Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

hosbuldum canim,ben halilari bitirdim,yatak yorgana gectim,daha dolaplar var maalesef,insallah ara vermeden onlari da bitirirsem evim mis gibi olacak

Kizlar merhabalar.Hayirli cumalar hepimize.Gecmisler olsun ikinizede.Verilmis sadakaniz varmis.Oluyo bazen insan dusunemiyor.Bizde hala misafir agirlamaya devam.Akin akin geliyorlar sagolsunlar. :-D Allah misafiri kesmesin ama cok yoruldum artik.Az ara verseler ne iyi olacak.Ramazan gelmeden aradan ciksin diye dusunuyolar sanirim.Ben de aradan cikip yerlere yapismassam iyidir. :-D

Kızlar bu yıl aylar aylar sonra bi pasta börek işine girdim. Eşim acayip atarlı benimse bir yıl içimden hiç hamurişi yapmak gelmedi.
Elmalı kurabiye yapıyorum yarın sabaha da poaça yapayım diyorum.

selam canlar,
sevimli,canim kendini cok yorma,is bitmiyor diyee hayiflanma canim,oglunun,esinin,disarida mis gibi havanin tadini cikar ,isler bir sekilde hallolur.Bu arada cok gecmis olsun,birsey olmaz allahin izniyle
Ciceklientar,kizinin mezuniyeti hayirli olsun,daha nice guzel gunlerini gorun insallah.
Karanfilce,ohh miss valla,icinden geliyorsa,doktur ,pastalari,pogocalari :)
Bizim buralar,bi kac gundur gunesli.Malum her zaman bulamiyoruz ya,atiyoz hemen kendimizi disarilara.
Gaztapom,misafir iyi guzelde,yoruluyor insan haliyle,Allah kolaylik versin canim...

Bugün kadın geldi ve geriye kalan duvar ve camları sildi
Onun haricindeki bütün işi ben yapıyorum tabi
royem ben biraz tez canlıyım
Olsun bitsin istiyorum hemen
Sona doğru geldim sayılır
Sonrasında rahat rahat oturcam inşallah
karanfilce ben de epeydir pasta börek yapmıyorum
Haftada bir kez kesin yapardım
Ama sanırım midem kötü ya, canım da çekmiyor
Bu hafta okulda kahvaltı yapcaz
Kurabiye yapcam inşallah
Bi de annemlerin bahçesinde toplancak komşuları
Ben de oraya sık sık gidiyorum ya
Ben de katilayim dedim
Sütlü tatlı yaparım ora için de
Ama ikisi için de pek hoş gelmiyor yapmak
Yorgunum ya hem de
_sekerpare_ biz de yarın bi arkadasa ev görmesine gitcez
Bu arkadaşlar bana da hediye aldılar sanırım
Ama eve gelirler mi bilmiyorum
Senin yaşadıklarını oğlum doğduğunda yaşamıştık
Ramazandan önce herkes geldi nerdeyse
Oğlum zaten uyumuyordu geceleri
Benim için zor olmuştu tabi
Ama bi yandan da iyi oldu
MMisafiri severim
Hem de 5 bine yakın para ve altın gelmişti
Bu da maddi yönü tabi :)))
Evimizin pesinatinda oğlumun da katkısı var yani.

Son düzenleme:
karanfilce,oy kullanmadim canim.Buranin vatanburadabaşıgini aldigim icin mumkun degil .....
(
Çifte vatandaş olamıyor musun canım..
Boşver geztapom zaten f.de millet kırılıp gidiyor burda başımız dinlenir.
Vatanımız için en hayırlısı olur inşallah.
Dolar arttı. Herşeye zam geliyor demek.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biraz daha kemer sıkcaz artık.
Altın da arttı kardeşim düğün yapacak ona üzüldüm ben bir de.

Hayirli sabahlar herkese.bize daha yeni sabah oldu ,gun yeni basliyor.Memnunmuyum ? Kesinlikle degilim.Yani her tatilde bunu yasiyoruz.Oglum kalkmiyor 10.30 dan once sonrada evin isi bitmiyor aksam besde anca oturuyorum.Tek basima da kahvalti yapmak istemiyorum o evdeyken.iste boyle.Misafirler biraz ara verdi malum ramazan geliyor az kaldi.Hazirlikta herhalde millet.yaz geldi diyorum hah tamam artik ama gece olunca buz gibi oluyor hala.Battaniye ile yatiyorum ben dusunsenize. Bir gelecek pir gelecek.Allahim oruc tutanlarin yardimcisi olsun.Yarim hatimimi bitirmek istiyorum bu aralar o yuzden pek giremiyorum .Topigimiz yazin boyle olacak demekki.Bu arada Rabbim vatanimizi korusun aydinlik guzel gunler gorelim insallah.

