Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Haa sana fake hesaptan açık açık yazmıştı yani kayınvaliden olduğunu biliyordun. Ben seni de kandırdı sandım.
Sen eşine söylemeden nasıl durdun onca zaman annem bana böyle bir mesaj attı diye, çok sabırlıymışsın canım.

Canım bir çok sebebi vardı.
Birincisi artık kv ile problem yok çok şükür. Gerçi ne yapcağı hiç belli olmaz.
Ben o mesajı bi kaç ay önce gördüm düşün olayın üstünden 3 yıl geçmiş ama nasıl kötü oldum. Bir de eşimin canı sıkılmasın istedim. Hatta burada kızlara da açmıştım konuyu.
2.si eşim annesinin yapabileceklerinin ne denli sınırsız olduğunu biliyor. Yani ona kanıtlama gibi bi çabaya girmem çok gereksiz.
3.sü o fake hesap orda dursun istedim eşim görürse siler ve kesin ağzından kaçırır.

Ben de anlam veremiyorum canım.
Otursan konuşsan o kadar zeki ve mantıklı ki ama bu konuda yaptıkları ve sinirlenince yapabilecekleri insanın kafasını çok karıştırıyor.
Bir de üşenmiyor mu bunlarla uğraşmaya, resmen mesai y
Anladım canım. Ben yazdığını yanlış anlamışım 3 yıl önce attığı mesajı o zaman gördün sandım. Sen de olaydan çok sonra gördüysen boşvermen iyi olmuş büyüklük sende kalsın. Zaten eşin de görmüş sen söylemeden, bu şekilde öğrenmesi daha iyi olmuş. Senin olgunluğunu da bir kez daha görmüş olmuştur.

Yok canım tam olarak olgunluk diyip de kendimizi zeytinyağı gibi üste çıkarmayalım.
Bizim de stratejik planlarımız vardi tabi içinde
O mesaj durursa adını filan değiştirirse haberim olurdu.
Napıyım kızlar ne biliyim aklıma herşey geliyor. Babamı ekler filan vs vs...

Asla Üşenmez canım KK yı bi keşfetse duman attırır herkese bütün entrikalı ilişkileri çözer.

Okuldan gelirken bime uğradım.
Artık arabayla gelip gidince uğrayabiliyorum.
25 TL tuttu.
2 tayt bir ince çorap ve okul için zula aldım.
Ne kadar sabah kahvaltı yapsam da öğlen 1 e kadar acıkıyorum.
Kantin de kazansın samimi duygularıyla oradan alıyordum. Ama her geçen gün gözümüze girecekleri yerde güvenini sarsan hareketler yapıyorlar. Artık almıyorum.
Teneffüs aralarında ayran tüketmeyi çok seviyorum binden ayran da aldım.

burdayım geldim niye canın sıkıldı
Civven ev ayakta kuzu 1 mayısta taşıncaz daha koli koli heryer .Bide hava buza kesti battaniyelerimi filan yıkayacaktım kaldı.Düzensizlik boş boş geçen günler canımı sıkıyo iste.öyle sıradan bunalımlı günlertimden biri daha bitti.

karanfilce bee
Alıntı yapayım dedim
Hepsi birbirine geçti, sildim ben de
Şu kayinvalidenin yemek olayında sana katılıyorum
Bana bi makarna yeter ki çok da severim
Benim kayinvalidem davet yemekleri yapar genelde
Zaten yemeyi icmeyi seviyorlar
Kilolu değilim ama sayelerinde kilo fobim oluştu
Onlar iştahlı ve kilolular
Eşim de dahil
Bizim gelin de anneme diyor ki
"Sakın ben geldim diye yemek derdine girme
Ne olsa yerim
Özel bişeye gerek yok"
Ama annem de elinden geleni yapmaya çalışır
Bazen de makarna yapar hep beraber yeriz

Bir de senin kayinvalidenin hafiyelik işlerine değinecektim
Daha doğrusu sana dikkat et dicektim
Zira ben bile korkmaya başladım
Hatta bu satırlarımı bile okuyor olabilir şu an
Ben böyleysem artık
Gerisini sen düşün

Oy _sekerpare_ ben çok tezcanliyim
Taşınmayacak olmamıza seviniyorum bu yüzden
Yoksa taşınana kadar saçlarım ağarirdi
Ama sen halledersin
Potansiyel var sende
Güçlü kadınsın
Benden bişey çıkmaz yaa
Belki yıllar geçse biraz tecrübelenirim

Sağol canım yaa valla iş başa düşünce herşey halloluyoda çok sıkıldım artık.

Bugün okuldan sonra işletmelere gittim ardından bi arkadaşımla buluştum yemek yedik. Beni eve getirdi çaya çağırdım. Sohbet muhabbet derken bu vakti buluvermişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…