- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.498
- 40
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.601
Hoşgeldin :)Ah eski yazdıgım konulardı bunlar :))
Tekrar merhaba hatunlar şu birikimci hatunlara tekrar gelmem lazım artık birikim yapmaya devam etmeliyim tekrar..
700+500 tl param var suan ne yapsam diye düşünüyorum
Bilezik almak istiyorum takmak için
Gözün aydın canım.Kizlar gelivedim gari :). dünyada huzurizde babamla geldiler babam iki gun kalip dondu .Ramazanda bizde her aksam ziyafet gibi oluyor oglumda esimde istahlilar dolayisiyla mutfaktan çıkamıyorum.Ayrica sakin oldugu icin ramazanda dise basladim iki gune bir gidiyorum hastaneye.Diseti tedavisi oluyorum.Gunler yetmiyo bile.Royem kizcene vitaminli meyve sulari filan ver gecmis olsun.Karanfilce ben kose takimlarini cok begeniyorum ve insallah seneye alcam bende .Mutfagin musait gibi yakisir .Ayrica evinide cok begendim maasallah subhanallah.Doseyince cok guzel olcak eminim.ugrarim arada opuyorum hepinizi
Iyiyim karanfilce ev almışsin hayırlı olsun Allah bize de nasip etsin sen nasilsinHoşgeldin :)
Ben de takmak için bilezik istiyorum evet amaonagelene kadar çok eksiğimiz var şimdilik
Nasılsın görüşmeyeli?
Bu arada canım daha senin miniğin cinsiyeti belliolmadı mı topikcek meraktayız çaktırmasak da
Hayırlı evlat olsun inşallahhRamazandan önce kontrolüm vardi
Ama belli değildi cinsiyeti
Bi de bayramdan sonra gidicez inşallah
Hatta tatil dönüşü
Ama ben erkek hissediyorum :)))
AminHayırlı evlat olsun inşallahh
Biz dogudayiz biliyorsunMerhaba kızlar
Ramazan girdiğinden beri bazı günler okula giderek bazen gitmeyerek zaman geçiriyorum.
İçimde bi huzursuzluk bi mutsuzluk var. Oğlum yavaş yavaş ergenliğe mi giriyor bilmiyorum ama çatışmalarımız başladı. Onun bebekliğini ve çocukluğunu çok özlüyorum ama pek bir şey hatırlamıyorum malesef.
Sevimsiz nereleri geZeceksiniz tatilde