- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.061
Sevimsizcim çok hoşsun ya karanfilcenin koyduğu foto ve tepeli park olayları girmiş rüyana. Ayrıntılar da çok komik faceden foto beğenme falankaranfilce ben de senin kafadayim
Taşıncam diye hiçbir şey almıyordum
Şimdi taşınma lafı yok ya almaya başladım
Mesela tuvalet fırçası aldım
Ha bi de bulaşık sıvısına ve süngeri koyabilecegim bi kap
Ayrıca rüyamda seni gördüm hep
Güya tepeciklerde foto çekilmişsin bi sürü
Ben de face.de onlara bakıyorum
Canım ben de hiç sevmem kalabalık, fazlalık bişey tutamam verilecek gibiyse veririm atılacaksa atarım. Ben de merak ediyorum evler dolu dolu olanlar onun temizliğiyle düzenlenmesiyle nasıl uğraşıyor.Ardiye odası gibi kullandığımız bi oda vardı orayı topladım temizledim.
Aslında camının da silinip perdelerin yıkanması lazım ancak onu hiç yapmak gelmiyor içimden.
Evde bir kaç cam kase var hediyelik gelen. Onları da taşınmadan önce gideceğim ev görmelerine götüreyim diyorum. Hem masraf etmemiş olurum hem de evden kalabalıklığı gider.
Şöyle bir baktım da evime çok şükür evimde aşırı fazla olan eşya yatak yorgan nevresim tabak çanak yok çok şükür.
Çeyizleri vs fazlaca olanlar nasıl baş ediyor bilmiyorum.
Benim evde eşyalarım yani mobilyalarım çok büyük ve fazla eşyası var.Canım ben de hiç sevmem kalabalık, fazlalık bişey tutamam verilecek gibiyse veririm atılacaksa atarım. Ben de merak ediyorum evler dolu dolu olanlar onun temizliğiyle düzenlenmesiyle nasıl uğraşıyor.
Canım ben sadece tabak çanak değil genel eşya da sevmiyorum. Öyle büyük vitrin vb şeyler yok bende. Eşyalarım da hep beyaz. Az eşya ve beyaz olunca her gelen ohhh içim açıldı diyorBenim evde eşyalarım yani mobilyalarım çok büyük ve fazla eşyası var.
Ama evlendim evleneli kendimi küçük ıvır zıvır şeyleri almamak için tuttum.
Bana alıp alıp bi taraftan da evden göndermek de çok mantıklı gelmiyor. En güzeli az eşya :)
Çünkü bazen verdiklerin de verdiğin kişinin tam ihtiyacını görmeyebiliyor. Ah kendimizi tutabilsek..
Tamamen kendi adıma konuşuyorum bi 50 -100 lirayı bi zevkim için harcayıveriyoruz da bazen bi 10 lira sadaka vermek zor gelebiliyor.
Ohhh iyi geziyorsun trlellicim. Havalar da güzel tam kendini dışarı atmalık. Psikologdan verim almana çok sevindim canım. Hep mutlu ol inşallah.Benim psolikolog seansim vardi bugun kadinin enerjisi bana cook iyi geliyo
Sonra esim isyerinin orda bi avm var orda bulusalim dedi.
Yemek yedim.
Esimle bulustuk koltuk ve unite baktik.
Begendim bi model ama henuz okey demedim
Fiyati gayet makûl acik renk leke,kalem vs hic bi leke tutmaz urun bozulsa,kirilsa kullanim hatasi dahi olsa 2yil garanti dedi
Kendi imalatlariymis
Berjerini ,rengini sen sec begen nasil istetsen dedi
Ben ayni uniteyi bura 575tl sormustum aynisi hemde
300 tl dedi saka gibi.
Bariz kazik yiyoruz.
Kocisin paralarini yiyorum kesesine bereket.
Okey dersem alcak ön arastirma yapiyorum suan.
Koca magzalarin bulundugu carsida en guzel bence oydu.
Halida alabiliyosun hemen ordan renk uyudurup alirsam onu evdeki zigonlarim cook koyu renk kaliyo yaninda
Degistirmem lazim. Yada boyatmam
Kafamda deli sorular.
Ben önce kafamda bi cizerim cmle ölcerim falan öyle.
Sabahlari yuruyus yapiyorum
Onun harici yemek,temizlik,gezme fasli.
Teyzem yazlik aldi bana gezcek tatil yapcak bi yerde daha cikti cook mesudum
Bide deniz manzaraliymis falan oyy icim gitti.
Sen yerles ben ev görmeye gelcem sana dedim :)))
Saol cnmOhhh iyi geziyorsun trlellicim. Havalar da güzel tam kendini dışarı atmalık. Psikologdan verim almana çok sevindim canım. Hep mutlu ol inşallah.
Maşallah barekallah..Canım ben sadece idam da k çanak değil genel eşya da sevmiyorum. Öyle büyük vitrin vb şeyler yok bende. Eşyalarım da hep beyaz. Az eşya ve beyaz olunca her gelen ohhh içim açıldı diyorEşim de çok şükür çul çaput sevmeyen bir kız bulmuşum diyor, işine geliyor tabi erkeklerin de
Çok iyiymiş canım. Sen de istanbuldasın bizler napalım.Benim psolikolog seansim vardi bugun kadinin enerjisi bana cook iyi geliyo
Sonra esim isyerinin orda bi avm var orda bulusalim dedi.
Yemek yedim.
Esimle bulustuk koltuk ve unite baktik.
Begendim bi model ama henuz okey demedim
Fiyati gayet makûl acik renk leke,kalem vs hic bi leke tutmaz urun bozulsa,kirilsa kullanim hatasi dahi olsa 2yil garanti dedi
Kendi imalatlariymis
Berjerini ,rengini sen sec begen nasil istetsen dedi
Ben ayni uniteyi bura 575tl sormustum aynisi hemde
300 tl dedi saka gibi.
Bariz kazik yiyoruz.
Kocisin paralarini yiyorum kesesine bereket.
Okey dersem alcak ön arastirma yapiyorum suan.
Koca magzalarin bulundugu carsida en guzel bence oydu.
Halida alabiliyosun hemen ordan renk uyudurup alirsam onu evdeki zigonlarim cook koyu renk kaliyo yaninda
Degistirmem lazim. Yada boyatmam
Kafamda deli sorular.
Ben önce kafamda bi cizerim cmle ölcerim falan öyle.
Sabahlari yuruyus yapiyorum
Onun harici yemek,temizlik,gezme fasli.
Teyzem yazlik aldi bana gezcek tatil yapcak bi yerde daha cikti cook mesudum
Bide deniz manzaraliymis falan oyy icim gitti.
Sen yerles ben ev görmeye gelcem sana dedim :)))