- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.501
İlk tarifin çok cazip grldi dur bugün bi deniyim bakalım :)ayy biri makarna mı dedi
ben de bayılırım,ara ara değişik soslar denerim ama genelde favori sosumla yaparım.
sucukları minik minik doğrayıp tereyağında hafif pişiriyorum,üzerine rendelenmiş domates ve çok az salça ekliyorum, kaynayınca baharatını atıp ocaktan alıyorum. baharat olarak k.biber-pulbiber bol kekik katıyorum. bazen ocaktan almaya yakın minik minik kaşar da ekliyorum.eşim de çok sevdiği için sık sık yaparım.
bir de ayrıca ev makarnasını keşli çok severiz.heryerde olan bir peynir değil ama tereyağında bol kavurunca harika oluyor. bilip de denemeyen varsa çok şey kaçırıyor
başınız sağolsun Rabbim kalanlara sabır versinHepinize hayırlı cumalar.İki gündür perişanım.Yakın arkadaşımı kaybettim.Dün uğurladık ebedi evine.toparlanamıyorum bir türlü.Hiçbişeye konsantre olamıyorum.Hayata dönemiyorum.Oğlum da çok severdi onu sarılıp sarılıp ağlasıyoruz.
Hepinize hayırlı cumalar.İki gündür perişanım.Yakın arkadaşımı kaybettim.Dün uğurladık ebedi evine.toparlanamıyorum bir türlü.Hiçbişeye konsantre olamıyorum.Hayata dönemiyorum.Oğlum da çok severdi onu sarılıp sarılıp ağlasıyoruz.
Bir meyraa gördüm sanki..
Kaçak oyuncu nerdesin bakim sen