- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.041
yoğurt kurtarma operasyonu süper bir deyim olmuşBugün de yoğurt kurtarma operasyonu vardı. Yoğurt çorbası yaptım :)
Bu hafta salı çarş perş yıllık izin kullanacaktım 6 günlük tatil olacaktı ama işlerim yetişmedi ve de dönerim fazla kesilsin istemedim. 1 gün izin aldım. Perşembe cuma ctesi pazar yeter dedim.Kahvaltı serpme olunca nasıl oluyor? Tatillere gidince dışarda kahvaltı yapıyoruz ama hıç dikkat etmemiştim.Karanfilce benim babam 68 amcam 55 yaşında ve hala başbaşa sahile giderler çay içmeye .Demekki başbaşa kslmaya ihtiyaç duyuyotlar.Papatyacım arada gerekiyor boşver sefan olsun afiyet olsun.Lisa yat sen bugün en iyisi valla :))
Öncelikle, tam yoğun olduğumuz, eşimle birşeylerin planını yaptığımızı radarlarıyla tespit ediyor ve abisini çağırıyor. Diyelim bugün aradı hayır cevabını aldı, yarın bi daha arıyor aksi gibi yine tam işimiz varken. Bu sefer eşim hayır derse sonkez soruyom gelcen mi gelmeyecen mi diyor hayır cevabı gelirse ses tonu değişiyor bi süre aramıyor eşimi ve KV lere gittiğimizde işim var vs diyerek gelmiyor resmen psikolojik baskı.Kurabiyeyi fırına attım geldim
benim canım hiç bişey istemiyo bugün
zorla iki parça bişey attım ağzıma açlık hissetmiyorum
Karanfilce kaynına çok güldüm
bide naz yapıyo demişsin koptum orda
telefon açınca önce sen kapa falan diyomu acaba abisine
sen evine bi yerleş görürüm ben kakılmışıÇiçeğim nerdesin kuzum sen yaa...ne çokj geziyosunuz yahu bak ben aylardır kakılmış modundayım.kırın dizinizi oturun bu ne yaa
Kızlar 4 ten 6 ya kadar uyumuşum.
6 da uyandım. Resmen gezesim var daha fazla tutamadım kendimi
Gezme ama ne gezme market gezmesi
Önce bime gittim.
Ivır zıvır birşeyler aldım. Dondurmamı arabanın içinde yedim.
Sonra mygross a gittim yoğurdumu ve meyvelerimi aldım.
Çok güzel tepelikli parklar da vardı aslında ama tek başına olmaz şimdi.
Sonra kedi misali evime geri döndüm.
Öncelikle, tam yoğun olduğumuz, eşimle birşeylerin planını yaptığımızı radarlarıyla tespit ediyor ve abisini çağırıyor. Diyelim bugün aradı hayır cevabını aldı, yarın bi daha arıyor aksi gibi yine tam işimiz varken. Bu sefer eşim hayır derse sonkez soruyom gelcen mi gelmeyecen mi diyor hayır cevabı gelirse ses tonu değişiyor bi süre aramıyor eşimi ve KV lere gittiğimizde işim var vs diyerek gelmiyor resmen psikolojik baskı.
Ben bile kocacığımı bu kadar üzmüyom
Abartmasa ben de sinir olmam da bazen abartıyor işte.yaşı küçükmü kaynının yada evin en küçüğümü
seviyo demekki başbaşa vakit geçirmeyi
geztapo yazınca yapılacak i de benim babamda erkek kardeşleriyle teke tek görüşmeyi sever
Ben buraya tasinirken sukurler olsun 1bardagim bile kirilmadi.Lelli ben de taşınırken kırılırsa diye bişey alamıyorum biliyor musun?