Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıca tuvalet olayında pek de ilerleyemiyoruz Biraz biraz tutuyor artık Ama haber vermiyor Gece de iyi tutuyor Sabah namazına kalktigimda götürüyorum bir kez Ama haber vermemesi problem
Psikolojik olarak iyi değilim Çünkü eşim de destek olmuyor Her şeyi olgun karsilamami istiyor Ama çocuğun paçalarindan büyük tuvaleti dökülunce ister istemez kötü oluyorum Yani üzülüp ağlama diyor Ve oğlum zaten huysuz bir çocuk Iki yaş sendromu mu bilmiyorum Birkaç aydır yogun bir huysuzlugu var Çevrenin "hepimizin çocuğu böyleydi, hepimiz böyle büyüttük" lafindan bıktım Teselli istemiyorum kimseden Sessizliğe gömüldüm Burada size yazarım artık Çöktüm Gören şaşırıyor Allahtan bebeğin gelişimi etkilenmiyor Doktora gittik Gelişimi yaklaşık 10 gün öne gecmis Kilosu da çok çok iyi 7.aya girmiş gelişim olarak Doktor bile şaşırdı Çünkü ben halen 49 kiloyum Benden bu kadar
Sevimsiz Allah yardımcın olsun canı. Çocuklarını Dönemleri zor oluyor. Ama hepsi gelip geçiyor. Benim oğlum yıllarca altına kÇırdı gece. Ne doktoralara götürdüm ne ilaçlar kullandık. Yok bana mısın demedi. Sonra 7-8 yaşlarında aniden kesti. Herşey olup bitiyor da biz yoprandığımızla. Kalıyoruz. Maddi durumlar bizde de kötü. Nasıl toparlanacağı bilmiyoruz. Ağustos ayında 3 hafta izin kullandım. 600 lira ders ücretim gitti. Eylül ayına ekside gireceğiz. Ek hesaptan kullansak faiz kredi çeksek faiz. Oğlumun gram altınları var onları bozduysam sonra yerine koyabilir miyiz bilmiyorum. Ev kredisi ocakta bitecek inşallah. Arabada haziranda. Ocak ayına rahatlarız Allah'ın izniyle.
Sevimsiz oglun tam olarak kacinci ayinda. Her cocuk bir olmuyor. Benim de kucuk oglum zor ogrendi. Wc yapmayip baska yerlere yapiyordu buyuk tuvaletini. Ama hep oyle kalmiyor ogrenecek insallah.
Derin dondurucuyu bir kez daha hatirlat derim. Kurbana az kaldi.
Maddi durumlar ogretmenlerde eylul itibari ile hep sikisik oluyor. Biz de egitim ogretim odenegi ile kurban kesecegiz. Bizim de buyuk oglan ilkokula vbaslayacak. Masrafi cok olacak. NSil ustesinden gelecegiz bilmiyorum
Teşekkür ederim Mmaviduvar1 hadeka oğlum 30 ayını bitirmek üzere Aslında oğlumun sadece tuvalet konusu olsa bu kadar yipranmazdim Ama huysuzlugu had safhada Su dolduruyorum Bu niye az diye ağlıyor Azcık artırıyorum Bu sefer de döküyor Niye çok koydun diye ağlıyor
Kızlar yaa, ben son üç hafta kalaya kadar çalışırsam iznim mart sonunda bitiyor Aslında baslamiyayim diyorum Ama ev taksidi var O üç ay için borç bulabiliriz gerçi Ama şöyle bana 15 saat ders verseler Ve 5 güne yaysalar süper olur Hem maaşım devam eder Hem bebek için zor olmaz, sütten dolayı Hem de ben evde çok sıkılmamış olurum
hadeka ayrıca dondurucuyu eşime hatirlatmiycam Çünkü vakifla ve okulla ilgili hiçbir işi aksatmiyor Ama eve gelince sallıyor gibi Almazsa başına kakarım artık
@sevimsiz oglunun tam zor zamani Borc bulabiliyorsaniz bencearttan sonra ucretsiz izin al . okul ve minik bebek cok yipratiyor. Tabi mudurun yardimci olursa 15 saat de ikinci planda guzel olur.
Bugun kumbarama 50krs atabildim Metelige kursun sikiyoruz bu ara. Kirmizb~iber ve patlican kozlemistim temizledim dolaba attim.
İyi akşamlar kızlar.,Bu aralar herşey üstüste geliyor.Bu eve taşınırken aldığımız ankastre ocağım bozuldu servis çağrı lacak.Buzdolabından pilav ısıtırken çıkan çıtır ses geliyor Annem bende düğün için gelmişti.Zatürre oldu bugün tüm gün hastanedeydik.Ondan. sonracıma 25 kilo domatesi pişirdim kavanozlara koydum.Eşim kabak getirmişti 5-6 kilo onu kuruttum.Çilek reçeli yaptım.hayat böyle koşuşturmayla geçiyor.Bayram yaklaştı temizlikte yapmam lazım ama hiç motivasyonum yok ciddi gaza ihtiyacım var.sevimsiz canım uğraşma yıpratma kendini bezle gitsin.Valla bak.Hazır değil demekki ahmet kuzum baharda birdaha denersin.hadeka hoşgeldin topiğimize.
