- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.181
Sizin oranın adeti çok güzelmiş canım.Kızlar bu arada gelen giden oluyor ya hani
En güzel tarafı da ellerinde pasta börek kurabiyelerle gelmeleri
Şu ana kadar 19 tepsi geldi
Çikolata meyve ve tavuklar hariç tabi
Yiyorum bol bol
Daha önce afyona gitmedim.Daha önce gittiniz mi tavsiye eder misiniz
Daha önce afyona gitmedim.
Yazın denizli karahayıtta bir gün kaldık ama pek bişey anlamadım.
Nevşehir kozaklı var orda biz pansiyonda kalmıştık ama çok uygun fiyata lüks oteller var. Suyu aşırı sıcaktı.
Konyanın ılgın ilçesindeki kaplıca da şifa açısından iyi.
Afyon en meşuru ya bi gidip öğrencez inşallah bakalım
Özelden atayım canım.3gunlukdunya .!.:Ben oylata , gönene ve yalova termale gittim daha önce
Afyonda çok var nereye gideceksiniz hangisinde kalacaksınız
Evet oylat bursa inegöl tarafındaÖzelden atayım canım.
Oylata sanırım ben de gittim ama hayal mahal hatırlıyorum. Daha çöm öğrenciydim. Bursa tarafında mı?
Allah Allah çok yüksek derecede mi yakıyorsunuz? Ve bütün odalarıbize gwelen 408 den sonra ben hala şoktayım. hava da 5-6 derece iken.
Çok iyiymiş canımciceklientari post: 44546893 .!.:Bizim fatura haftaya kesilecek
Tahmini 100 civari gelecek
Gecen istanbul karinda biraz fazla yaktigimiz icin o da
Kombinin her yil bakimini yaptiriyoruz
Daha verimli isitiyo boylece
3 gundur kapali yine kombi
Hava 14 derece istanbulda
3 yillik bakim sozlesmesi yaptirmistikÇok iyiymiş canım
Ben hiç bireysel kombiyle ısınan evde oturmadım.
Kardeşimler oturuyor yazık en düşükte yakıyolar yine 216 gelmiş.
Senelik bakıma ne kadar civarında para ödüyorsunuz?
Kızlar bizede 250 geldi doğalgaz.Ama burda _20 leri gördük normal geldi bana.Bize önceki evimde bu soğuklarda 450 filan fatura geliyodu .Ona rağmen ısınmak mümkün olmuyodu.Burasıda kömür kaloriferli çocukluğumun merkezi sistem evleri gibi cayır cayır değil ama ince buluzle ince pijamayla duruluyo.Buna şükür .Bu arada arkadaşlar bugün başdönmesi nedeniyle dr.a gittim kulaktan kaynaklanıyomuş ilaç verdi.Niye anlatıyorum çok zorunda kalmayınca hastanelerden uzak durun domuz gribi salgını ciddi boyutta dedi.Acil olmadıkça hastanelerden uzak durun arkadaşlar.Sevimli bebişin fotosunu göreydik bi yaa merak ettim.[/QUOTE
Çok gecmis olsun geztapo
Ben grip salginindan korkmuyorum
Medya sisiriyo biraz
İlac firmalari oyle istiyo cunku
Sen dikkat et kendine sekerin var cunku
Babacigiminda var sekeri
Ailemde cok kiside var
Bakalim benim akibetim nolcak
Ben oylata yazin gittimÖzelden atayım canım.
Oylata sanırım ben de gittim ama hayal mahal hatırlıyorum. Daha çöm öğrenciydim. Bursa tarafında mı?