..
Rabb im ferahlık versin papatyacım

M maviduvar1 ' cım arkadaşlar söylemiş zaten ama inşirah süresi gerçekten çok iyi geliyor. Felak-Nas-Ayetel Kürsiyle beraber bol bol oku.

ayrıca nazar illa kötü gözle bakınca,kıskanınca değmez ki. maalesef benim de nazarım çok değer,ne kadar maşallah demeye çalışsam da özellikle annem ve eşime değdirdiğimi fark ediyorum . insan çok sevdiğine de değdirebilir yani. Nazar haktır. İnsanı mezara,hayvanı kazana götürür derler bizim orada :KK43:

Hayırlı sabahlar arkadaşlarım :KK25:
Hafta içi 8-5 çalışarak evinde doya doya vakit geçiremeyen; tüm işlerini hızlandırılmış olarak yapmaya çalışan; zaten hamişliğin de vermiş olduğu çabuk yorulmanın etkisiyle akşamları küt uyuya kalan bir hatun olarak hafta sonu erken kalkmak pahabiçilemez bir güzellik :KK24:

Bu sabah erkenciyim evet..
Önümüzdeki hafta içi için eşimin ve benim ütüler yapıldı..
Çamaşırlıkta ki çamaşırlar katlanıp yerleştirildi..
Kahvaltı yapılıp bulaşıklar toplandı...
Evin tozu da alındı..
Şimdi azıcık uzanayım malum bu ara sırt ve bel Ağrı'larım artışta...

İnşaallah bugün ki hedeflerim
Bir cüZ okumak ...
Mealden 2 sayfa okumak ...
Biraz ilmi araştırma yapmak..
Haa kahve keyfimizi de unutmayalım :KK74:

Herkese günaydın
Sağlıklı günlerimiz olsun inşaallah

Merhaba kızlar
İnşirah suresini oku papatyacim bol bol.
Senin için bağrını açmadık mı?
İndirmedik mi senden o yükünü?
O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
Senin şanını yüceltmedik mi?
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!

Günaydın kızlar
Şnşirah suresini elimden geldiğince okumaya çalışacağım.
Çok teşekkürler

X