Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

gunaydin canlar,bugun erken kalktik cok sukur,esimi ise gonderdim mutfagi topladim,bi sebze yemegi koydum ocaga,azicik dibleneyim diye oturdum.kizimi uyutayim,yatak odasini detayli bi temizlemem lazim.
malum hastalik nedeniyle cogu sey kaldi dolapta oylece.Kalan pirasa ve ispanak kokunden bi corba yaptim,bi tanede havuc attim icine,az birazda zencefil.yaninada belki kiymali makarna yaparim.

kizlar birde birsey sorucam,soyle saril saril su akitmadan temizlik yada is yapaniniz varmi.ozellikle banyoyu temizlerken cok su kullanuyorum ben.

kizlar birde birsey sorucam,soyle saril saril su akitmadan temizlik yada is yapaniniz varmi.ozellikle banyoyu temizlerken cok su kullanuyorum ben.
Banyoyu temizlerken kova ve maşrapa kullan canım çok daha az su harcarsın.
Ben zaten kovada biriken suları kullanıyorum.
Ekstradan su harcamıyorum.
Banyo yapmadan önce su ısınması için kovaya akıtıyoruz da..

Benim banyoda duşakabin varya onun içini uzun saplı firçayla fırçalayıp fıskiyeyi tutuyorum.Diğer dış kısımda gider yok o yüzden siliyorum anca. Bide ben bişey sorayım biz yeni eve temizlik sırketi çagırcaz mecburen çok pis felaket hem inşaat pisliği hem toz toprak oyy ...Acaba böyle bişey deneyimleyen var mı aranızda ?Başlarinda jandarma gibi dikilmem gerekecek sanırım nasil olcak hiç bilmiyorum .

Canım bilmiyorum.
Benim bu oturduğum ev de inşaat pisiydi.
Yöneticimiz geliniyle temizlemiştir 6 yıl önce işte. 100 lira almışlardı. Cillop gibiydi.
Şimdi kızı da temizliğe gidiyormuş yine onlara teklif etcem. Ama bu seferki ev bura kadar pis olmuyormuş öyle duydum.
Benim temizliğe gelen hanım hamile. Zaten yeni birine ihtiyacım var ayda yılda bir de alsam sabit birinin olması iyi oluyordu.

Bugün ne kadar dolu olduğumu anlatamam.
Sabah okul öğleden sonra seminer, ama okulla seminer arasında dayımlar hastaneye gelmiş bana da uğramak istediler. Koşa koşa eve geldim. İlk defa bugün arabayı hızlı sürdüm.
Buzlukta balık vardı onu pişirdim pilav yaptım. Yolu da kaybeymişler neyse geldiler misafirleri eşime emanet edip geç de olsa seminere gittim.
Bu hafta böyle geçecek üstüne haftasonu da nişana gitcez. Düşününce bile yoruluyorum.

iyi akşamlar kızlar

royem ben banyoyu akıtmıyorum siliyorum çünkü çamaşır makinesinin altına su gitmemesi gerek.
küveti kabini falan ovup duşla akıtıyorum.

geztapo hiç temizlik şirketiyle çalışan birini dinlemedim.
kendimde bu eve taşınmadan bi hanım ve gelini vardı onlara temizlettim.
güzel temizlediler ama inşaat pisliği yoktu tabi.

Karanfilce kolay gelsin. Nişan kardeşinin nişanı mı

Sevimsiz sevimli gözün aydın canım çok sevindim.

Geztapocum bizim bu evimiz girdiğimizde sıfırdı inşaat kabası vardı. kendi evimiz de taşınırken sıfırdı ama çok büyük olmadığı için şirket falan olayına gerek yoktu. Bu ev büyük olduğu için şirketle anlaştık, buradaki çoğu kişi aynı şekilde yaptı taşınırken. 2 bayan geldi temizliğe çok profesyonellerdi koskocaman ısı falan da veren süpürge vardı, deterjanlar falan güzel markalı şeylerdi. Başlarındaki adam bakın böyle böyle yapacağız falan anlattı. Kadınlar da kv ve benim içime sindi, kendi evimiz gibi temizleriz falan derlerken samimilerdi. Sadece görüntü değil hijyen olacağı konusunda da tatmin olduk söylenenlerden. Nitekim sağolsunlar pırıl pırıl yapmışlardı her yeri. Şirket daha profesyonel oluyor. Hem de daha uygun bence, Biz kv'ye gelen kadına sorduk 2 günde temizlerim dedi 2 tam gün parası alacaktı haliyle. Hem de kadını al götür öğlen yemek getir falan olayı yok. Şirkette kendileri geliyorlar ve yemeklerini iş verenleri alıyor.
İyi bilinen bir şirketse başlarında durmaya gerek yok bence zaten boş ev oturacak yer de yok. Bütün gün başlarında beklemek çok zor olur. Yine de sen daha iyi bilirsin canım. Bir düşün taşın bakalım.

Canım bugün anlaştık bir şirketle 400 liraya.Ne istediğimi nasıl istediğimi detayıyla anlattım ve istediğim gibi olmazsa parayı tam vermeyeceğimi söyledim.Biraz acımasız oldu belki ama ne yapayım .Şişirebilirlerdi yoksa.Bakalım nasıl olacak ?28 inde temizlik 1 inde de taşınma inşallah hayırlısı.

Önceki mesajları görmemişim.Civven karanfilce teşekkür ederim kızlar.Allah sağlık versin hayırlısıyla atlatalım.Hastalancam diye korkuyorum çok yoruluyorum .

günaydınlar
ben buradayım. sabahtan diş randevum vardı. bir de sınavlar başladı. kağıtların arasında delirmek üzereyim. ben okudukça doğuruyorlar sanki...

Günaydın hanımlar nerelerdesiniz bakayım Papatya,trlelli beyzabet,nazah,arada gelen kizlar poe,suefsan ve aklıma gelmeyen diğerleri.Nerelerdesiniz bakem .Özledik yahu.
Slm canım..iyiyim .. bu aralar işler yoğun.. hafta sonu da küçük bir ziyaret yaptık..Edirne de arakdaşım var.. oraya gititk geldik. çok iyi geldi bize.. umarım herkes iyidir..

sagolun kizlar,bizim banyonun su gideri yok,kuvet ,lavabo ve klozeti yikarken cok temizlik ilaci puskurtuyorum ve haliyle durulamasi bol su ile oluyor.kovaya su koyup oyle temizlik yapanlari duymustum,yetetince durulanir mi emin olanadim.

Canım çok ilaç püskürtmek pek sağlıklı bişey değil. Ben olabildiğince az deterjan kullanarak temizlemeye çalışırım. Biraz ovalamak ve sürtmek için fazla enerji harcanan gerekiyor tabi

Selamınaleyküm.

Ben secim uzeri dernek kosturmalarindayim cicisler.
Cok aktif olamasamda destek oluyorum iste.

Bi de diyetteyim.bi de evde spor yapiyorum bi de bayilcam suralara
Yaz geliyo ya eteklerim tutustu.
Tatil sevdasina dilim disarda geziyorum
Tatile gidip salinmicak olsam takilirim salas salas yani

Bu saatt yemek yapcam
Cok gezen hatun modeli.

Köfte
Pilav
Piyaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…