- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.381
Keçi ağzı nedir, cahilliğime verin, bilemedim :/
Hımm ağız sütü yani, tamam o şekilde biliyorum da farklı bi yiyecek sandım ben:)valla ben de ilk defa gördüm eşim sayesinde. keçinin yavrusu olduktan sonraki ilk sütü.
eşim içip bitirdi zaten. biraz da kızıma içirdim.
Uyardım daha önce olduğu gibiÜzülmekte haklısınız ben olsam ben de üzülürüm. Ama hamilesiniz. Lütfen kafaya takmamaya çalışın. Bazen oluyor öyle ne kadar gayret etsek illa birseyler çıkıyor. Az para da degil cunku. Eşinizi daha dikkatli araç kullanması için uyarabilirsiniz. Hem bu can güvenliği açısından da önemli. İnşallah bir daha olmaz.
The Black, üzülme canım...Allah bir yerden kapıyı kaparsa başka yerden açar...Umudunu yitirme...İnşallah yakın zamanda güzel haberlerini bizlerle paylaşırsın...
Dilberi Rana, bebeğini güzel günlerde büyüt. Bu dönem çok zevklidir tadını çıkar...Çok çabuk büyüyorlar...Ben oğullarım ard arda olunca birkaç yıl çalışmamış onlara bakmıştım...Onların gelişim sürecine tanıklık etmek çok harika...
M maviduvar1 tebrik ederim canım, Allah bereketini versin.
The Black hayırlısı olsun hakkınızda,sıkma canını bir yerden kapı açılır inşallah.
ben ilk evlendiğimde eşim hayatta işten çıkmayacağı bir yerde çalışıyordu ve binlira alıyordu,bir sene sonra işyeri kapattı ama çalışanlarına sahip çıkmadı,tazminat bile vermedi. 3 ay işsiz kaldı işsizlik maaşıyla geçindik. daha sonrasında 2000 tl ye yeni bir iş buldu.şuan hem mevki olarak hem de gelir olarak oraya göre kat kat yukarıda elhamdülillah.
The Black mobbing, haklı fesih sebebidir ve kıdem tazminatı hakkının yanında maddi ve manevi tazminat davası açma hakkın var hatırlatmış olayım...Allah yardımcın olsun canım...Hakkında hayırlısı...
Uyardım daha önce olduğu gibi
Ama her şey gibi bu da iki ay sonra unutulur maalesef
Ayrıca pişmanlık duymadan olmuş ödeyeceğiz yapacak bi şey yok yorumu benim Can'ımı sıkan
İşten ayrılmak durumunda kaldım. Karmakarışığım. Allah'ım sen büyüksün.
Selam canlar,ugrayamiyorum eskisi gibi.nasilsiniz ,herkes iyidir insallah.
Az kenarda birikmis paramla bankadaki eksiyi kapattik.Hersey üst uste geliyor bi aralar,Helen gidiyor birsey de yok görunurde.moralim bozuldu esimden dolayi.evimiz olsun diye,gidim gidim yaptigiim birikim batiyor ona.Ben sesimi cikarmadan ihtiyaclarimi erteleyip ,birseyler yapalim diyorum ya da dunya hali ,olurda kimseye
Muhtac olmayalim diye cirpiniyorum.ama Ben citpindikca batiyorum,hevesim,haallerim yok oldu gitti.
Üstune esimin iside sallantida,zor günlerden sonra duze ciktik derken tekrar Basa dönmek zorunda kalmayiz insallah.
Herseyi Rafa kaldirdim,su borclari kapatip az cok kizimin gelecegi icin elimden geleni yapman lazim.
royem Rabb'im yardımcınız olsun İnşallah. Yine O'na sığınmaktan başka çaremiz yok. Kendinden başkasına muhtaç etmesin hiçbirimizi.
İşle ilgili bir gelişme vardı, olumlu sonuçlandı. İnşallah 20 Mart'ta başlıyorum. Rabbim utandarmasın. Bin şükür.
Canım tek başına birikim olmuyor. Daha doğrusu biri idare etmeye çalışıp diğerinin umrunda değilse olmuyor. Bu yüzden önce eşinde de birikim bilincini uyandırmalısın. Neden biriktirmek istediğini nasıl biriktirdiğini eşine güzelce anlat.
En başlarda benim de eşim böyleydi. Ben idare etmeye çalışıyordum o resmen para harcamaya çalışıyordu. Sonra güzel güzel konuşup anlattım, şimdi o bile gereksiz lambaları söndürüyor, fişleri çekiyor
Allah yardımcın olsun canım. Ama Allah daha güzel daha mutlu olacağın bir iş verir inşallah.
Allah yardımcın olsun canım. Allah evinize bereket versin
Çok şükür çok sevindim. Hatta üstte dua etmiştim sana :)