Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ah eski yazdıgım konulardı bunlar :))

Tekrar merhaba hatunlar şu birikimci hatunlara tekrar gelmem lazım artık birikim yapmaya devam etmeliyim tekrar..

700+500 tl param var suan ne yapsam diye düşünüyorum

Bilezik almak istiyorum takmak için

Kizlar gelivedim gari :). Annem bizde babamla geldiler babam iki gun kalip dondu .Ramazanda bizde her aksam ziyafet gibi oluyor oglumda esimde istahlilar dolayisiyla mutfaktan çıkamıyorum.Ayrica sakin oldugu icin ramazanda dise basladim iki gune bir gidiyorum hastaneye.Diseti tedavisi oluyorum.Gunler yetmiyo bile.Royem kizcene vitaminli meyve sulari filan ver gecmis olsun.Karanfilce ben kose takimlarini cok begeniyorum ve insallah seneye alcam bende .Mutfagin musait gibi yakisir .Ayrica evinide cok begendim maasallah subhanallah.Doseyince cok guzel olcak eminim.ugrarim arada opuyorum hepinizi

Hoşgeldin :)
Ben de takmak için bilezik istiyorum evet amaonagelene kadar çok eksiğimiz var şimdilik
Nasılsın görüşmeyeli?

Gözün aydın canım.
Sağol canım güzel duaların için.
Rabbim hepimize hem bu dunyada huzur hem ahirette saadet nasip etsin.

Hoşgeldin :)
Ben de takmak için bilezik istiyorum evet amaonagelene kadar çok eksiğimiz var şimdilik
Nasılsın görüşmeyeli?
Iyiyim karanfilce ev almışsin hayırlı olsun Allah bize de nasip etsin sen nasilsin

Eksik çooook bitmiyor zaten :) bilezik çok istiyorum bakalım iki tane kalinlardan almak niyetindeyim ya da olmadı artık çeyrek alıp atıcam kenara

Merhaba kizlar
Hepinize hayirli bereketli ramazanlar
Hayirlisiyla bayrama ve daha nice ramazanlara ulasiriz
Cok mutluyum ben ramazanda
Hemencik bitmesin istiyorum günleri sayiyorum
Sahuru ayri guzel iftari ayri
Evde kolay tutuluyorda Allah calisanlara agir isi olanlara yardim etsin

Karanfilce eviniz hayirli olsun
Agiz tadiyla oturun insallah
Ben giris kat evleri hep sevmisimdir nedense
Bi ayagin disarda duygusu hosuma gidiyor heralde
Bir onceki evim altinci kattaydi
Sanki yeryuzuyle irtibatim kesilmis gibi geliyodu
Simdi ucuncu kat girisle dort sayilir
En azindan asagidaki sesleri duyuyorum
Cok kopuk oluyo ust katlar
Kontes hosgeldin
Bende altina yatirimi seven gelenekci yatirimcilardanim
Su sepet olayini yapamadim bir turlu
Az doviz az altin vs diyorlarya yapadim hic
Elim dovize gitmez hic
Alacaklarim var bi alayim birikime ayirmayi dusunuyorum
Kizce yaz donemi icin okula baslayacak
Kuran ogrenecek insallah
Ona odeme yapmam gerek

Presentablekontes,
Sağol canım.
Ev almadık koop vardı oturmak bu yıla nasip olacakAllah izin verirse.
Çiceklientari sağol canım. Ben severdim gökyüzünü ancakbuymuş nasibimiz. Evle ilgili en mutlu olduğum cephesi. Bi balkonu kuzeye bakıyor Allah izin verirse herşeyimi buzdolabıma tıkıştırmak zorunda kalmıycam. Diğer odalar da doğuya bakıyor çoğunluk.
Oturma odası da güneye.
Şimdiki evim güneybatı iyi yönleri vardı ama çok sıcak oldu mu herşey bozuluyor.

Merhaba kızlar nasılsınız?
Herkesler tatile mi gitti?
Ben de hafta sonunu annemlerde geçirdim ama eşim çalıştığı için geri döndük.
Nasıl geçiyor Ramazan?
Bizim güzel şükür.
Dün antre için yolluklara baktım. Baya akşama kadar gezdim ama yine de zorlanmadım şükür.
Tiffany diye bi marka var halılarda hiç biliyor musunuz?
Onda bi model çok hoşuma gitti ancak piere cardin ve royal antibakteriyel sadece ne yapsam bilemedim hiç. Royalde de hiç bi modeli beğenmedim. Üçünün de fiyatları aynı civarda.
Yarın evi teslim edeceklermiş.

