Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Hmmm...
Lisa seni çıtır, zayıf, kumral ve güzelsin diye tahmin ediyorum.hani bizim diğer topikte Eva vardı ya ona benzetiyorum hayalimde. Yani Lisa simpson a benzetmiyorum açıkçası.

Nazah, canım seni isminden mütevellit nazan hocavar bbizim okulda ona benzetim bi an. O arkadaş da uzun iri yapılı ama dengeli bi vücudu var 40 yaşında olmasına rağmen ne göbek ne bişey.

İkimizi de açık diye tahmin ettim.

Aslında beyin öyle bişey ki çok değişik bişekilde kodluyor zihninde canlandırıyor ama onu sözlere dökmeye gelince bile dökemiyorsun.şimdi farkettim yazınca.

Hmmm...
Lisa seni çıtır, zayıf, kumral ve güzelsin diye tahmin ediyorum.hani bizim diğer topikte Eva vardı ya ona benzetiyorum hayalimde. Yani Lisa simpson a benzetmiyorum açıkçası.

Nazah, canım seni isminden mütevellit nazan hocavar bbizim okulda ona benzetim bi an. O arkadaş da uzun iri yapılı ama dengeli bi vücudu var 40 yaşında olmasına rağmen ne göbek ne bişey.

İkimizi de açık diye tahmin ettim.
Lisa Simpson gibi sarışın değilim zaten, tenim açık baya ama saçlarım ve gözlerim kahve, bir de eskiden çok zayıftım şimdi biraz balık eti oldum :KK48: Eva için o topicte birçok kişinin çok güzel dediğini hatırlıyorum. Gençken güzel bulurdum kendimi ama şimdi pek öyle bir iddiam yok. İş güç hayat telaşından kendime pek bakmaz oldum :KK59:
Ben de seni çıtı pıtı, oradan oraya koşturan, genç ve idealist bir öğretmen olarak çizdim kafamda.

Lisa Simpson gibi sarışın değilim zaten, tenim açık baya ama saçlarım ve gözlerim kahve, bir de eskiden çok zayıftım şimdi biraz balık eti oldum :KK48: Eva için o topicte birçok kişinin çok güzel dediğini hatırlıvrum. Gençken güzel bulurdum kendimi ama şimdi pek öyle bir iddiam yok. İş güç hayat telaşından kendime pek bakmaz oldum :KK59:
Ben de seni çıtı pıtı, oradan oraya koşturan, genç ve idealist bir öğretmen olarak çizdim kafamda.
:))
Genç mi bilmem ama 29 yaşındayım eskiden yaşımı hiç göstermezdim ama iki yıldır bazı üzüntüler çok etkiledi sanırım beni artık yaşımı duyanlar hiç saşırmıyor. Sanırım artık yaşımı gösteriyorum.
Çıtı pıtı kısmı doğru eskiden iskeletordum şimdi normal kiloda ve normal boyluyum. Minyon tiplerden.
Beyaz ya da esmerim diyemiycem resmen sarı tenliyim :) bildiğimiz anadolum insanı buğday yani.

:))
Genç mi bilmem ama 29 yaşındayım eskiden yaşımı hiç göstermezdim ama iki yıldır bazı üzüntüler çok etkiledi sanırım beni artık yaşımı duyanlar hiç saşırmıyor. Sanırım artık yaşımı gösteriyorum.
Çıtı pıtı kısmı doğru eskiden iskeletordum şimdi normal kiloda ve normal boyluyum. Minyon tiplerden.
Beyaz ya da esmerim diyemiycem resmen sarı tenliyim :) bildiğimiz anadolum insanı buğday yani.
Yaklaştım yani epey. Hani anlatıyorsun ya çok erken saatte derse gidiyorsun sonra işletme geziyorsun falan onlardan sanırım böyle kodladım beynime, çok hareketli karınca gibi çalışkan diye. Eee o kadar harekete de kilo dayanmaz zaten :KK48:

Kızlar şuraya bakın telatabilerin tepelerine benzemiyor mu??
Karşıki tepeye çıktım attım ve aşağı kadar yuvarlandım eşimin tüm çabaları dahi engel olamadı:KK53:
IMG_20150513_175124.jpg

Yaklaştım yani epey. Hani aolduğum orsun ya çok erken saatte derse gidiyorsun sonra işletme geziyorsun falan onlardan sanırım böylçok koodladım beynime, çok hareketli karınca gibi çalışkan diye. Eee o kadar harekete de kilo dayanmaz zaten :KK48:
Canım onlar yapmam gereken şeyler.
O yüzden yapıyorum. Bir de çok yorulan bi tip olduğum için her iş bana diğer insanlara geldiğinden daha ağır geliyor.
Ne biliyim idealist diyince aklıma bizim müdür geliyor. :)
Bizim bi ingilizceci hoca vardı adamla aynı yıl aynı okula atandık su an o AB uzmanı. TV lere filan çıkıyor her 2-3 aya bir yurt dışına proje için gidiyor idealist diyince birde aklıma o geldi :))

Benim ders sayım çok fazla.
Bi öğretmen biz meslekcilerde maaş karşılığı 20 saat girer. benim.iki katı civarı.
İşletme ve şefliklerde Suistimal edilebilir. Sadece onları elimden geldiğince hakkını vermeye çalışıyorum. Yani ekstra bişeyyapmıyorum. Ki hakkını tam vverdiğini de düşünmüyorum. :KK43:
Allah hepimize helal kazançlar versin.