Amin inşallah canım.inan öyle yoğunuz ki okulun şu son günleri Ramazan yaklaşıyor diye hazırlık telaşına anca son gün düşcez herhalde.
Ev hanımları ne güzel telaşlar içindeler şimdi

Merhabalar kızlar..
Bugün ve dün kışlıklarda ve ayakkabılar da toparlama, kullanılacak halde olanlarda tamir,kullanılmayacak olanlarda da geri dönüşüme aatma yaptım.
Ben facede geri dönüşüm projeleri diye bi sayfa beğendim çok güzel tavsiye ederim kızlar.
Kışlıklarda elime geçeni büyük bi kilise toplu yorum kızlar.
Kooperatifin muhasebecisine kalırsa temmuzda oturabilirmişiz.
Ben de yavaş yavaş toparlamalar yapıyorum.
Bu toparlamalarda en az şeyi atmayı boşa götürmeyi planlıyorum. Atmak yerine benim yerime kullanabilecek olanlara vermek daha güzel olur.
İşte böyle kızlar sizden naber?

Kızlar merhaba
karanfilce ayakkabıların güzelmiş,güle güle giy..

ben de bu pazar bi değişiklik yaptım,hiç giymediğim tarzda bi ayakkabı aldım.şu aşağıdakinden, normalde hiç babet giyemem rahatsız ediyor beni,ama bu rahat geldi.bakalım ne kadar dayanacak bana

Ramazan mübarek yaklaşıyor,evde o kadar çok yapacak işim var ki.
c.tesi-pazar toplantımız var yine,artık hafta içi akşamları yapabileceğim kadarını yaparım..

bir de sizden dua istiyorum kızlar,işyerimizin deposunda bir personel iş kazası yaşamış.şuan hastanede ameliyatta,hayati tehlikesi yok ama iç kanaması varmış.

Allah şifa versin canım.
Güzel ayakkabıların güle güle giy.
Neden o tarz ayakkabı almamana rağmen ondan aldığını söyleyeyim sana çünkü başka ayakkabı yoksul an piyasada.
Ben de babet giyemem acaba rahat edebileceğim 1 tane bulur muyum dedim ama yok
Ben de flo da sarı bi tane denedim rengi çok hoşuma giyltmişti ama sanki ama spora kaçıyor benim kıyafetlerime uymaz ki.
Çoğu denediğimde de ayaklarımınönü kalkıyo hissine kapılıyorum.
Her girdiğim ayakkabıcıdan kıza kıza çıktım insan gibi ayakkabı üretilemez mi koca yaz için diye.

İyi aksamlar kizlar.Ben de aldim karanfilce seninkine benzer krem rengi bir ayakkabi.Babet ben de giyemiyorum.Zaten uzmanlar tavsiye etmiyor hic topuksuz ayakkabiyi.Ben de de bel fitigi mevcut malum o nedenle uzak duruyorum.Stacim seninkiler guze lmis rengide tatli.Allah o personelinize sifa versin insallah.Kizlar dolabimda yazin sicakta giyecek gezmelik biseyim hic yok.Sicakta ne giyiyonuz yahu?Kumas astarli etekleri giyemiyorum.Yazlik iki tane lcw den pantalon almistim ama artik eskidiler.Dis giysim var cok sukur.Ama misal kina gecemiz olacak nasil bisey alabilirim nerden alabilirim hem uygun hem şık olmalı.Daha sonrada giyebilmeliyim .Bu ara hastane islerimi halledicem insallah .Ramazanda da dis eti tedavime. Gitcem sakin olur .

Geçmiş olsun canım.
Yaz için pratik, serin tutan, hafif aynı zamanda ideal olan kumaş türü şifon bence.
Hem efil efil hem de rengini de koyu alırsan vücuduna da yapışmayan bir tipi oluyor
Şimdi yelekliler de moda.
Ben de yaz için iki tane gömlek aldım şifondan. Yazın seminerlerde de giyerim.
Üzerine de genelde uzun yelek giyiyorum içeride rahat oluyor.

Geztapocum pantolon yerine de şu tarz eteklerçok çok serin tutuyor.
Bez ancak yıkayıp hemen asınca ütüye de gerek kalmıyor.

Pantolon out etek in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…