- 4 Ağustos 2011
- 431
- 527
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.301
T
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keyfini cikar canim :)İnşallah royem buradaki hanımların deneyemlerinden faydalanacağım diye düşünüyorum.
Bu arada bugün bakım günü. Kuaföre gidip bir tutam güzellik istiyorum diyeceğim. Kuaförlerde çok geriliyorum ben kızlar, o sebeple eşimi de yanımda tabiri caizse sürüklüyorum.
Bu bakımın parasını geçen aydan ayırmıştım o yüzden bu ay ki rutinimi etkilemeyecek.
evdeki malzemelere gore mi yapicaksin.En pratiginden ,patates salatasi yanina pogoca ya da borek olabilir.hemen bi de kek cirparsan cayin yanina daha ne olsun.suan aklima degisik degilde pratik evde olucak malzemelerle bunlar geldi :)misfirlerim gelicek inşaAllah
Pratik ve değişik tatlı tuzlu ve salata tarifleriniz var mı? 2 tatlı 2 tuzlu 2 de salata yapmayı düşünüyorum
Hem değişik hem pratik hem de göze hitapeden üçgen kek tarifi var nette arat hoşuna giderse yap.misfirlerim gelicek inşaAllah
Pratik ve değişik tatlı tuzlu ve salata tarifleriniz var mı? 2 tatlı 2 tuzlu 2 de salata yapmayı düşünüyorum
evdeki malzemelere gore mi yapicaksin.En pratiginden ,patates salatasi yanina pogoca ya da borek olabilir.hemen bi de kek cirparsan cayin yanina daha ne olsun.suan aklima degisik degilde pratik evde olucak malzemelerle bunlar geldi :)
Merhaba kızlar...
Bugün temizlik günüydü.
Bayan çağırdım. Temizledik iyi hoş ama bişeye canım sıkıldı.
Ben kırılana edilene pek sıkılmam kaç senelik evliyim ben bile eskiyorum takımlarım eksilmiş nolcak derim. Eskisin de yenisi alınsın derim.
Ama bir fincan takımım gitti ki veren kişi ve hatırası çok değerliydi. Kendimi bastırmaya çalışsam da öfkeleniyorum kadına karşı. Çünkü bir de üstelik dikkatsizliği yüzünden oldu. Bütün kırılacak eşyalar dolaptan tüm birden kucaklanarak indirilir mi size soruyorum. Biri kayar da düşmez mi?? Ahh yaparken bir görseydim derdim tek tek al diye. Neyse velhasıl bir tabağı ve bir fincanı kaldı. Onunla çiçek şelalesi yapayım diyorum.
Hem de canım arkadaşımın sevimlinin hatırasını da yadetmiş olurum ne dersiniz?
Iyi geceler kızlar
ciceklientari geçmiş olsun
Ciddi bir şey değildir inşallah
Günler geçip gidiyor
Kızım 2 aylık oldu yaklaşık
Sütüm zar zor yetiyor desem yeridir
O kadar çok yiyorum ki süt olsun diye
Mideme eziyet ediyorum resmen
Şu ilk altı ayı atlatsak
Moral de önemli diyorlar
Bense mutsuz olmaya bahane arayan bi tipim
Destek bekliyorum eşimden
O da üstüme geliyor
Bugün aglamaktan gözlerim şişti
Bi de grip oldum
Bütün kemiklerim ağrıyor
İyiyiz buralardayizhayırlı günler hanımlar
napıyorsunuz,nerelerdesiniz,özlüyorum sizleri
Bende cok duydum ama denemedimPatates keki deneyen varmı aranızda. Bi tv Programı'nda denk gelmişti çok beğenmişti herkes
Merhaba kızlar...
Bugün temizlik günüydü.
Bayan çağırdım. Temizledik iyi hoş ama bişeye canım sıkıldı.
Ben kırılana edilene pek sıkılmam kaç senelik evliyim ben bile eskiyorum takımlarım eksilmiş nolcak derim. Eskisin de yenisi alınsın derim.
Ama bir fincan takımım gitti ki veren kişi ve hatırası çok değerliydi. Kendimi bastırmaya çalışsam da öfkeleniyorum kadına karşı. Çünkü bir de üstelik dikkatsizliği yüzünden oldu. Bütün kırılacak eşyalar dolaptan tüm birden kucaklanarak indirilir mi size soruyorum. Biri kayar da düşmez mi?? Ahh yaparken bir görseydim derdim tek tek al diye. Neyse velhasıl bir tabağı ve bir fincanı kaldı. Onunla çiçek şelalesi yapayım diyorum.
Hem de canım arkadaşımın sevimlinin hatırasını da yadetmiş olurum ne dersiniz?
Oooy oyy..nerdeeeİyiyiz buralardayiz
Sen naptin
Foto cekim yaptirdiniz mi