Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın kızlar. Dün geç geldik eve, çok geç yattım. Bugün de çıkıp gezesim var ama yarına yetiştirmem gereken işlerim var. Sizler ne yapıyorsunuz benim gibi ev kuşu olmak zorunda olan var mı

Günaydın hanımlar
Dışarı kahvaltıya gittik. Ama ben pek sevmedim.
25 tl verdik parasından değil de ne bileyim bi deniz Kıyısı olur, piknik alanı olur. Tıkıl bi kafenşn içine.
Eşimi kırmamak için birşey demedim ama bir daha da gitmem.

Gdinlenme deyimr. Dün geç geldik eve, çok geç yattım. Bugün de çıkıp gezesim var ama yarına yetiştirmem gereken işlerim var. Sizler ne yapıyorsunuz benim gibi ev kuşu olmak zorunda olan var mı
Ben şu an ev kuşuyum.
Ütü yaptımbi sürü birikmiş arada dinlenmedeyim.
Saba erken uyandım uyku tutmadı.
Eşim kardeşiyle buluşmaya gitti.
Kardşinin bu huyundan nefret ediyorum.
Zorla çağırıp duruyor. 23 nisanda annesi gilde biraradaydık zaten.
O zaman pc nin başından kalkmaz sonra dışarı çıkalım çay içelim abi.
Üstelik bugun kp geldi yine birarada olcaz. Birazdan kp lere gitcez zaten.
evli olmak sevmediğin huya sahip kişilere de katlanmak demek sanırım.
Bu kaynıma duam bol işli ve maaşlı bi işi olur inşallah. Yorulmasa da mesaide çok zaman geçireceği bi iş :)

Afiyet olsun canım.
Baya pahalıymış canım. Burda en pahalısı 20 TL ve tarihi evlerin içi, yeşillik filan.
Kafe tarzı olanlar değişiyor. 18, 13,15 vs...
Ha çok gittiğinden mi değil sadece tarihi yere gittim diğerlerinin faceden reklamı kaynayıp duruyor araya

2 kişi için mi bu fiyatlar karanfilcecim

Günaydın kızlaarrr ...Artık yorgunluktan sürünüyoruuummm ressmeennn !! Kalmadı zaman cuma taşınıyorum anladım ki yaşlanmışım artık.Zorlandım bu sefer.Eğer sürpriz bir tayin olmazsa artık bu son.İnşallah...15 yıl önce gelin geldiğim siteden ayrılacağım zor olacak .Çok duygusalım bugünlerde.Hafta sonu kaynımın kızının nişanı varrdı.Baba kız dans ettiler ben salya sümük ağla ağla içim çıktı.Genç kızken bir kız çocuk hayali kurardım hep nasip değilmiş .Allah oğlumu bana bağışlasın isteyen herkese ,karanfilime de nasip etsin.piknikler doğa yürüyüşü deniz kenarı yosun kokusu yakamoz filan özledim ben çok.Şımarıklık diyceksiniz belki ama uzun bir süre tatil yapamıycak olmak üzüyor beni.Bu da bir ihtiyaç bence.

Kahvaltı serpme olunca nasıl oluyor? Tatillere gidince dışarda kahvaltı yapıyoruz ama hıç dikkat etmemiştim.Karanfilce benim babam 68 amcam 55 yaşında ve hala başbaşa sahile giderler çay içmeye .Demekki başbaşa kslmaya ihtiyaç duyuyotlar.Papatyacım arada gerekiyor boşver sefan olsun afiyet olsun.Lisa yat sen bugün en iyisi valla :))

Uyusaydın ben olsam öyle yapardım herhalde.
Uyumalara doyamadım.

Sana bi çocuk lazım acilen
(Amin)
Günaydın kızlar bende katılabilirmiyim sohbetinize

Aramıza hoş geldin

Dersim boş
Peynirimi getirmiştim
Simit aldım yanına
Bi yandan kahvaltı yapıp bi yandan yazdıklarınızı okudum
Teog sinavinda görev çıkmamış bana
Cok üzülmedim
45-50 lira civarı oluyordu
Gerçi olsa da fena olmazdı
Kimse bana 3 saat içinde o parayı vermez
Arada teneffüs bile oluyor
Ama nasip
Çarşamba perşembe ders yok bu yüzden
Sınav görevim olmasa da okula gelip imza atmak zorundayiz
Cuma da 1 Mayıs zaten
Bi ara doktora gitsem iyi olur
7.haftadayim, sanırım kalp atışı alınır artık

günaydın kızlar
geztapo kolay gelsin canım. serpme olunca masaya herşeyden getiriyorlar. kişi sayısına göre.
o ihtiyacı ben de hissediyorum bu aralar. bir yerlere kaçasım gidesim var. ama nereye onu bilmiyorum.

Biliyorum canım ama huyunu sevmediğimden zaten herşeyi battığı gibi bir de eşimi zorlayıp gelmek istemezse naz yapıyor gıcık oluyorum. Ulen ben karısıyım sen kadar naz yapmıyom diye dellenebiliyorum.

Prenses hoşgeldin defalar getirdinn..

Sevimsiz afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…