- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.021
Ben şu an ev kuşuyum.Gdinlenme deyimr. Dün geç geldik eve, çok geç yattım. Bugün de çıkıp gezesim var ama yarına yetiştirmem gereken işlerim var. Sizler ne yapıyorsunuz benim gibi ev kuşu olmak zorunda olan var mı
Afiyet olsun canım.Günaydın hanımlar
Dışarı kahvaltıya gittik. Ama ben pek sevmedim.
25 tl verdik parasından değil de ne bileyim bi deniz Kıyısı olur, piknik alanı olur. Tıkıl bi kafenşn içine.
Eşimi kırmamak için birşey demedim ama bir daha da gitmem.
2 kişi için mi bu fiyatlar karanfilcecimAfiyet olsun canım.
Baya pahalıymış canım. Burda en pahalısı 20 TL ve tarihi evlerin içi, yeşillik filan.
Kafe tarzı olanlar değişiyor. 18, 13,15 vs...
Ha çok gittiğinden mi değil sadece tarihi yere gittim diğerlerinin faceden reklamı kaynayıp duruyor araya
Yok canım tek kişi açık büfe. Daha ucuzları serpme olabiliyor.2 kişi için mi bu fiyatlar karanfilcecim
Uyusaydın ben olsam öyle yapardım herhalde.Bütün gün evde pinekledim resmen, yapılacak ev işi de yoktu. Bir tek makine çalıştıracaktım onu da acil değil diye boşverdim
Yorgun değildim o yüzden uyumadım, bir de gündüz uyuyunca gece uykum gelmiyor.Uyusaydın ben olsam öyle yapardım herhalde.
Uyumalara doyamadım.
Tabiiki hoşgeldin topiğimize.Aslında birikim israftan kaçınma konusu ama biz her telden çalıyoruz .Bekleriz herzaman prenses :)Günaydın kızlar bende katılabilirmiyim sohbetinize
Uyusaydın ben olsam öyle yapardım herhalde.
Uyumalara doyamadım.
Günaydın kızlar bende katılabilirmiyim sohbetinize
Biliyorum canım ama huyunu sevmediğimden zaten herşeyi battığı gibi bir de eşimi zorlayıp gelmek istemezse naz yapıyor gıcık oluyorum. Ulen ben karısıyım sen kadar naz yapmıyom diye dellenebiliyorum.Kahvaltı serpme olunca nasıl oluyor? Tatillere gidince dışarda kahvaltı yapıyoruz ama hıç dikkat etmemiştim.Karanfilce benim babam 68 amcam 55 yaşında ve hala başbaşa sahile giderler çay içmeye .Demekki başbaşa kslmaya ihtiyaç duyuyotlar.Papatyacım arada gerekiyor boşver sefan olsun afiyet olsun.Lisa yat sen bugün en iyisi valla :))