Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

O kadar imreniyorum ki. Yazın mutlaka ben de dolabıma bir sürü şey atacağım İnşallah. Bu sene aileler yanımızda değildi ben de hiç bilmediğimden bir şey koyamadım. Önümüzdeki yaz fasulyesinden domates sosuna kadar dolduracağım İnşallah.
Ben bu ay birikime 140 tl ayırdım. 100 tl de farklı bir hesabıma ayırdım.

karanfilce karanfilce Rabbim dilerim en güzel zamanda nasip etsin bir bebek.

karanfilce karanfilce ,insallah canim.Allah sana ve esine de bu guzel duyguyu,evlat sevgisini tattrsin insalah.

@saripisisi ve @geztapo ,cok tesekkur ederim canlar Amin, sagolasiniz.
ciceklientari ciceklientari ,cok gecmis olsun canim.
The Black The Black ,ben bu sene hic kis hazirligi yapamadim,kizim cok huysuzdu,bir is yapmama izin vermiyordu,kis hazirliklarida malum Zaman ve guc gerektiriyor o yuzden bu sene yapamadim.O yuzden bu sene cok eksikligini hissediyorum.Gecen sene yapmistim,o kis cok rahat ve berekeli gecmisti.saglik olsun artik insallah bu yaz kis hazirligi yapmak istiyorum.

İnşallah royem royem buradaki hanımların deneyemlerinden faydalanacağım diye düşünüyorum.

Bu arada bugün bakım günü. Kuaföre gidip bir tutam güzellik istiyorum diyeceğim. Kuaförlerde çok geriliyorum ben kızlar, o sebeple eşimi de yanımda tabiri caizse sürüklüyorum.
Bu bakımın parasını geçen aydan ayırmıştım o yüzden bu ay ki rutinimi etkilemeyecek.

İnşallah royem royem buradaki hanımların deneyemlerinden faydalanacağım diye düşünüyorum.

Bu arada bugün bakım günü. Kuaföre gidip bir tutam güzellik istiyorum diyeceğim. Kuaförlerde çok geriliyorum ben kızlar, o sebeple eşimi de yanımda tabiri caizse sürüklüyorum.
Bu bakımın parasını geçen aydan ayırmıştım o yüzden bu ay ki rutinimi etkilemeyecek.
keyfini cikar canim :)

misfirlerim gelicek inşaAllah
Pratik ve değişik tatlı tuzlu ve salata tarifleriniz var mı? 2 tatlı 2 tuzlu 2 de salata yapmayı düşünüyorum

misfirlerim gelicek inşaAllah
Pratik ve değişik tatlı tuzlu ve salata tarifleriniz var mı? 2 tatlı 2 tuzlu 2 de salata yapmayı düşünüyorum
evdeki malzemelere gore mi yapicaksin.En pratiginden ,patates salatasi yanina pogoca ya da borek olabilir.hemen bi de kek cirparsan cayin yanina daha ne olsun.suan aklima degisik degilde pratik evde olucak malzemelerle bunlar geldi :)

evdeki malzemelere gore mi yapicaksin.En pratiginden ,patates salatasi yanina pogoca ya da borek olabilir.hemen bi de kek cirparsan cayin yanina daha ne olsun.suan aklima degisik degilde pratik evde olucak malzemelerle bunlar geldi :)

Teşekkür ederim ama haberli gelecekleri için değişik şeyler olsun istiyorum
Alışveriş yaparım sorun değil gelmelerine daha var şimdiden menümü oluşturayım

Merhaba kızlar...
Bugün temizlik günüydü.
Bayan çağırdım. Temizledik iyi hoş ama bişeye canım sıkıldı.
Ben kırılana edilene pek sıkılmam kaç senelik evliyim ben bile eskiyorum takımlarım eksilmiş nolcak derim. Eskisin de yenisi alınsın derim.
Ama bir fincan takımım gitti ki veren kişi ve hatırası çok değerliydi. Kendimi bastırmaya çalışsam da öfkeleniyorum kadına karşı. Çünkü bir de üstelik dikkatsizliği yüzünden oldu. Bütün kırılacak eşyalar dolaptan tüm birden kucaklanarak indirilir mi size soruyorum. Biri kayar da düşmez mi?? Ahh yaparken bir görseydim derdim tek tek al diye. Neyse velhasıl bir tabağı ve bir fincanı kaldı. Onunla çiçek şelalesi yapayım diyorum.
Hem de canım arkadaşımın sevimlinin hatırasını da yadetmiş olurum ne dersiniz?

Merhaba kızlar...
Bugün temizlik günüydü.
Ben kırılana edilene pek sıkılmam kaç senelik evliyim ben bile eskiyorum takımlarım eksilmiş nolcak derim. Eskisin de yenisi alınsın derim.
Ama bir fincan takımım gitti ki veren kişi ve hatırası çok değerliydi. Kendimi bastırmaya çalışsam da öfkeleniyorum kadına karşı. Çünkü bir de üstelik dikkatsizliği yüzünden oldu. Bütün kırılacak eşyalar dolaptan tüm birden kucaklanarak indirilir mi size soruyorum. Biri kayar da düşmez mi?? Ahh yaparken bir görseydim derdim tek tek al diye. Neyse velhasıl bir tabağı ve bir fincanı kaldı. Onunla çiçek şelalesi yapayım diyorum.
:KK68:

Iyi geceler kızlar
ciceklientari ciceklientari geçmiş olsun
Ciddi bir şey değildir inşallah

Günler geçip gidiyor
Kızım 2 aylık oldu yaklaşık
Sütüm zar zor yetiyor desem yeridir
O kadar çok yiyorum ki süt olsun diye
Mideme eziyet ediyorum resmen
Şu ilk altı ayı atlatsak
Moral de önemli diyorlar
Bense mutsuz olmaya bahane arayan bi tipim
Destek bekliyorum eşimden
O da üstüme geliyor
Bugün aglamaktan gözlerim şişti
Bi de grip oldum
Bütün kemiklerim ağrıyor

Iyi geceler kızlar
ciceklientari ciceklientari geçmiş olsun
Ciddi bir şey değildir inşallah

Günler geçip gidiyor
Kızım 2 aylık oldu yaklaşık
Sütüm zar zor yetiyor desem yeridir
O kadar çok yiyorum ki süt olsun diye
Mideme eziyet ediyorum resmen
Şu ilk altı ayı atlatsak
Moral de önemli diyorlar
Bense mutsuz olmaya bahane arayan bi tipim
Destek bekliyorum eşimden
O da üstüme geliyor
Bugün aglamaktan gözlerim şişti
Bi de grip oldum
Bütün kemiklerim ağrıyor

Su çok önemli sütte
Bir arkadaş günde 5 lt içtiğini söylemişti

Merhaba kızlar...
Bugün temizlik günüydü.

Karanfilce once google dan baktim cicek selalesi neymis diye
Guzel biseymis yap bence :)

X