- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.841
Bizimki de termostatlıymış. Ama öyle derece yok. 3 numaraya ayarladık. 3 numara kaç dereceye karşılık geliyor acaba?Bizim kombi ara sıra yanıyor. Termostat var. Evin sıcaklığı 24 derecenin altına düşünce otomatik yanıyor.
Ooo çok güzel canım güle güle gezin.biz de daha hiç yakmadık. t-shirtle ve çorapsız gezmediğimiz sürece üşümüyoruz. ama önümüzdeki hafta yakmaya başlıcaz muhtemelen, şirkette herkes grip,acayip salgın var dikkat etmemiz gerekiyor.
he buarada yarın Allah izin verirse Saraybosna'ya gidiyoruz. Daha hiç araştırma yapamadım,bugün ona bakıcam. ne giyilir,ne yenir,ne içilir diye.. şirketten hediye olarak gidiyoruz. uçak bileti-tur masrafı falan hep şirketten sadece kendi şahsi harcamalarımızı cebimizden yapacağız. çok para harcamadan döneriz inşallah
Kızlar selam .Bizim de merkezi sistem ama bina tam dolu olmadığı için payölçer devrede değil dolayısıyla herkesin ki aynı yanıyor.Düşük ayarda gece gündüz yanıyor.Ve evin içi gayet sıcak.Ama yanmadan önce geçen hafta baya umutsuzdum.Bu ev ısınmayacak yine donacaz bu evde filan diye söyleniyodum.Çok şükür Rabbim olmayan herkese içinde huzur duyacağı bir ev nasip etsin.Sta balkanlar müthiş güzel yerler görmedim ama tv de alakalı programlar izledim Tadını çıkar ne şanslısın.Karanfilce memnunmusun canım evinden? foto atsana müsait olunca özelden?Çiçekli kız bacım ateşlimisin kış günü cam açıyon ?
Bak geldi aklıma
Gorumcemin kızının ve abimin oğlunun doğumgünleri bu ay
Hediye alırız
Ne alsak ki
Oğlan 3u doldurcak
Kız 4u doldurcak
Ne alsak ki
Her yıl lcw.dan bişeyler alıyoruz
Bazi merkezi sistemlerde yaktigin kadar oduyosun oyle biseymi sizinki yoksa fatura daire sayisinami bolunuyoHayırlı akşamlar kızlar.Fişleri takılı tutmamak hakkaten işe yarıyor.Bu eve geldik geleli masaüstü pc kullanılmıyor fişi hep çekili.Bundan dolayı olsa gerek 20 lira filan düştü elektrik faturası.Geldiğim evde klozeti kullanamıyoduk bu evde su faturası sifondan kaynaklı biraz arttı.Doğalgaz faturası tamamen sürpriz kaloriferler 10 gündür yanıyor burası merkezi sistem hiç bilmiyorum ne gelicek