Merhaba karanfilce
Bende pek bi değişiklik yok
Arada bakıyorum buraya
Kimse bişey yazmamis oluyor
Yine ev dışında iftar yapıyoruz:)))
Dün evdeki ilk iftarimizi yaptık
Çünkü kayinvalidemleri çağırmıştım
Vakiftan manti aldım
Benim anneme de kadayıf dolması yaptırdım
Ben de corba ve salata yaptım
Kolaya kaçtım yani :)))
Benim annemleri de eve cagirmiycam
Pikniğe götürcez
İştahım acayip açılmış
Kilo da almaya başladım
Ramazandan sonra tatile çıkıcaz biz de
Ama bizim tatilimiz genelde gezme halinde oluyor
Her gün bi ilde kalıp orayi gezcez
Yol planimiza göre 8 gün sürecek gezimiz
Oğlum cok bunaltmaz inşallah beni
Çok şükür ki ben de kendimi iyi hissediyorum
Parasal olarak da kayinvalideden borç alcaz
Çünkü zaten biz bi 3 yıl daha çıkamayiz bi yere
Çocuk küçük olunca zor oluyor çünkü
Oglum 2 buçuk yaşında
Hala korkuyorum nasıl gezcez diye

Çok güzel canım maşallah. Bu yıl hiç tatil planı yapmadık.
Su sıralar perde halı kombi şofben Ramazan odaklı ilerliyoruz. Bayram sonu da taşınalım nasipse diyoruz. Taşınır taşınmaz da annelerin yanına yardıma gitcem inşallah. Düğünümüz ağustos başı inşallah. Ağustosun ortasında sizin oraya gitcez inşallah. Zaten eşimin 1 yılı da 18 ağustosta doluyormuş. İzin o zaman alabilecek belki biraz erzurum da kalırız. Sonra geliyor seminerler. ya ne gerek varsa...

Bu arada canım daha senin miniğin cinsiyeti belliolmadı mı topikcek meraktayız çaktırmasak da

Merhaba kızlar
Ramazan girdiğinden beri bazı günler okula giderek bazen gitmeyerek zaman geçiriyorum.
İçimde bi huzursuzluk bi mutsuzluk var. Oğlum yavaş yavaş ergenliğe mi giriyor bilmiyorum ama çatışmalarımız başladı. Onun bebekliğini ve çocukluğunu çok özlüyorum ama pek bir şey hatırlamıyorum malesef.
Sevimsiz nereleri geZeceksiniz tatilde

Papatyacım geçici bir bunalımdır merak etme. Zaman zaman hepimizde oluyor.
Erkekler her zaman ergenliği daha fırtınalı yaşarlar.
Dişinizi sıkın Allah kolaylıklar versin. Benim yan komşunun 3 oğlu var üçünün de aralarında beşer yaş civarı var. Düşün biri bitiriyor diğeri başlıyor ergenliği.

Kızlar antreye alacağım yolluğu beğendim şükür. Şıp diye karşıma çıkıverdi. Ama mutfak masası hiç beğendiğim yok.
Bugün mobilyacılar sitesini gezdik yok anam hepsi aynı. Metal ayaklar, naylon çiçekli kumaşlar ve cam masalar.
Nette de çok çeşit olmasa da beğendiğim modellerin bi kısmı ya yok satılmıyor ya da satılsa da ben elimle dokunmadan renkleri canlı mukayese etmeden alamam. Bakalım napcaz.
Beğendiğim bi kaç resim atayım size.

