- 19 Aralık 2008
- 3.280
- 1.898
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.081
Merhaba arkadaslar .... ne yazsam şimdi buraya bilemedim. Evde yatili misafirim var. Herkes uyudu. Esim de birazdan eve gelecek. Ben de bir bakayım eski arkadaşlar ne yapıyor dedim. Ben de topik acacagim. Beklerim hatunlar. ismi de efsane kirli cikilar eski ekibimi topluyorum. Tabi öyle bir planım yok. israf önleme ile ilgili bir kaç şey ciziktireyim bende. Geçen gün dondurucuya hurma lokum pişmaniye koydum. Cikardim süper. İlk günkü gibi. Oysa bozulmasın diye hemen yiyorum. Evde fazla limon vardı suyu sıktım dondurucuya koydum. Çok fazla elmam vardı. Şekerle kavurup tarcin koydum. Elmalı kurabiye yapıncaya kadar dondurucuya attım. Bu yıl 3 çekmeceli dondurucu aldım. Süper işime yaradı. Israftan kaçmak istiyorsanız uğur dedin dondurucu
Efsane kirli çıkılar tanımı iyi oturdu, sadık okuyuculardan biri de bendim hiç yazmamıştım ama her sayfayı okumuştumHemen hemen herşey koyulabilir dondurucuya ama alışkanlık edinmek gerek.
Bende büyük dondurucu yok buzdolabınınkinide çok verimli kullanmıyorum
poğaça yapıp atıcam günlerdir zamanım olmadı bi
Efsane kirli çıkıların sadık okuyucuları da gelebilir mi topiğine
Efsane kirli çıkılar tanımı iyi oturdu, sadık okuyuculardan biri de bendim hiç yazmamıştım ama her sayfayı okumuştum
Sert sessiz, hoşgeldin canım.
Teşekkürler verdiğin bilgiler için.
Ben de dün akşam yemeğe kısır yaptım eşim çok sevdi.
İçine 2 gün önceden yaptığım pilavı da karıştırdım arada kaynadı gitti.
Önceki haftadan kalan cıvıımış domatesleri de robottan geçirip salçayla birlikte onları da kavurdum.
Bildiğiniz hatay usulü kısır oldu. Hiç yediniz mi bilmiyorum çok güzel oluyor.
İstesem yapamazdım kendiliğinden öyle oldu.
Çiçekli ve Lisa onca yıl yazmadan nasıl okudunuz nasıl tuttunuz kendinizi bilemiyorum doğrusu.
Sabırlı kızlarsınız.
Bana gelince, az önce okuldan geldim. Karnını doyurdum yine çıkcam işletmelere gitcem.
Okuldan bi arkadaş evinin bahçesindeki kamelyalarda çay içmeye davet etti. Belki gelirken de ona uğrarım
o zaman üye değildim olmayı da düşünmemiştim birde ben okumaya başladığımda topikte kimseler kalmamıştı ömrü tükenmişti geç kalmışım nasip olmadı
kaç ayda bitirdim bende bilemedim şimdi
pilavlı kısır nasıl oluyo hiç duymadım ben
reflüden dolayı çok yiyemiyorum ki
Lelli canım valla dışarda hayat var ben de bir yerleşeyim bide dinlenip kendime geliyim sonra geziciimm inşallah .al tabii koltuk niye almıcanki orası da kendi evin sonuçta .Allah herşeyi gönlüne göre versin.Benim psolikolog seansim vardi bugun kadinin enerjisi bana cook iyi geliyo
Sonra esim isyerinin orda bi avm var orda bulusalim dedi.
Yemek yedim.
Esimle bulustuk koltuk ve unite baktik.
Begendim bi model ama henuz okey demedim
Fiyati gayet makûl acik renk leke,kalem vs hic bi leke tutmaz urun bozulsa,kirilsa kullanim hatasi dahi olsa 2yil garanti dedi
Kendi imalatlariymis
Berjerini ,rengini sen sec begen nasil istetsen dedi
Ben ayni uniteyi bura 575tl sormustum aynisi hemde
300 tl dedi saka gibi.
Bariz kazik yiyoruz.
Kocisin paralarini yiyorum kesesine bereket.
Okey dersem alcak ön arastirma yapiyorum suan.
Koca magzalarin bulundugu carsida en guzel bence oydu.
Halida alabiliyosun hemen ordan renk uyudurup alirsam onu evdeki zigonlarim cook koyu renk kaliyo yaninda
Degistirmem lazim. Yada boyatmam
Kafamda deli sorular.
Ben önce kafamda bi cizerim cmle ölcerim falan öyle.
