Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kızlar bizim evin kat kurası belli oldu.
Zemin kat kuzeydoğu cephe çıktı.
En kötü kartlardan çıktı anlayacağınız.
Hayırlısı ne yapabiliriz ki nasip..
Eşim çok üzüldü.
Zemin hiç sevmiyor.
Az önce geldik hemen size haber edeyim dedim.

Benim eşim maddi konularda büyük endişelere kapılmaz ama kendisi çok pimpirik bazı konularda ve takıntılı seviyede endişeleri olur. Güvenlik vs.
O yüzden bu kadar üzüldü sanırım.
Düzgün bi muhit, site güvenlikli inşallah sıkıntı yaşamayız.
Nasip...

Hayırlı Ramazanlar kızlar.
Hepiniz iftar hazırlığında mısınız bakim?
Bugün eşim yok ben de KV ileri çağırdım.
Menüde
Kuru fasulye
Pilav
Bamya çorbası
Patatesli kol böreği
Yoğurtlu semizotu salatası
Domates soğan söğüç
Kemalpaşa tatlısı

İstikrarımı Ramazan boyu kaybetmem inşallah :)

selam canlar,hayirli ramazanlar olsun.
karanfilce,hayirlisi olsun canim.Bazi zemin katlar iyi oluyor,sizinki nasil bilmiyorum ama iyi kotu gu isigi aluyorsa iyidir.satabilme sansiniz varsa satin icinize sinmezse.
insallah hepinizz iyisinizdir.geztapom sorma valla.kizim buyidukce telaseside buyuyor.kac gecedir uyumak istemiyor,agrisi sizisida yok gibi,uykusu var ama bir turlu uyuyamiyor,oyun oynamak istiyor,halbuki gunduzleri hep aktivitelerr yapiyoruz.cok yoruluyorum,iki gundur kafam o kadar yorgun ki,okudugum kitabi bile anlayamiyorum.insallahcabuk gecer bu durum.

Hayırlı Ramazan'lar herkese.
Karanfilce menün çok güzel. Afiyet olsun.
Ev için de hayırlısı diyelim. Vardır Rabbimin bir hikmeti.
Sağol canım Allah razı olsun.
Tabiki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.
selam canlar,hayirli ramazanlar olsun.
karanfilce,hayirlisi olsun canim.Bazi zemin katlar iyi oluyor,sizinki nasil bilmiyorum ama iyi kotu gu isigi aluyorsa iyidir.satabilme sansiniz varsa satin icinize sinmezse.
insallah hepinizz iyisinizdir.geztapom sorma valla.kizim buyidukce telaseside buyuyor.kac gecedir uyumak istemiyor,agrisi sizisida yok gibi,uykusu var ama bir turlu uyuyamiyor,oyun oynamak istiyor,halbuki gunduzleri hep aktivitelerr yapiyoruz.cok yoruluyorum,iki gundur kafam o kadar yorgun ki,okudugum kitabi bile anlayamiyorum.insallahcabuk gecer bu durum.
Sağolasın canım.
Evin camları büyük aslında ışık problemi pek yok. İçi de ferah güzel. İşte gürültü fazla olabilir.
Bakalım takas vs düşünen varsa araştırcaz. Yoksa oturcaz nasibimizde. Belki sonra satarız. Belki beğeniriz hiç satmayız bilmiyorum.

Ay ben yazcam
Ama araya hep bir şeyler giriyor
Kızlar evimizi aldık çok şükür
Dün tapuyu halleti eşim
93 bin ev, 2800 civarı tapu
Artık bi evimiz var
Kirli çıkılarda yazarken şöyle diyordum
Ev almak için biz de acaba bi girişimde bulunur muyuz
Şimdi ise buraya ev aldığımızı yazıyorum
Çok şükür
Allahım herkese hayırlı bir şekilde ev nasip etsin

Orucumu tutabiliyorum çok şükür
Ve de kendimi çok iyi hissediyorum
Zaten ben acken daha sağlıklıyim normalde de
Hele hamilelikte açlık benim için nimet
Hala 44 kiloyum
Iftardan sonra biraz rahatsız oluyorum
Ama gündüz iyiyim
Evde yemek yapmıyorum
Babam yapma dedi zaten
Hep Beraber burada yeriz dedi
Kayinvalidem de çağırıyor zaten
Cok nasipliyiz

Sevimlim hayirli olsun canim evin Allah huzurla agiz tadiyla oturtsun bebislerinle.karanfilce uzulme kuzum yaa bunda da bir hayir vardir belkide satarsiniz sonra.hem giris o kadarda kotu olmaz bahceli ev gibi olur.icine girin yasamaya baslayinca insanin ici isinir evine .hayirlisi olsun.mantolamasi varmi evin?

