- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.101
papatyam güle güle kullan duvar kağıtlarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geztapo kolay gelsin canım. Temizlik işi kötü olmuş ama en azından çözüm bulunmuş.
Ayyyy güzel kadın...
Ben teeee Ağustos'ta gidiyorum. çok var daha. Konaklama bilet falan herşey hazır da bakalım Rabbim ne diyecek.
Gerçi ben bi ege istiyorum yine ama hem para hem de zaman sıkıntı.
Oturma odama duvar kağıdı yaptırdım. 200 tuttu.
Lelli beğendiysen al canım.
Sürekli topikte takipte isen beni bilirsin. Ben misal royem i biliyorum ordan.Hemen hemen herşey koyulabilir dondurucuya ama alışkanlık edinmek gerek.
Bende büyük dondurucu yok buzdolabınınkinide çok verimli kullanmıyorum
poğaça yapıp atıcam günlerdir zamanım olmadı bi
Efsane kirli çıkıların sadık okuyucuları da gelebilir mi topiğine
Geztapocum kıyamam ya, üzüldün böyle bir aksilik yaşamana. Oysa ki ben şirketten çok memnun kalacağını düşünmüştüm bizimkiler çok profesyonellerdi, seninkiler de öyle olur sandım. Yok bunlar yeni başladı çalışmaya falan demiş sahibi ya, ee o zaman tecrübeli ve işi iyi yapacağına güvendiğin çalışanlarını getir. Parayı alırken bunlar tecrübesiz parasını az alacağım demiyorsun. Ayıp, çok ayıp yaptıkları...Ssözünde durmayan insanlardan nefret ediyorum. Söz namustur ya sen insanları nasıl yarı yolda bırakırsın. Bu tarz sözünde durmama durumlarına çok kızıyorum ben o yüzden biraz fazla yazdım kusura bakmayın ahaliKızlar ben geldim.Allahın izniyle yarın taşınıyorum.Çiçegim gelmiş kadar oldun tatlım sağol.Sanırım 2-3 gün netimiz filan olmayacak telefonda paket var ama vakit olurmu bilemiyorum .Temizlik şirketi bana kazık attı .Salı günü geldi bunlar sadece 2 kişi inşaat pisliği koca ev .Hani 4 kişi gelicektiniz dedim diğerlerinin işi çıktı bilmemne neyse zaten 10 da geldiler 12 oldu hiçbişey yapmadılar.Parkeleri su içinde bırakmışlar kabarır ıslatmayın bu kadar diyorum bişeycik olmaz diyolar Allahım bana bir geldiler paydooosss diye bir bağırdım bunlar şok tabii.Tamam bayanlar sizinle çalışmak istemiyorum burda işiniz bitti lütfen dedim.Patronlarıda kadın, aradım bunu uzak semtten geliyor kadın gelene kadar indim bahçeye .Oturdum iyice ağladım .Kadın geldi sadece benzin parası verdim 30 lira eline .Abla almam çok özür dilerim bu elemanlar yeni kusura bakma ben girişeyim tek başıma ne olursun filan diyor hala .Ben sizden 15 gün önce randevu aldım siz hala ne diyosunuz istemiyorum dedim.Ondan sonra iki eltim görümcem eşim devamlı gelen yardımcım birde ben giriştik .Bir günde bitti.Tabi akşam şekerim yükseldi acillik oldum .Bugün dinlendim komşular geldi kalanı toparladılar .Ev tertemiz oldu ama fayanslarda ve yerdeki derz kalıntıları sildikçe kusuyor yani kuruyunca geri geliyor ne yapmalıyım bilen var mı?
Sürekli takip edenlerden biri de bendim ama tanımadımSürekli topikte takipte isen beni bilirsin. Ben misal royem i biliyorum ordan.
İsmini değiştirdi canım o yüzden tanıyamamışsındır.Sürekli takip edenlerden biri de bendim ama tanımadım
Ben gittim bileMerhaba kızlar
Oğluşla eşim sinemaya gityi.
Ben de evde sporumu yaptım. Şimdi kahvemi içeceğim. Kitap okurum biraz
Sonra da çamaşırları katlayıp bavul haIrlayıp anneme gideceğim inşallah
Geztapo kolay gelsin canım.
Kizlar ben hic int alisveri yapmiyorum kardesim yapiyo ona aldiriyorum bindebir o da guvenemiyorum ya.
Evidea
Evmanya guvenebilecegimiz sitelermidir?
Burdan alisveris yapan var mi?
Begendigim bisiler var ama korkuyorum
Odemede, yada teslimatta, urunde sıkıntı cikar mi?
Cok tesekkur ederim bisi daha sorsam dolap alsam hani parca geliyo ya montalamasi kolay mi yani yapabilirmiyiz.Her iki siteden de alışveriş yaptım. Çokmemnun kaldım. Sorun yaşamadım :)
Saol tatlimGünaydınlar
Lelli cim ben bazen netten alışveriş yapıyorum ama dediğin siteleri hiç kullanmadım.
Cok tesekkur ederim bisi daha sorsam dolap alsam hani parca geliyo ya montalamasi kolay mi yani yapabilirmiyiz.
Bu isten anlayan biri sart yaniTüm parçalarını gönderiyolar. Vidalar falan da geliyo. Evde mutlaka vida takımı falan olmalıki monteleme işlemini yapabilesiniz. Biz kitaplığı ordan aldık mesela