Kızlaaaar nerdesiniz Seminer dönemimiz bitti Okul zamanı için 27 saat ders yazılmış Diğer hocanın da o kadar hemen hemen Bize 3.lazim O gelirse benim yükümü hafifletir Artık kira vermiyoruz Ama hiç fark edemedik o 450 lirayı Aslında her ay kenara atsak doğum için lazım olcak 3 yıl önce 1000 lira tutmuştu oğlumda Yine aynı yerde doğum yapmayı düşünüyorum inşallah bi aksilik olmazsa
Ben de pazara gittiğimde erik ve Kızılcık alıyorum iki haftadır Birazini yiyorum birazini buzluga atıyorum Kışın çıkarıp kaynatir ezerim meyve suyu niyetine Halen dondurucu almadık Eşimden bi ses çıkmıyor Alırsak çekmeceli almaya karar verdim
merhaba yeni üye oldum geçmişi dün biraz okudum.birikim açısından pek bir şey yapamıyoruz sizlerden özendim bugün kumbara edindim çok bir birikim yapamam hergün ufacık bir şey koyabilirim kenara belki komik rakamlar biriktiririm ama 6 aylık bir oğlum var onun ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayabilirim. tutumluluk açısından pek bir şey yaptığım söylenemez sıradan basit şeyler yapıyorum kış geliyor ve ben çalışmıyorum bu beni korkutuyor inş.sıkıntısız borçsuz atlatabiliriz evimiz kredi normalde kredimiz çok değil ama küçük bir yerde yaşıyoruz ve bizim bütçemize göre iyi bir kredi ödüyoruz kışlık bir şey yapamadım ne yapabilirim onuda bilmiyorum hadi bakalım Allahım bol bereketli günler versin kumbaralar dolsun inş.
Selamünaleyküm kızlar sizi nasıl özledim anlatamam. Evimize henüz internet bağlatamadık. Zaten daha apartmana da gelmemiş bağlantı. Gezerken orda burada bulduğum wifi den gidiyordum ama kaç gündür evde olunca giremedim.. Cep telefonunun var interneti ama özel bi nedenden dolayı ondan giremiyorum. İnternet başlayınca özelden atarım sebebi. Eşimin internet paketi yenilendi ondan girdim şu an Nasılsınız? Ben iyiyim şükür. Okul başladı ve bitti. Yeni eve alışıyorum yavaş yavaş. Taşındıktan sonra doğru dürüst oturamadık biliyorsunuz. Şimdi sizde ne var ne yok geçmişi bi okuyayım.
Ben de bugün bişeyler yazayım diyordum Kızlar eminevime üye götürünce hediye veriyorlarmis Biz o kısmını bilmiyorduk Birini üye yaptık Bir gram altın hediye ediceklerdi Eşim geçen gün gitmiş Kampanya değişmiş ve iki gram altın vermişler Çok mutlu oldum :) Aslında az az ataydik kenara Malum kayinvalideme altın borcumuz var
Oglumun huysuzlugu katlanarak devam ediyor Bazen gücümün kalmadığını hissediyorum Eşimle paylaşmama kararı almıştım Biraz incindim çünkü ona Ama eşim fark etti tabi bu yük altında ezildigimi Üzgün görünce beni kreş bulmuş hemen Gidip yazdırdı da Benim hayalim bu değildi Oğlum daha iki buçuk yaşında Evde olmasını istiyordum 4 buçuk yaşına kadar Ama oğlum da durmuyor ki Kreşin programına da baktım Biz o kadar etkinlik yaptiramayiz mesela Cazip geldi Ama işte yaşının küçük olması üzüyor beni Tuvalet eğitimini de sakın birakmayin Biz burda devam ettircez dediler öğretmenler Eşim tam gün yazdırdı Ama ben ısrar edince yarım güne ikna oldu Tam gün olarak konuşmuştuk kreşle Servisle birlikte 650 lira oluyordu Yarım gün ne kadar olur bilmiyorum Eşim diyor ki bu sayede sigarayi birakcam inşallah Oğlana kreş parası olcak Zaten iki aydır kiradan da kurtulmustuk Maddi olarak da sarsmaz diye düşünüyorum inşallah
Sevimsiz güle güle kullan dondurucunu. Oğluşun da alışır inşallah. Ben oğlumu 2 yaşında iken yolladım kreşe. Biz de bu atalar eksideyiz. Inşallah bu ay toparlarız.
