- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.921
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.621
Kesinlikle canım malesef gelirimiz herşeyi yapmaya müsait değil. Bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor. Ben belki 3-4 yıldır yatak odamı değiştireceğim. Ama onun yerine her yıl Yurtdışına çıkmayı tercih ediyorum. Gerçi ben toplantıya Katılıyorum. Benim masraflarım karşılanıyor ama eşim ve oğlumun yol ve konaklama masrafı bizden. Benim işyerimin verdiği yevmiye yetiyor genelde. Bu gezmeleriniz olmasa yatak odamı yüz kere değiştirirdim. Şimdilik beni idare ediyor. O da olur bi gün inşallahValla arkadaslar tatili beden de istiyor ruh da ...Ama her seçim beraberinde bir vazgeçiş saklıyor.Mecburiyetler isteklerin önüne geçiyor.Yoksa şu an kızgın kumlardan ser8n sulara atlamak için neler vermezdim ,kısmet...Karanfilcem valla yollukların çoookk güzelmiş güle güle kullan canım.Netten stora evet tüle hayır diyorum .tül biraz inceleme gerektiriyo çünkü.perdealemi.com var birde orayada bak canım.
Yolluğu daha almadım canım. Bu resmini attığım tiffany.
Hani royal antibakteriyel ya bi yandan da aklım onda kalıyor.
Yoksa royalin o donuk halılarından mı alayım?
Piere cardin de de şu modelleri beğendim.
Eki Görüntüle 1573468 Eki Görüntüle 1573469
Sağolasın canım teşekkürler.karanfilce halıların gayet güzel. Güle güle kullan canım.
Sağolasın kuzu..geztapo .!.:Yook takarlarmı hiç karanfilceolmayan biz nasıl saçarız sağa sola olmayan paralarısevimli kuzum valla daha bitmedi ama elden geçirdim kendimi dogru tabir oturdugun evde kalman iyi oldu hakkettende yani yoksa batıyon bitiyon kaynının işine sevindim hayırlı olsun bir iki yıla da elti alırsın inşallah ...kararsız kalma karanfilce valla güzel halıların kız Ben kaçıyorum şimdilik görüşürüz inşallah
Sağolasın Allah razı olsun bi tanem ya..Hiç taşındınmı bilmiyorum karanfilce ama nacizane bazı önerilerim olacak.Kolilerin üstüne ben yazmıştım konsolun alt dolapları ,şifonyer üst çekmece diye.Bide fosforlu kalemle kırılacak olanları yazmıştım.birde kamyon yüklenirken en son mutfağın kolilerini buzdolabını ve bulaşık makinesini koydurdum .Böylece yeni eve ilk kamyon gelince mutfak malzemeleri iner ve sen yerlestirmeye baslarsın.insan çok yorgun oluyo o yüzden mutfak yerleşirse heryer yerleşmiş demektir ,bana göre...
Sağolasın Allah razı olsun bi tanem ya..
Zaten önceki önerilerinden hatırladığım kadarıyla şimdiye kadar yaptığımız kolilere aynen senin dediğin gibi yazılar yazdım.
Şimdiye kadar sadece bekar evi taşıdım bir kere.
Öğrenciykense yurtta kalıyorduk sene sonunda odamızı derleyip topluyorduk işte bu kadar. annemler de kiracı ve şu an oturdukları eve en son 20 yıl önce taşındılar.
Başka aklına gelen önerilerin olursa yaz olur mu canım.
bir de canım bizim taşıncağımız ev çok yakın.
Eşim ne kadar cam varsa hepsini biz taşıyalım arabayla diyor. bense sadece misafir yemek takımını taşıyalım diğerlerini güzelce gazeteleyelim onlar taşısın diyorum. sence mantıklı değil mi?
Yoksa hiç riske atmayalım mı?
Bir de benim mutfak dolabımın üstü çok genişti ne kadar eşya almışsam hepsinin kutuları duruyor. Geçenlerde bi baktım şok geçirdim. Hadi robot ekmek makinesi filan kalır da tencerelerin tavaların mikserlerin hepsinin kutusunu saklamışım. Hatırladığım kadarıyla dışardaki kilerde çeyiz setlerimin de kolileri katlanmış vaziyette duruyor. Hepsini kendi kutularına koycam inşallah.