- 24 Kasım 2008
- 2.033
- 2.223
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.841
Banyoyu temizlerken kova ve maşrapa kullan canım çok daha az su harcarsın.kizlar birde birsey sorucam,soyle saril saril su akitmadan temizlik yada is yapaniniz varmi.ozellikle banyoyu temizlerken cok su kullanuyorum ben.
Benim banyoda duşakabin varya onun içini uzun saplı firçayla fırçalayıp fıskiyeyi tutuyorum.Diğer dış kısımda gider yok o yüzden siliyorum anca. Bide ben bişey sorayım biz yeni eve temizlik sırketi çagırcaz mecburen çok pis felaket hem inşaat pisliği hem toz toprak oyy ...Acaba böyle bişey deneyimleyen var mı aranızda ?Başlarinda jandarma gibi dikilmem gerekecek sanırım nasil olcak hiç bilmiyorum .kizlar birde birsey sorucam,soyle saril saril su akitmadan temizlik yada is yapaniniz varmi.ozellikle banyoyu temizlerken cok su kullanuyorum ben.
Benim banyoda duşakabin varya onun içini uzun saplı firçayla fırçalayıp fıskiyeyi tutuyorum.Diğer dış kısımda gider yok o yüzden siliyorum anca. Bide ben bişey sorayım biz yeni eve temizlik sırketi çagırcaz mecburen çok pis felaket hem inşaat pisliği hem toz toprak oyy ...Acaba böyle bişey deneyimleyen var mı aranızda ?Başlarinda jandarma gibi dikilmem gerekecek sanırım nasil olcak hiç bilmiyorum .
Geztapocum bizim bu evimiz girdiğimizde sıfırdı inşaat kabası vardı. kendi evimiz de taşınırken sıfırdı ama çok büyük olmadığı için şirket falan olayına gerek yoktu. Bu ev büyük olduğu için şirketle anlaştık, buradaki çoğu kişi aynı şekilde yaptı taşınırken. 2 bayan geldi temizliğe çok profesyonellerdi koskocaman ısı falan da veren süpürge vardı, deterjanlar falan güzel markalı şeylerdi. Başlarındaki adam bakın böyle böyle yapacağız falan anlattı. Kadınlar da kv ve benim içime sindi, kendi evimiz gibi temizleriz falan derlerken samimilerdi. Sadece görüntü değil hijyen olacağı konusunda da tatmin olduk söylenenlerden. Nitekim sağolsunlar pırıl pırıl yapmışlardı her yeri. Şirket daha profesyonel oluyor. Hem de daha uygun bence, Biz kv'ye gelen kadına sorduk 2 günde temizlerim dedi 2 tam gün parası
alacaktı haliyle. Hem de kadını al götür öğlen yemek getir falan olayı yok. Şirkette kendileri geliyorlar ve
yemeklerini iş verenleri alıyor.
İyi bilinen bir şirketse başlarında durmaya gerek yok bence zaten boş ev oturacak yer de yok. Bütün gün başlarında beklemek çok zor olur. Yine de sen daha iyi bilirsin canım. Bir düşün taşın bakalım.
Slm canım..iyiyim .. bu aralar işler yoğun.. hafta sonu da küçük bir ziyaret yaptık..Edirne de arakdaşım var.. oraya gititk geldik. çok iyi geldi bize.. umarım herkes iyidir..Günaydın hanımlar nerelerdesiniz bakayım Papatya,trlelli beyzabet,nazah,arada gelen kizlar poe,suefsan ve aklıma gelmeyen diğerleri.Nerelerdesiniz bakem .Özledik yahu.