Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

c
İyi geceler kızlar
Eşim bugün kaza yapmış
Okula giderken araba kaymış
Yolun yanına düşmüş
Araba ters dönmüş
O yol da ıssız üstelik
Kapıya elini atmış
Cok şükür açılmış ve çıkmış arabadan
Burnu bile kanamamis
Gerçi ben hastaneye git yine de dedim ama
Bişeyim yok dedi
Kazayı sabah geçirmiş
Ben paniklemiyim diye eve gelince söyledi

Oğlum da çok hasta
Ateşini düşüremiyoruz
Kreşin bu tatilde etkinlikleri vardı
Sinemaya, bovlinge vs götürdüler
Dağa kaymaya gidiceklerdi
Biz de izin verdik
İçine epey soğuk dolmuş belli ki
Ama eğlenmis bayağı
Bugün göndermedim
Yarın ve öbür gün de yollamiycam
Toparlansin bi
Durumlar böyle
canim cok gecmis olsun,Allah korumus.oglusuna da Allah sifa versin.

Hayırlı akşamlar hatunlar :KK66:Sevimli çook geçmiş olsun eşine canım Allah korumuş valla.Allah göstermesin b.idaha .Bilirsin gerçi ama bir sadaka verin canım.karanfilce anne evi ne güzel ye ic yat ohh miss .Kızlar bana cesaret lazım.Sürücü kursuna başvurcam ,maalesef şimdiye kadar nasip olmadı.Ama özgüvenim yok bu konuda başarabilirmiyim bilmiyorum.Ama almak zorundayım .Bu artık ciddi bir ihtiyaç eşim yeni görevine başladığından beri alışverişimiz bazı dışarı işlerimiz aksıyor sıkıntı oluyor.Oturduğumuz yer yeni yerleşim bölgesi bu yüzden çarşı pazar uzak.İste bakalım pazar günü gidip konuşcaz.hayırlısı.Şubat tatilide bitti.Pazartesi maraton başlıyor. sarıpisi sen baya kardasın arkadaşım .Allah ailelerimize zeval vermesin.
selam canim,geztapocum yaparsin sen canim.insan ilk sefer korkuyor braz ama alstikca cesaretn gelir inan bana.Birde arabanz varsa esin sana hep pratik yaptirsin daha kolay olur sesnin icin.smsdeden hayirli olsun.

saripisi ne guzel stoklari tuketmissin.Benim de buzlugum ve buzdolabim onceye oranla daha bos.malum cocuk olunca ister istemez evdekilere eklemeler yapiyorum,sut peynir eksikleri aliyorum.BU ay gene ekstra faturalar ciktigi icin az da olsa para arttirma niyetim olmayacak.neyse ay sonuna Eksi ile girmesem o da kardir benim icin..

İyi geceler kızlar
Eşim bugün kaza yapmış
Okula giderken araba kaymış
Yolun yanına düşmüş
Araba ters dönmüş
O yol da ıssız üstelik
Kapıya elini atmış
Cok şükür açılmış ve çıkmış arabadan
Burnu bile kanamamis
Gerçi ben hastaneye git yine de dedim ama
Bişeyim yok dedi
Kazayı sabah geçirmiş
Ben paniklemiyim diye eve gelince söyledi

Oğlum da çok hasta
Ateşini düşüremiyoruz
Kreşin bu tatilde etkinlikleri vardı
Sinemaya, bovlinge vs götürdüler
Dağa kaymaya gidiceklerdi
Biz de izin verdik
İçine epey soğuk dolmuş belli ki
Ama eğlenmis bayağı
Bugün göndermedim
Yarın ve öbür gün de yollamiycam
Toparlansin bi
Durumlar böyle
Cok buyuk gecmis olsun cnm

Hayırlı akşamlar hatunlar :KK66:Sevimli çook geçmiş olsun eşine canım Allah korumuş valla.Allah göstermesin b.idaha .Bilirsin gerçi ama bir sadaka verin canım.karanfilce anne evi ne güzel ye ic yat ohh miss .Kızlar bana cesaret lazım.Sürücü kursuna başvurcam ,maalesef şimdiye kadar nasip olmadı.Ama özgüvenim yok bu konuda başarabilirmiyim bilmiyorum.Ama almak zorundayım .Bu artık ciddi bir ihtiyaç eşim yeni görevine başladığından beri alışverişimiz bazı dışarı işlerimiz aksıyor sıkıntı oluyor.Oturduğumuz yer yeni yerleşim bölgesi bu yüzden çarşı pazar uzak.İste bakalım pazar günü gidip konuşcaz.hayırlısı.Şubat tatilide bitti.Pazartesi maraton başlıyor. sarıpisi sen baya kardasın arkadaşım .Allah ailelerimize zeval vermesin.
Geztapo artik kurslar eskisi gibi degil
Herşeyi cok guzel ögretiyolar
Oyle ehliyetim var ama kullanamiyorum donemi bitti
Ehliyet alan biri cok rahat kullaniyo artik
Direksiyon sinavi zor oldugundan cok guzel ogretiyolar
Benim en sevdigim sey yokusta araba kaldirmak mesela
Sen yaparsin guveniyoruk ben sana
Bak trafige kimler kimler kullaniyo sen mi kullanamiycaksin
En kotu otomatik vites alirsin
O da sadece trafik bilgisi ve direksiyon hakimiyetine bakar
Ama vites atmak cok havali bisey soyliym :)
Bende bir iki yila araba alcam kendime insallah