Sevimlim hayirli olsun canim evin Allah huzurvardır.z tadiyla oturtsun bebislerinle.karanfilce uzulme kuzum yaa bunda da bir hayir vardir belkide satarsiniz sonra.hem giris o kadarda kotu olmaz bahceli ev gibi olur.icine girin yasamaya baslayinca insanin ici isinir evine .hayirlisi olsun.mantolamasi varmi evin?
Sağolasın canım Allah razı olsun.
Evet canım mantolama var.
Muhtemelen alttan ısı yalıtımı da vardır.
Aslında şimdiden ısınmaya başladık.
Tam benim istediğim bi cephe. Doğu cephe çünkü şu an güneyde oturuyorum ve çıkan evde bi balkonumun güneşi az almasını çok istiyordum. Bir de yukarı katlar çıkaydı..
Değme keyfime ama herşey dört dörtlük olmuyor işte.
Evin içi çok hoş KV nin dibi düştü :)
Site çok yeşillikli bi yer. Dediğin gibi bahçe içi gibi hissederim belki.
Ama perdeleri sürekli nasıl kapalı tutmaya alışcam bilmiyorum artık.
Rabbim bu evde hayırlar nasip etsin inşallah.

Ay ben yazcam
Ama araya hep bir şeyler giriyor
Kızlar evimizi aldık çok şükür
Dün tapuyu halleti eşim
93 bin ev, 2800 civarı tapu
Artık bi evimiz var
Kirli çıkılarda yazarken şöyle diyordum
Ev almak için biz de acaba bi girişimde bulunur muyuz
Şimdi ise buraya ev aldığımızı yazıyorum
Çok şükür
Allahım herkese hayırlı bir şekilde ev nasip etsin

Orucumu tutabiliyorum çok şükür
Ve de kendimi çok iyi hissediyorum
Zaten ben acken daha sağlıklıyim normalde de
Hele hamilelikte açlık benim için nimet
Hala 44 kiloyum
Iftardan sonra biraz rahatsız oluyorum
Ama gündüz iyiyim
Evde yemek yapmıyorum
Babam yapma dedi zaten
Hep Beraber burada yeriz dedi
Kayinvalidem de çağırıyor zaten
Cok nasipliyiz
HAyırlı olsun canım.
Bu yıl çoğumuz ev(lendik).
Darısı başta evi olmayanlara sonra da olup da daha iyisini almayı isteyenlere olsun.
Royem ve sta inşallah darısı sizlere de olsun.

HAyırlı olsun canım.
Bu yıl çoğumuz ev(lendik).
Darısı başta evi olmayanlara sonra da olup da daha iyisini almayı isteyenlere olsun.
Royem ve sta inşallah darısı sizlere de olsun.
Canim gunesi gecirgen olup disariyi gorebilmeni saglayacak cam zemin denen perdeler var onlardan yaptirirsin fistik gibi olur. Herseyin bir caresi var yeterki evin olsun. Resimleri vardir atsana ozelden.

sevimli,eviniz hayirli olsun,evlatlarinla,esinle saglikla,mutlukla oturun insallah..
karanfilcem,hayirlisi,eger evin icine sindiyse,ve girdiginde kendini mutlu hissediyorsan o ev,senin gercek evin demektir.Zaten kacinci katta oturursan otur .merakli komsu sebebiylen hep kapali tutmak lazim perdeleri,geztapomun dedigi gibi ozel perdeler diktirirsen bu sorunda cozulmus olur.
Ahh ahhh,darisi bizim başımıza Insallah,o kadar cok istiyorum ki ni evimiz olsun,aslında ben cok sey istiyorumda hadi neyse :) evler cok ama cok pahali nasil yapariz hic bilmuyorum,bakalim,kimetimizde varsa olur Insallah.
Kizim hastalanicak galiba,bütün gun hapsurup durdu,bu aralar geceleri uyumak istemiyor disleri agriyor zannedersem,keyfi yerinde olduğu Icin kestiremiyorumda disleri yüzünden olup olmadığını.
Haftasonu gunes vardi,bugun karanlık yağmurlu bir hava var,Icim karardı resmen,bi tuhaf,bi depresif hissediyorum kendimi.

Kızlar size bişey sorcam. Sizce mutfağa masa mı daha iyi olur yoksa şu yeni çıkan modern köşe takımı tarzı şeyler mi?

Karanfilce mutfağında Köşeyi koyacak yer var ise ben seviyorum onları. Ama mutfağın oşeylerinin alt demirleri lacaksa normal masa sandalye derim.
Canım mutfak yeterli büyüklükte ama bu yeni köşelerin sandalyeleri altları filan çok hantal uç taraftaki sandalyeleri ya da puf tarzı seylerinin alt demirleri filan çok ağır ya o yüzden sevmiyorum bi türlü

İyi akşamlar kızlar
Iftarda biraz fazla yiyorum
Sonra da komaya giriyorum resmen
İştahim açıldı
Öyle yiyorum ki sahura yiyecek yerim ve de takatim kalmıyor
Çünkü resmen sabaha kadar midem sindirimle uğraşıyor
Ben de o arada uyuyamiyorum rahatça
Meyveye hasret kaldım
Güya sahurlarda meyve yicektim

karanfilce karanfilce kullanım açısından bilemem ama o köşe takımları benim çok hoşuma gidiyor

karanfilce ben kose sevmiyorum,bana hantal ve kullanissiz geliyor.Benim muttfagim buyuk degil,ama bi masa iki sandalye birde mama sandelyesini anca aliyor.yerim olsa ,guzel bi ikili koltuk atip,guzel bir kose olusturmak isterdim.

X