- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.581
Sağol canım Allah razı olsun.Hayırlı Ramazan'lar herkese.
Karanfilce menün çok güzel. Afiyet olsun.
Ev için de hayırlısı diyelim. Vardır Rabbimin bir hikmeti.
Sağolasın canım.selam canlar,hayirli ramazanlar olsun.
karanfilce,hayirlisi olsun canim.Bazi zemin katlar iyi oluyor,sizinki nasil bilmiyorum ama iyi kotu gu isigi aluyorsa iyidir.satabilme sansiniz varsa satin icinize sinmezse.
insallah hepinizz iyisinizdir.geztapom sorma valla.kizim buyidukce telaseside buyuyor.kac gecedir uyumak istemiyor,agrisi sizisida yok gibi,uykusu var ama bir turlu uyuyamiyor,oyun oynamak istiyor,halbuki gunduzleri hep aktivitelerr yapiyoruz.cok yoruluyorum,iki gundur kafam o kadar yorgun ki,okudugum kitabi bile anlayamiyorum.insallahcabuk gecer bu durum.
Sağolasın canım Allah razı olsun.Sevimlim hayirli olsun canim evin Allah huzurvardır.z tadiyla oturtsun bebislerinle.karanfilce uzulme kuzum yaa bunda da bir hayir vardir belkide satarsiniz sonra.hem giris o kadarda kotu olmaz bahceli ev gibi olur.icine girin yasamaya baslayinca insanin ici isinir evine .hayirlisi olsun.mantolamasi varmi evin?
HAyırlı olsun canım.Ay ben yazcam
Ama araya hep bir şeyler giriyor
Kızlar evimizi aldık çok şükür
Dün tapuyu halleti eşim
93 bin ev, 2800 civarı tapu
Artık bi evimiz var
Kirli çıkılarda yazarken şöyle diyordum
Ev almak için biz de acaba bi girişimde bulunur muyuz
Şimdi ise buraya ev aldığımızı yazıyorum
Çok şükür
Allahım herkese hayırlı bir şekilde ev nasip etsin
Orucumu tutabiliyorum çok şükür
Ve de kendimi çok iyi hissediyorum
Zaten ben acken daha sağlıklıyim normalde de
Hele hamilelikte açlık benim için nimet
Hala 44 kiloyum
Iftardan sonra biraz rahatsız oluyorum
Ama gündüz iyiyim
Evde yemek yapmıyorum
Babam yapma dedi zaten
Hep Beraber burada yeriz dedi
Kayinvalidem de çağırıyor zaten
Cok nasipliyiz
Canim gunesi gecirgen olup disariyi gorebilmeni saglayacak cam zemin denen perdeler var onlardan yaptirirsin fistik gibi olur. Herseyin bir caresi var yeterki evin olsun. Resimleri vardir atsana ozelden.HAyırlı olsun canım.
Bu yıl çoğumuz ev(lendik).
Darısı başta evi olmayanlara sonra da olup da daha iyisini almayı isteyenlere olsun.
Royem ve sta inşallah darısı sizlere de olsun.
Canım mutfak yeterli büyüklükte ama bu yeni köşelerin sandalyeleri altları filan çok hantal uç taraftaki sandalyeleri ya da puf tarzı seylerinin alt demirleri filan çok ağır ya o yüzden sevmiyorum bi türlüKaranfilce mutfağında Köşeyi koyacak yer var ise ben seviyorum onları. Ama mutfağın oşeylerinin alt demirleri lacaksa normal masa sandalye derim.