Bu yariyil tatili ekonomimi göçertti valla
Kizcenin hobisi, hamuru, aktivite zimpirtisi, gezmesi, hediyesi bitmedi
Okul donemi yogun geciyo bu yil
Pek vakti olmuyo boyle seylere
Haftasonunu bos birakiyoduk ama galiba bu donem matematik takviyesi gerekecek
Bugun yine disardaydik coluk cocuk cumbur cemaat
Disari cikinca para pul oluyo resmen

İstanbulda hava cok guzel
Hele dun resmen bahar havasi vardi nasil sicakti
Dogalgaz 6 gundur kapali yine

Geztapo buralara gelmedinmi tatilde

@sevimsiz_25 geçmiş olsun hem eşine hem de oğluna

Yufka ekmeğim, buzluğumdaki yazlık sebzeler (bamya, taze fasülye, mısır, bezelye) bitti.
Şalgamım bitti. (memleket ortaya çıktı :KK53:)
5 kiloluk sıvı yağım bitti.
Memleketten getirdiğim mor lahana, limon, portakal hariç tüm pazar öteberileri bitti.
Pekmez bitti.
Elma reçelim bitti.
Buzluğumdaki haşlanmış kuru fasülyelerim bitti.
Bir de memlekete gidip gelirken içinden geçtiğimiz Pozantı diye bir yer var (Hayatsu'yun doldurulduğu yer.) Ordan evdeki tüm su bidonlarına ve damacanalara (toplamda 127 lt) su doldurmuştuk. O da bitti :KK43:
Hatta böyle gidip gelirken doldurduğumuz sular sayesinde Ekim'in başından beri yani 4 aydır şişe suya para vermiyoruz :KK53:

Ben 1 hafta daha memlekete gidiyorum. Geldiğimden beri toplamda 50 tl'lik market alışverişi anca yapmışızdır ki 20 tl'si bebeğime bez ve ıslak mendil, 30 tl de gıdadır.
Bu sefer memleketimden pazar yapıp gelmeyi düşünüyorum. Sularımı da dolduracam :)
Bakalım başka nelerle dönecem?
Aman adanaliiim

Sizin oralarda yumurtalik koyu mu ne varmis , guzel bi yer tvde gormustum

Ayy kizlar yumurtalik demisken dun doktora gittim yumurtaligimin birinde kist varmis minik bisey takip edilcek bakalim

Allahim konuyu nerden nereye getirdim yarebbim

@sevimsiz_25 geçmiş olsun hem eşine hem de oğluna

Yufka ekmeğim, buzluğumdaki yazlık sebzeler (bamya, taze fasülye, mısır, bezelye) bitti.
Şalgamım bitti. (memleket ortaya çıktı :KK53:)
5 kiloluk sıvı yağım bitti.
Memleketten getirdiğim mor lahana, limon, portakal hariç tüm pazar öteberileri bitti.
Pekmez bitti.
Elma reçelim bitti.
Buzluğumdaki haşlanmış kuru fasülyelerim bitti.
Bir de memlekete gidip gelirken içinden geçtiğimiz Pozantı diye bir yer var (Hayatsu'yun doldurulduğu yer.) Ordan evdeki tüm su bidonlarına ve damacanalara (toplamda 127 lt) su doldurmuştuk. O da bitti :KK43:
Hatta böyle gidip gelirken doldurduğumuz sular sayesinde Ekim'in başından beri yani 4 aydır şişe suya para vermiyoruz :KK53:

Ben 1 hafta daha memlekete gidiyorum. Geldiğimden beri toplamda 50 tl'lik market alışverişi anca yapmışızdır ki 20 tl'si bebeğime bez ve ıslak mendil, 30 tl de gıdadır.
Bu sefer memleketimden pazar yapıp gelmeyi düşünüyorum. Sularımı da dolduracam :)
Bakalım başka nelerle dönecem?
Aman adanaliiim

Sizin oralarda yumurtalik koyu mu ne varmis , guzel bi yer tvde gormustum

Ayy kizlar yumurtalik demisken dun doktora gittim yumurtaligimin birinde kist varmis minik bisey takip edilcek bakalim

Allahim konuyu nerden nereye getirdim yarebbim

_sekerpare_ _sekerpare_ benim ehliyetim var ama ben kullanamıyorum. en yakın zamanda da direksiyon dersi alacam. ama ne zaman alacam bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum. ama araba kullanmak şart gerçekten.