Hayırlı evlat olsun inşallahh
Amin
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin

Biz dogudayiz biliyorsun
Şöyle içlere doğru gelip güneye doğru incez
Yani kayseri Nevşehir Niğde vs
Sonra Maraş Adıyaman
Eşim belirlemiş
Ben sırayı pek bilmiyorum :)
Ama son duragimiz adiyaman olcak galiba.
Sonra da dönüş yolu
Eve dönünce oğluma tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum
Ve bu beni çok düşündürüyor
Cevremdekilerin durumu çok vahim
Altından kalkabilir miyim diye endişe ediyorum

karanfilce ayrıca sana pek yorum yapamıyorum
Çünkü ev dekorasyonuyla ilgili pek bilgim yok
Yeni bi eve de çıkmadim ya
Eşya ihtiyacı da olmadı
Ama burda ben de fikir topluyorum sayenizde
Müstakil evimi güzelce döşeyebilmek için :)))
Tabi daha yıllar var

İnşallah sen de hayırlısıyla kendi evine taşınırsın canım.
Ben çok eşya almıyorum, hepsini götürcem sadece salona perde mutfak masası ve yolluk alıyorum ama yolluk bile sadece bin lirayı geçiyor. Biraz pahalı olacak ama ilerde kullanılabilecek bişey seçtim.
Perde desen benim salonun 3 camı var ve çok büyük. STOR istiyordum ama ondan vazgeçcem sanırım sadece salona 750 dedi adam ee 750 de tül tutar çok fazla.

Gunaydin canlarim.Uzun zaman olmus yazamayali.Biraktim sanmayin haa topigu.Hepinizi ne ozlemisim. Ramazanda hastaneler ferah olur diye butun erteledigim isleri halletim .Tek kadin dogum kaldi.Baya surdu tabii.Goz kontrollerimde biraz sıkıntı çıktı en sonunda temiz oldugu anlasildi öldum öldüm dirildim ama .. Sonra da diseti tedavime basladim tabii o daha aylar surecek .Tatil planimiz bu senede yok maalesf.Sadece cok ozledigim icin bir hafta sonu konyaya kacacaz.zaten orda konaklamaya para vermeyiz topigimize ters dusecek belki ama kizlar bu ara baya harcadim.karanfilim bak tasininca gorursun o kadar cok eksik çıkıyor inanılmaz.5-10 liralik 30-40 liralık eksikler bile bhiraraya gelince dağ oluyor.Evimin eksikleri büyük esyalar artık ,onlarıda seneye bir kısmını ondan sonra birkısmını seklinde tamamlarız insallah.@karanfilce canım zevklerimiz aynı bende şimdiki basma desenli seyleri sevmiyorum pek .Bir country (ingiliz köy evi) tarzıdır gidiyor.Eskiden barbie bebeklerimizin evi olurdu aynı onlar gibi bir özenti herkesin evi çiçek böcek kelebek.Begendigin takimlara benzer koctasa bakabilirsin tekzene bakabilirsin senin orda vardir di mi?@Papatya. Canım aynı catısmalar bizde de var.Biz simdilik alttan almaya calısıyoruz sonra siniri gecince gelip gonlumu almaya calisiyor sıpa.erkek ergenuslar boyle oluyor maalesef kızım olmadıgı için bilmiyorum ama şimdiki gençler sancılı buyuyor maalesef.sabret ayetelkürsi oku yüzüne üfle .

@sevimsiz canım nickin belirgin olsun diye böyle dedim yoksa hiç sevmiyorum böyle demeyi.Bebişin cinsiyetini bende merak ediyorum ogrenince bildir emi.ne güzel gezeceksin simdiden iyi tatiller ,hem de k.v borc verecek valla bravo bizimkiler iyi hosturlar da tatil deyince tüyleri diken diken olan cinslerden .Ne gerek varmış bosa para harcamakmıs.Biz coğu zaman (ki iki üç senede bir gideriz) onlardan gizli gideriz.Annemler uzaktada Allahtan cakılmıyor. Kızlar önümüzde iki bayram bir de düğünmüz var Allah yardımcımız olsun .kıyafetim hiç kalmamıştı .Peyderpey bişiler aldım .bir pantalon bir tunik bir etek ustune gomlek uc tane yazlïk esarp indirime girmisti bir tane sifon elbise uçuşan etekleri var baya uzun abiye gibi yine bir tanede fuşya abiye bir elbise sayılır dizimin altında altına pantalon alıcam bakalım .bizde bu yaz bir degil iki tatil parası yedik nerdeyse.Elimize bir mitar para vermislerdi evin eksikleri icin k.p ler onu tamamen eve kullandık taksitler var hala ama onlar bitince başkaları başlayacak hayırlısı.Off çenem düstü.Görüsürüz yine geirim .biri karanfilceye biri sevimliye biri papatyaya öpücüklerin .kalp hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…