Selam kizlar Yogun masrafli gunlerdeyiz Yoruldum kosturmaktan Kac para harcadim bilmiyorum İpin ucu kacti tutamiyorum Kizimin okul kiyafeti bile 150 lira tuttu Daha ayakkabi almamiz gerek Dunde gittim kendime 150 liralik alisveris yaptim bi gazla koyun delisi benmiyim dedim Aybasinda yurtdisindan ucumuze ayakkabi birde bana mont aldirmistik zaten onlar 700 tuttu Hic istemiyodum ama esimin israriyla aldirdim Ekstra masraf cikti Ama cicilerim cok guzel Ekim ayindan itibaren gelir gideri bi toparlamam lazim
Kislik hazirlik olarak ne yaptigima gelirsek siki durun soyluyooruuuuum Taaaam 5 bucuk kavanoz menemen Hepi topu bu Tembelim ben yaaa Bi 5 kavanozlukta bugun hazirlicam Birde birkac poset dolmalik biber atmistim buzluga Onuda pisirmeye usenmistim bozulmasin diye atmistim Bamyayi cok seviyorum bulursam pazarda alip kurutucam Visne gecen seneden artti duruyo oyle
Bugun evimi temizledim Bir yigin utum var 10 kilo domatesim var Anneme yapilacak ikramliklarim var Yikanacak yorganim Asilacak canasirim var Ne cok seyim var cok sukur 800 tane okunacak ihlas surem kaldi Orucluyum allah kabul ederse insallah Evvelallah hepicigine yetiscem bugun
Hepimize hayirli bayramlar Allah ibadetlerimizi kabul etsin
Su isler bitsin bayram gecsin okullar acilsin Yagmurlar yagsin hava serinlesin de bi guzel sohbet edelim Optum hepinizi
Merhaba kızlar Çiçeklientarinin beğendigi mesajlarima göz atınca bir şeyler geldi aklıma yazmak için Halamin getirdiği caydanligi götürüp değiştim mesela Mikser seti aldım Üzerine para ödedik tabi Mikser setinin üzerine hediyesi vardı Elektrikli cezve Ben kullanmiyacagim için onu da dün bi arkadaşa hediye götürdüm Düğününe gidememistik Arkadaşlarla toplanıp evine gittik
Oğlanın kreşi yarım gün olmuyor Servis yokmuş öğlen çıkış için Arayıp vazgeçtigimizi söyledik Ama oğlan delirtti bugün yine beni Gitsin tam gün dedim artık Bi deneyelim hiç değilse Umarım bünyesi dayanır Yoksa bu türlü bizi daha da yipraticak Bu kreşin şartları çok hoşumuza gitmişti O yüzden şimdi baktığımız başka yerler içime sinmiyor. Bakalım hayırlısı
Herkese hayırlı bayramlar. sevimsiz bş dene bakalım tam günü. Eğer alıştırsa senin için de oğluş için de çok iyi olur. Çiçekli bu aralar ben de çok para harcadım. Sanki içime birşey kaçtı. Felaket eksideyiz. Nasıl kapatacağız bilmiyorum.
bizde bu ay çok açıldık..oğlumun ve kızımın okul masrafları formaları ayakkabıları derken hesaplar kaydı..Birde bayram hazırlıkları..Allah herkesın yardımcısı olsun..
Sevimsiz aldiklarini gule gule kullan Oglanin okulu da hayirli olsun
Papatya ben artik nerdeyiz bilmiyorum saymiyorum biraktim hesap kitabi Eksi degilsekte sifir noktasina yakinizdir sanirim Maas ayin 10 unda Karanfilce bizde seni ozledik Geztapo seni ariyo gozum haberin olsun Yeni gelenler hosgelmis
Boynum cok kotu Kireclenme ve duzlesme var cok zorluyo beni Egzersizlerimi aksattim Fizik tedaviye de sicak bakmadim Napcam bilmiyorum Agir polen alerjim cikti bu hafta bide onla ugrastim 7 yildir cekiyodum Nefes testi yapilacak birdahaki ay İlac kullaniyorum ama o da feci istah kesiyo Yemeyince cabuk yoruluyorum
Allah beterinden saklasin Ama ruhen pamuk gibiyim Oyle sessiz sakin kedi gibi dolaniyorum
Hayırlı akşamlar herkese.Bu aralar çok nete zaman kalmıyor.Yoğunluk var hayatımda.Herkesin bayramını kutluyorum kızlar hepinizide özledim.Çiçeklinin dediği gibi kışın daha çok vakit oluyor sohbete .Oğlum okula başlayınca işim azalır benim.Kurbanımızı kestik çok şükür.Allah k.p nin hayrını kabul etsin.Uğraşması zor oluyor ama manevi huzuru süper.Biz hala eski bayramlar gibi yaşıyoruz hamdolsun.Gitmeli gelmeli dolmalı tatlılı fila...Çokda memnunum ben .sizlerin nasıl geçiyor bayramınız hanımlar?