ciceklientari ciceklientari yumurtalık ilçesi var evet. deniz kenarı hem de. çok güzeldir. gerçi ben hayatımda bir kere gittim. ortaokuldayken o da. ama güzeldi yani :):)
kistin de inşallah önemsiz birşeydir canım.

royem royem Allah yardımcın olsun canım, Allah bereket versin evine.

karanfilce karanfilce ben uzun zamandır böyle yapıyorum. bazen sıkılıyorum hep aynı şeylerden ama napim el mahkum. buna da şükür :) aslında çalışsam baya iyi maaşımız var, iyi durumda olacağız ama bebeğimi bırakamıyorum bir türlü :KK43:

_sekerpare_ _sekerpare_ benim ehliyetim var ama ben kullanamıyorum. en yakın zamanda da direksiyon dersi alacam. ama ne zaman alacam bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum. ama araba kullanmak şart gerçekten.

ciceklientari ciceklientari yumurtalık ilçesi var evet. deniz kenarı hem de. çok güzeldir. gerçi ben hayatımda bir kere gittim. ortaokuldayken o da. ama güzeldi yani :):)

karanfilce karanfilce ben uzun zamandır böyle yapıyorum. bazen sıkılıyorum hep aynı şeylerden ama napim el mahkum. buna da şükür :) aslında çalışsam baya iyi maaşımız var, iyi durumda olacağız ama bebeğimi bırakamıyorum bir türlü :KK43:
Boşver canım en iyisini yapıyorsun. Çocuğunun bu çağları geri gelmeyecek.
Ahh bi evladım olsa ben de ücretsiz izin kullancam.

Boşver canım en iyisini yapıyorsun. Çocuğunun bu çağları geri gelmeyecek.
Ahh bi evladım olsa ben de ücretsiz izin kullancam.

Canııımmm Allah tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah kucağına.
Ben de çok bekledim tam tedaviye başlayacaktım, doktorum adet olunca gel dedi. Çok şükür ki adetimi beklerken hamile kalmışım. Rabbim arattırmadı.

Eğer bir problem yoksa önereceğim şey çok mutlu ol. İnanmazsın belki ama o zaman oluyor :)

Hayırlı akşamlar kızlar.@çiçeklienteri canım otomatik vites bizim otomofil zaten :KK70:deh deyince gidiyor çüş deyince duruyor.İş benim cesaret edebilmem de...kisti takma kuzum kendiliğinden bile yokoluyo bazen inşallah yokolur .Sarıpisi senin işin bana göre daha kolay.biraz ders alırsın hallolur.royemcim Allah rızkınızı artırsın minnoşun hürmetine inşallah.karanfilce kuzum Rabbim kucağını doldursun inşallah.

Hayırlı akşamlar kızlar.@çiçeklienteri canım otomatik vites bizim otomofil zaten :KK70:deh deyince gidiyor çüş deyince duruyor.İş benim cesaret edebilmem de...kisti takma kuzum kendiliğinden bile yokoluyo bazen inşallah yokolur .Sarıpisi senin işin bana göre daha kolay.biraz ders alırsın hallolur.royemcim Allah rızkınızı artırsın minnoşun hürmetine inşallah.karanfilce kuzum Rabbim kucağını doldursun inşallah.
Daha ne o zaman geztapo
Otomatik vitesi kör ebem de kullanir
Git yazil kursa al ehliyetini
Yaparsin sen hiiic gozunde buyutme

Guldurdun ben yaaa
Deh deyince gidiyo cüş deyince duruyo hee

Canııımmm Allah tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah kucağına.
Ben de çok bekledim tam tedaviye başlayacaktım, doktorum adet olunca gel dedi. Çok şükür ki adetimi beklerken hamile kalmışım. Rabbim arattırmadı.

Eğer bir problem yoksa önereceğim şey çok mutlu ol. İnanmazsın belki ama o zaman oluyor :)
Güle güle büyüt miniğini
Allahin mucizeleri bitmez
Ne güzel olmuş

Adana ya en yakin antepe gittim ama Adana hep aklimda
Sen yazdikca benim gozumun onune kebaplar salgamlar gelcek simdi

Salgam demisken gecen aksam esim kiza zorla icirmeye kalkinca beyaz penyesi atleti hep salgam oldu
Gitti cikardi atti sepete bende unuttum
Bugun gordum baktim bu cikmaz deyip atacaktim az daha
Leke cikarici dokup makineye attim hic iz kalmadi
İyi ki atmamisim

Benimde buzluk bosaliyo kizlar
1 poset bamyam kaldi daha cok koymadigima pisman oldum
Ben 1 yildir yiyorum bamyayi
Nasil guzel bi sebzeymis
Cok pismanim daha once yemedigim icin

Kestane visne validenin yolladigi fasulye var 1 poset
Buzlukta fasulye sevmezdim ama guzel yapmis
Domatesle pisirmis biraz
Birde milfoy beyazpeynir bayat ekmek falan

Kızlar benim buzluğum da arka balkonum da tıklım tıklım dolu maşallah. Ama bu yıl elim kalkası gelmiyor bişey yapasım gelmiyor noluyo bana :-(

X