Canım onlar yapmam gereken şeyler.
O yüzden yapıyorum. Bir de çok yorulan bi tip olduğum için her iş bana diğer insanlara geldiğinden daha ağır geliyor.
Ne biliyim idealist diyince aklıma bizim müdür geliyor. :)
Bizim bi ingilizceci hoca vardı adamla aynı yıl aynı okula atandık su an o AB uzmanı. TV lere filan çıkıyor her 2-3 aya bir yurt dışına proje için gidiyor idealist diyince birde aklıma o geldi :))

Benim ders sayım çok fazla.
Bi öğretmen biz meslekcilerde maaş karşılığı 20 saat girer. benim.iki katı civarı.
İşletme ve şefliklerde Suistimal edilebilir. Sadece onları elimden geldiğince hakkını vermeye çalışıyorum. Yani ekstra bişeyyapmıyorum. Ki hakkını tam vverdiğini de düşünmüyorum. :KK43:
Allah hepimize helal kazançlar versin.
Amin canım kazancı hak etmek çok önemli, öbür türlü vay halimize. Allah işlerimizi bizim için, bizi de işlerimiz için hayırlı eylesin.
Ben okul dönemimden bize yararlı olma kaygısı taşımayan, iş etiğini önemsemeyen öğretmeleri çok sayıda hatırladığım için senin gibi işinin hakkını vermeye çalışanları da idealist buluyorum. İlla kendi namına yükselmek değil ki, yaptığı işi en iyi şekilde yapmaya çalışmak çok takdir edilesi bence.

Lisadaletinden post: 40998303 .!.:
Amin canıasaletinden ak etmek çok önemli, öbür türlü vay halimize. Allah işlerimizi bizim için, bizi de işlerimiz için hayırlı eylesin.
Ben okul dönemimden bize yararlı olma kaygısı taşımayan, iş etiğini önemsemeyen öğretmeleri çok sayıda hatırladığım için senin gibi işinin hakkını vermeye çalışanları da idealist buluyorum. İlla kendi namına yükselmek değil ki, yaptığı işi en iyi şekilde yapmaya çalışmak çok takdir edilesi bence.
Amin sağolasın canım..
İşte zamane insanları biz...
Hz. Ömerin adaletinden işini yapma titizliğinden biz zamane insanlarına...

Hayırlı sabahlar kızlarrr..
Bugün 8 buçukta uyandım. Eşim nöbette henüz gelmedi. Birazdan gelir. Yat karanfil dedim uyku depola haftaiçi lazım olur dedim 10 buçuga kadar yattım.
Royemi açık diye tahmin ediyordum ben de.. Ama çiçekli entariyi kapalı olabilir belki diye..
Ne garip değil mi birbirimizi görmeden de birbirimizi zayıf uzun kısa gibi kalıplara sokuyoruz sırf şu yazılarla :)
Mesela komik gelecek size ama şimdi royem yurt dışında ya, benim yurt dışındaki akrabaların hep toplu maşallah mesela royem gözümde hep balık etli canlanıyor:KK48:
Hahahaha :)ayy cok guldum kizzz,ama tahminin dogru,pek zayif sayilmam,kilo vermeye ugrasiyom puffff

kizlar,ben de asagi yukari ,okuduklarimdan birseyler canlaniyor aklimda.ama bunu tam olarak cumlelere dokemem sanirim.mesela karanficenin dini konulardaki bilgisi,benim onu kapali tahmin etmemi sagladi.Ben hic acik mi kapali mi diye duseunmedim aslinda..
Bugun gezdik biraz,az biraz mutfak alisverisi yaptim.kizim cok huysuz,uyuyana kadar surundurdu beni,simdi gidip bi Kahve iceximde ortaligi toplayayim.

Merhaba kızlar
Gezdik tozduk geldik ve dün akşam ki serzenişimi geri alıyorum. Gercekten biz kimseyi istemiyoruz yanımızda.
Özgür olmak kimseye bağlı olmamak, kimsenin aman yoruldum açıktım nazını Çekmemek daha iyi.

Kim yazmıştı bilmiyorum ama kendimi eskiden güzel hissederdim yazmış.
Ben kariyer ve çocuk kaygısı nedeniyle 20 li yaşlarımı nasıl yaşadığımı pek hatırlamıyorum.
30 lü yaşlarımda kendimi hep daha güzel hissettim.
Kendime daha faydalı şeyler yaptım ve daha mutlu oldum.

Selam kızlar bugün çok güzel bir gün oldu çok şükür. Kiracımız bu ay çıkıyor, en baştan bize söylemişti zaten 1 yıl sonra evlenip çıkacağını. Sağolsun yine 1 ay öncesinden hatırlattı. Bizden çok memnun olduğunu ve bu sebeple evimizin 1 ay bile boş kalmasını istemediğini, o henüz çıkmadan evi göstermek amacıyla istediğimiz zaman gidebileceğimiz söyledi (bu çok büyük bir incelik ben olsam evime kimse girsin istemezdim).
Çok şükür bugün kiraya verdik evimizi yarı kira depozito aldık. Böylece hiç boş kalmamış olacak, çok sevindik. Evimizi tutan bayan da yeni atanmış biri, evi çok beğendi ve çıkandan aynı para ile verdik, biraz indirdik rakamı çok hanımefendi birine benzediği için.
Eski kiracımız bizi hiç üzmedi sağolsun erken yatırdığı oldu kirayı ama 1 gün bile geç yatırmadı. İnşallah 2 hafta sonra düğününe de gideceğiz.
Yeni kiracımız da aynı eski kiracımıza benziyor hassasiyet olarak inşallah onunla da böyle iyi geçer ilişkimiz. İndirim yaptığımız için de çok memnun oldu Allah razı olsun sizin bu iyi niyetinize layık olmaya çalışacağım dedi. Şimdilik 2 taraf da çok memnun kaldık. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama bugünkü olayı paylaşmak istedim

X