- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.001
Günaydın canım nasılsın?Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olur inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasılsın?Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olur inşallah.
Çiçeklientari ne güzel yazmışsın.
Ben de bi plan yapayım diyorum ama olmuyor.
Gerçi 7 günlük bi yurtdışı gezimiz var ama ben illla bi deniz görmeliyim. Deniz olmayınca tatil gibi gelmiyor bana. Kış hazırlıkları yapılacak.
Okulda yapılacak tonla işim var. Bu sene yıllık iznim de çok fazla aslında. Önceki yıllardan 3-5 devretmiş 55 gün iznim var. Ama izin kullanınca ders ücretim kesiliuor. Okuldan çok ayrı kalmak istemiyorum. Bakalım nasip. Ramazan da izin kullanmasam bile öğleden sonra gider 1-2 saat Görünür gelirim. Herkse öyle yapar zaten. Iznimi Ağustos'ta kullanır bir hafta anneme gider sonra evimde kış hazırlığı ile uğraşırım.
Rabbim nasip eder izin verirse tabi
Ben de fazla tüketmek istemiyorum aslında ama pizza yapınca lazım oluyor.
Bu ürünü normalde makrodan alıyordum amapahalı oluyordu. Burda biraz daha ucuz.
Biz de 6-7 ayda anca tüketiyoruz. Keyçapın içinde hiç koruyucu yok diye biliyorum Hollanda markası diye hatırlıyorum.
Ben mayonezi daha çok seviyorumHollanda da olabilir nedense benim aklımda alman markası diye kalmış.
ev yapımı ketçap nası olur acaba çok zor olmasa gerek ama o tadı yakalar mı
evde mayonez yapan arkadaşlarım vardı
ben hiç denemedim mayonez kullanmıyorum diye
Ben mayonezi daha çok seviyorum
Sağlıklı bişey olsa sürekli tüketirdim.
Biz de nişana gittiğimizde izmire de gittik dedim ya. Kısa bi arada hem vapur hem kordon boyu gezisi yaptık gençler tayfası. Hava da nasibimize nasıl güzeldi.
Ama iİzmir çok farklı bi yer ya o yemyeşil dağları esen rüzgarı olmasa sanayinin o pisliği mahvederdi.
Resmen koca bi köy.
Amcamların oturduğu mahallede arabayı zor parkettik.
Dapdar yollar. Pencereden bakıyorsun başkasının evini görcen resmen.
Ama o taş yığınlarının arasından fışkıran yeşillikler yok mu mest etti beni.
Biz alışkınız geniş yollara. Mesafeli apartmanlara.
Ama biz de zor ekeriz çimini ağacını
Sulasak bile kurur bazen.
İste iklim bambaşka bişey.
İzmirin doğal güzelliği bi harika. Ama yaşayabilecegim bi şehir değil gezeyim tozayım ben oralarda :)
İyiyim karanfilcecim sen nasılsın? Nişanınızı okudum ama yazamadım yoğunluktan. Gözünüz aydın inşallah düğün de güzel geçer.Günaydın canım nasılsın?
Canım ben de bayılıyorum o lale zamanlarına. Elimizi çabuk tutmamız lazım hemen bitiyor. Geçen sene gidemedim bir türlü bugun 1'de doktora gideceğim oradan çıkınca belki geçerim karşıya, sen deyince heves ettim ben deAmin inşallah birde deniz tatili yaparsın.
ben yıllardır İstanbuldayım ama hala köprüden geçerken bile sinek gibi yapışırım arabanın camına
eşimde bildiği için en sağa geçer.
denizin dinlendiriciliği bi başka
Geçen hafta sahildeydim, yürüyüş yaptık ama kartal pendik sahilini sevmiyorum ben
İstanbulla alakası yok gibi
yarın için ailem ve eşimle baltalimanında kahvaltı ve emirgan gezisi planladık
lale zamanı istanbulda
Canım ben de bayılıyorum o lale zamanlarına. Elimizi çabuk tutmamız lazım hemen bitiyor. Geçen sene gidemedim bir türlü bugun 1'de doktora gideceğim oradan çıkınca belki geçerim karşıya, sen deyince heves ettim ben de
Yok canım çok şükür, kontrol için gidiyorum.Geçen senede gittik biz. Mayıs ayının ilk günleriydi
artık geleneksel bi hal alsın istiyorum.
Hava artık geç kararıyo, yağmur da yok git tabi.
git kız valla git (az daha gaz verereyim) niye gitmiycen ki
doktora neden gidiyosun , önemli bişey yok dimi
Yok canım kontrol, çok şükür iyiyim. 60 bin harika bir para papatyacım hayırlısı olsun alırsın inşallah projeyi.Lisacım ne doktoru hayırdır. Şnşallah önemli birşey değildir.
Izmire ben hiç gitmedim. Sadecd bi kere çevre yolundan geçtik. Aslında bu yıl İzmir'de bi. Konferans var ama Yurtdışına da gideceğimden parasal anlamda zorlar galiba.
Geçenlerde bi iş geldi bana Bakanlıktan. 60 bin istedim. Tamamen Uzmanlık alanıma ilgili. İki kişiye daha teklif götürmüşler. Bakalım ne olaxak sonucu.
Yok artık alt alta toplasan bir dünya para yapıyor. Yazık günah ya, aslında üşenmeyip dava açacaksın hem mahkeme masarflarını ödeyecekler hem de yatırmadıkları paraları. Bir daha yapmazlar belki böyle hatalar.Papatyacım süper buu
Benim de gecen hesabına 250 TL yatmış. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Sayın mutemetimiz bilemedi ben de ilçe milli eğitimi aradım meğer bizim maaş eksik yatmış yıllardır.
Şeflikle ilgili ben 5 yıldır şefim ve benim bildiğim son iki yılınki ödenir yanlışlık olduğunda. Gitti bizim 3 yıl.
Bizim mutemet çok leyla ya ilçedekiler bile bıktı ondan.
Sürekli yanlışlık yapıyor.
İlçede aradığım adam nasıl gülüyor nasıl bilmez kucak kucak evrağı kim taşıdı buraya diye. Tam mahkemelik biri aslında.
Çiçeklientaricim herkesin alıştığı şehir işte.
KPSS de atanırken her yeri yazacak puanım vardı şükür ama burayı yazdım.
Hakeza eşim de öyleydi geçen yıl atanırken yine burayı yazdık geçen yıllar hayat felsefemizde hiçbişeyi değiştirmedi.
Lisacım sağol canım.
Bugün bizim burası da çok güzel. Ama eşim nöbetten geldi bu gece çok yorulmuşlar. Çok vaka varmış.
Ben kendim taılırım sohbete giderim muhtemelen kaç haftadır gidemedim zaten.