- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.821
merhabamerhaba kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabamerhaba kızlar
Merhaba canım..kızlar merhaba
birtürlü toparlanamadık gitti.
karanfilce hadi gel artık da topla bizi
ben kısaca özet geçeyim. biliyorsunuz evimizi aldık hayırlısıyla ama içinde eksiklikler olduğu için henüz kiraya veremiyoruz.tahminen 1,5 aya bitecek.üniversiteye yakın,öğrencilerin ağırlıklİstanb bir bölge.kiralar 700-750 civarıymış ama biz kiracının iyi olduğuna kanaat getirebilirsek 600-650 den vermeyi düşünüyoruz.
geçen sene bizim kiramız 650ydi. buaydan itibaren 715 e çıktı. evimden memnunum çok şükür ama yöneticiyle pek anlaşamıyoruz.otopark mevzusundan bize takmış durumdalar,ev sahibimiz de hiç karışmıyor maalesef,kavga çıkmasın diye alttan alıyoruz ama ne kadar dayanılır bilmiyorum. o sebepten Allah nasip ederse yaza doğru hayırlısıyla istanbuldan ev almak istiyoruz,o sebepten tam gaz birikime devam ediyoruz.
geçtiğimiz hafta tatile gittik. antalya tarafa,denize de girdik,şelaleleri de gezdik.parasailing yaptık. yaklaşık 1100 Tl harcadık ama değdi diyebilirim,güzel geçti çok şükür,kafamızı topladık ikimizde.
benden haberler bu kadar
Merhaba canım..
Yazın biz de parasailing yaptık biliyor musun?
Binmeden önce o kadar heycanlandım ki, meğer korkulacak bişey yokmuş. Allahın nimetlerini izliyorsun ve şükretmemek imkansız o manzarada..
Biz bu yıl mebin uygulama otelinde kaldığımız için maddi anlamda rahat ettik ve bunun gibi ufak tefek kaçamaklar yaptık.
Bu yıl müzekartımız var. Bir de istanbul yaparsak çok iyi olacak
Karanfilce hoşgeldin tekrardan .seni çok özlemiştik.Kış geldi harcamalara sınırlama kemer sıkma devri geldi.Malum bu yıl oğlan yine dersaneye gidiyor .Artı 400 liralık taksitimiz var kredi ödemesi dışında ...Allah yardım ediyor korktuğum gibi olmadı kızlar idare ediyoruz .
sen zengin mi oldun kız.kızarmışsın
Altta kimler var göreyim didin ha :))
- Allah iyiliğini versin delüü Bir öyle estiler bana pro oluviriyim didimPek bir halta yaramıyoda işte ...
Canım bizim merkezi sistem pazar günü yaktılar. Ama payölçerli.Evet kızlar kışa hazırmıyız? Kombiler yandımı?bizim merkezi sistem hala yanmadı.battaniyise aç sarınıp bürünüp oturuyoruz .
biz de daha hiç yakmadık. t-shirtle ve çorapsız gezmediğimiz sürece üşümüyoruz. ama önümüzdeki hafta yakmaya başlıcaz muhtemelen, şirkette herkes grip,acayip salgın var dikkat etmemiz gerekiyor.
he buarada yarın Allah izin verirse Saraybosna'ya gidiyoruz. Daha hiç araştırma yapamadım,bugün ona bakıcam. ne giyilir,ne yenir,ne içilir diye.. şirketten hediye olarak gidiyoruz. uçak bileti-tur masrafı falan hep şirketten sadece kendi şahsi harcamalarımızı cebimizden yapacağız. çok para harcamadan döneriz inşallah