- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.361
Aynen canim,Sene baslari bizde böyle karisikliklar ekstra ödemeler oluyor.can sagolsun bi sekilde ödeniyor cok sükur.Royem Allah kolaylık versin,her sene ocak ayı bizde de bi karışıklık oluşturuyor nedense,eksiye düşmesek de çok harcama yapıyoruz gibi geliyor.. bu arada sen çalışmaya başlamış mıydın?
Ben evimde hiç üşütmedim şükür kaplıcada hastalandım.ayy bende de çok fındık var,tatlı pek yapmam da genelde akşamları çayın yanına ya da kahvaltıda yiyoruz.ama bazen onu kırmaya bile üşeniyoruz ne yalan söyliim
karanfilce aman canım hastalık birşeye benzemiyor,varsın 100 tl fazla gelsin fatura ama sağlığımız yerinde olsun..
biz geçen ay kombiyle hiç oynamadık,en düşükte 142 tl geldi(evim güney cephe ve ara kat onun etkisi çok var) bu ay daha düşük gelir diye bekliyorum
Hayirli cumalar cnmGünaydın hayırlı cumalar başkentten.Sta,karanfilce,papatya,çiçeklientari,sevimli,royem,sarıpisi,the black ve nikini hatırlayamadığım diğer kızlar.Başkent bildiğiniz gibi işte.Çok üzgünüm.Büyük korku yaşadım kuzumun dersanesinin çok yakınında oldu patlama.Çocuk ses hala kulaklarımdan gitmiyor diyor.Niyetim siyaset filan konuşmak değil.Mübarek cumanın hürmetine dua edelim hiç iyi değil sonumuz.
Çok gecmis olsun karanfilceBen evimde hiç üşütmedim şükür kaplıcada hastalandım.
Ama hastayken çok üşüdüm, hiç acımadım yaktım 4 de 5 de.
Cğerlerim bir ay acıdı. Onu eritmem baya uzun sürdü.
Ben bu gazla evdeki findiklari kirarim artikinKızlar fındıkları bize gönderin
Ben acıktım mı fındığa nasıl yüklenirim. Üşencek ne var fındık kırmada. Bizim buralarda badem daha çok olur siz bir de badem kırın da göriyim bakim :)
Canim,gecmis olsun.olan masum insanlara oluyorGünaydın hayırlı cumalar başkentten.Sta,karanfilce,papatya,çiçeklientari,sevimli,royem,sarıpisi,the black ve nikini hatırlayamadığım diğer kızlar.Başkent bildiğiniz gibi işte.Çok üzgünüm.Büyük korku yaşadım kuzumun dersanesinin çok yakınında oldu patlama.Çocuk ses hala kulaklarımdan gitmiyor diyor.Niyetim siyaset filan konuşmak değil.Mübarek cumanın hürmetine dua edelim hiç iyi değil sonumuz.
kızlar nasılsınız?
ben çok seviyorum bu topiği. çok sık uğrayamıyorum ama çok şey öğrendim bu topikten. elimden geldiği kadar da onları uygulamaya çalışıyorum.
bitenler yazacağım yine :)
kurban bayramından kalma kavrulmuş kıymam,
erik reçeli, ayva reçeli, elma reçeli (birer kavanoz),
harnup pekmezi,
keçi ağzı bitti.
kızlar nasılsınız?
ben çok seviyorum bu topiği. çok sık uğrayamıyorum ama çok şey öğrendim bu topikten. elimden geldiği kadar da onları uygulamaya çalışıyorum.
bitenler yazacağım yine :)
kurban bayramından kalma kavrulmuş kıymam,
erik reçeli, ayva reçeli, elma reçeli (birer kavanoz),
harnup pekmezi,
keçi ağzı bitti.