- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.521
@geztapo başın sağolsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinize hayırlı cumalar.İki gündür perişanım.Yakın arkadaşımı kaybettim.Dün uğurladık ebedi evine.toparlanamıyorum bir türlü.Hiçbişeye konsantre olamıyorum.Hayata dönemiyorum.Oğlum da çok severdi onu sarılıp sarılıp ağlasıyoruz.
Hamarat kadın, becerikli insanlara bayılıyorum.@geztapo başın sağ olsun canım Rabbim sabır versin.
Kızlar ayın ilk 3 gününe masraflar, misafir ağırlama vs derken oldukça masraflı girdik. Bugün ekmek dışında masraf yapmamaya niyetlendiğim için açtım dolapları ne var ne yok diye. Baktım makarna ve bir adet büyükçe tavuk but vardı.
Önce bir şehriye çorbası yaptım.
Yanına da akşam tavuklu makarna yapacağım. Önce tavuğu haşlıcam Sonrasında soğan , yeşil ve kapya biberi az yağda salça ekleyeceğim kavurup üzerine minik doğradığım domatesleri , maydonozu ve didiklediğim haşlanmış tavuğu ekleyip makarna ile karıştıracağım.
Yarına Allah Kerim.
Merhaba kızlar, mutlu pazarlar...
Dün evin temizliğini yapmıştım.
Bugün de çamaşır katlama yemek ütü derken geçiyor.
Pazar gunu mutfaktan çıkamıyorum.
Buzdolabını açtım ne var ne yok baktım. Yeşillikler ve marulu yıkayıp kurutup kaldırdım.
Ispanakları yıkayıp doğradım kaldırdım.
Hafta içi yenmeyen bayat ekmekleri cektirip buzluga attım.
Pırasalar çarşamba gününden. Temizleyip Havuçlu Kıymalı yemeğini yaptım.
5 litre süt geldi. Kaynatıp yoğurt yaptım. Biraz da ayırdım sütlü tatlılar için.
Yarın için tavuk haşladim. Suyunu da bardakla buzluga koyucam.
Milfoyum vardı onu çıkardım yarın kahvaltı için yapicam.
Suyumuz bitmiş onu da mahallemizde bulunan yıllardır suyunu ıctigimiz herkesin su doldurduğu cesmemiz var suyu çok güzel. Oradan doldurup geldi oglum.
2 kavanoz Menemen ve 2 kavanoz domates konservem kalmış onu Kiler den çıkardım ki değerlendirelim.
Bugunluk benden bu kadar kızlar.
Biraz da dinleneyim.
yarın is günü...kolay gelsin herkese....
Sevindim adınıza :))Kızlarcım merhaba.
Akşam üzeri çok güzel bir haber aldım. Artık umudumuzu biraz yitirdiğimiz bir yerden gelecek yüklü miktarda bir para vardı. Şu an bir gelişme haberi aldık onunla ilgili. Eğer olumlu sonuçlanırsa çok ama çok rahat edeceğiz Allah'ın izniyle. Tüm kredimizi kapatabileceğimiz yüklü bir meblağ.
Duanızı eksik etmeyin lütfen. Rabbim hayırla sonuçlandırsın İnşallah.
Yapan bi kac kisinin yorumunu okumustum cok agir oluyor yiyeceklerde tüketemiyoruz temizlikte kullaniyorum demistiİlk defa yapıyorum inşallah olur.
Etrafını koyu renk örtüyle sarıyorum. Bi kaç gün sonrada bodruma indircem inşallah.
Eger olursa tarifini size de veririm.
Ve tutarsa gercekten evdeki buruşmuş elmaları değerlendirmek için çok iyi bi yöntem.