Sabahlari yuruyus yapiyorum
Onun harici yemek,temizlik,gezme fasli.
Teyzem yazlik aldi bana gezcek tatil yapcak bi yerde daha cikti cook mesudum
Bide deniz manzaraliymis falan oyy icim gitti.
Sen yerles ben ev görmeye gelcem sana dedim :)))
Az eşya bol huzur lisacım bende öyle düşünüyorum,bu konuda topiğim bile var .Canım ben sadece tabak çanak değil genel eşya da
sevmiyorum. Öyle büyük vitrin vb şeyler yok bende. Eşyalarım da hep beyaz. Az eşya ve beyaz olunca her gelen
ohhh içim açıldı diyorEşim de çok şükür çul çaput sevmeyen bir kız bulmuşum diyor, işine geliyor tabi erkeklerin de
benimde var ödüllerimde ne işe yarıyor ben de bilmiyorum .Bir de bana ödül vermişler. Ne işe yarıyor bu ödüller. İndirim falan sağlıyor mu bir yerde. 5 yıllık olmusum
ay iyiki gelmişsin aramıza ben çok memnunum kendi adıma :))benim kk ile tanışmam kirli çıkılar sayesindeydi.
Paramı nasıl yönetirim nasıl birikim yaparım diye bakarken kendimi burda buldum
sonra baktım her telden hanım sohbeti var bi sardı beni
aylarca okudum
sen neler yapıyosun güzel kadın .Tatile ne zaman gidiyodun sen ?ben kirli çıkıların müdavimlerindendim...
Ayy ben hiç uğramiyim bu ara battık zaten .Kız lelliiii a101 e ne güzel şeyler gelmiş öyle. İnsanın zorla nefsini zorluyorlar yok böyle bişey.
Bugün 15 TL te lav cay seti aldım
Geztapo kolay gelsin canım. Temizlik işi kötü olmuş ama en azından çözüm bulunmuş.
Ayyyy güzel kadın...
Ben teeee Ağustos'ta gidiyorum. çok var daha. Konaklama bilet falan herşey hazır da bakalım Rabbim ne diyecek.
Gerçi ben bi ege istiyorum yine ama hem para hem de zaman sıkıntı.
Oturma odama duvar kağıdı yaptırdım. 200 tuttu.
Aaa merak ettim resim eklesene.hayırlı olsun güle güle kullan canım.
Lelli beğendiysen al canım.
Kızlar ben geldim.Allahın izniyle yarın taşınıyorum.Çiçegim gelmiş kadar oldun tatlım sağol.Sanırım 2-3 gün netimiz filan olmayacak telefonda paket var ama vakit olurmu bilemiyorum .Temizlik şirketi bana kazık attı .Salı günü geldi bunlar sadece 2 kişi inşaat pisliği koca ev .Hani 4 kişi gelicektiniz dedim diğerlerinin işi çıktı bilmemne neyse zaten 10 da geldiler 12 oldu hiçbişey yapmadılar.Parkeleri su içinde bırakmışlar kabarır ıslatmayın bu kadar diyorum bişeycik olmaz diyolar Allahım bana bir geldiler paydooosss diye bir bağırdım bunlar şok tabii.Tamam bayanlar sizinle çalışmak istemiyorum burda işiniz bitti lütfen dedim.Patronlarıda kadın, aradım bunu uzak semtten geliyor kadın gelene kadar indim bahçeye .Oturdum iyice ağladım .Kadın geldi sadece benzin parası verdim 30 lira eline .Abla almam çok özür dilerim bu elemanlar yeni kusura bakma ben girişeyim tek başıma ne olursun filan diyor hala .Ben sizden 15 gün önce randevu aldım siz hala ne diyosunuz istemiyorum dedim.Ondan sonra iki eltim görümcem eşim devamlı gelen yardımcım birde ben giriştik .Bir günde bitti.Tabi akşam şekerim yükseldi acillik oldum .Bugün dinlendim komşular geldi kalanı toparladılar .Ev tertemiz oldu ama fayanslarda ve yerdeki derz kalıntıları sildikçe kusuyor yani kuruyunca geri geliyor ne yapmalıyım bilen var mı?
Selam kızlar
Midem ayakta
İştah sıfır
Meyveyi bile zorla yiyorum
Yorgunum, halsizim
Okunması gereken yazililar ve ödevler var
Bu 5 günlük tatil süper oldu benim için
Uykumu alıyorum
Yazililari da getirdim eve ama hiç okuyasim yok
Yarın da eski okulumdaki arkadaşlarla buluşup yemek yicez