- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.581
bir yudum mutluluk söylediğin herşeyde o kadar haklısın ki..... Rabbim evlatlarını sana bağışlasın ve çok mutlu olun inşallah bol bereketli birikimlerin olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canım. gerçekten çok faydalı paylaşımlar oluyor. tecrübeli arkadaşlardan ben de çok güzel şeyler öğrendim.bu sayfayı yeni keşfettim çok güel yavaş yavaş okumaya çalışıyorum bakalım neler öğreneceğim :)
bende öğreneyim okuyayaım da :))) devir tasarruf devri en güzel tasarruf israftan kaçmayla oluyorhoş geldin canım. gerçekten çok faydalı paylaşımlar oluyor. tecrübeli arkadaşlardan ben de çok güzel şeyler öğrendim.
Merhaba kızlar.
Bugün sabah erken kalktım ve işleri yoluna koydum.
çamaşırlar yikandi kurutuldu katlandı utulendi.
ev silindi supuruldu.
Buzluga 4 poşet haşlanmış fasulye ve 3 poşet nohut atıldı.
Zeytinlikten gelen gelincik otları temizlendi ve yikandi. Dolaba konuldu.
Geçen hafta aldığım baklanın yemeği yapıldı. Bulgur pilavı yapildi.
Nevresimler değişti.
Yarına pek bir işim kalmadı çok şükür.
Bugün ufak tefek harcamalar yapıldı 10 tl gibi bir harcama ile günü kapatiyorum.
Ben zevkle yapıyorum kendi evimin işi sonuçta. Bana terapi gibi geliyor. Kafam dağılıyor. Çalışan bayan düzenli ve pratik olmak zorunda.allahıımmm okurken yoruldum, bu işleri ben nasıl becereceğim?
nasıl bır olay yasadınız? bende eşimle tartışmalarımızda genelde ben haksız cıkıyorum ve onu uzdum dıye daha da uzuluyorum son zamanlarda daha sakınız sesımızı yukseltmıyoruz ama eşim genelde pek konusmaz ıcıne atar ve olan ona oluyor dıye cok ustunr gıtmıyorum artık