- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.761
Hah civven çok iyi bi örnek oldu saikano ya
Karanfilce çok güldüm ee mutfağı toplar bulaşık falan yerleştirir o zaman ona talimli deseneYaa kızlar benim eşim hiç yemek yapamıyor ama
Böyle söyleyenleri görüce nasıl gıpta ediyorum.
Yardım eder ama tek başına yemek yapamaz. Öğrenci evinde hep bulaşık yıkatmışlar
Ayy turşu olsa da yesek yaffhahahahha o zaman mutfakta kullanmaya korktuğum düdüklü tencere sebebiyle nohutu eşimin pişirdiğini hiç söylemeyeyim ben
Evlendikten sonra atak yaptım ben
Annemler hala kızıyorlar
bekarken hiç yapmıyodun evlenince herşeyi yapıyosun diye.
Benim eşim antepli onun damak tadına baharat bilgisine herşeyin aromasına kokusuna dikkat edişine yetişmeye çalışırken oldu bu. Yoksa bu kadar geliştiremezdim kendimi yemek işinde.
Eşim çok güzel yemek yapar. kayınpederim, kayınvalidem ne pişirseler güzel olur.
bu akşam bizde nohut pilav turşu ayran var.
Az önce turşu kavanozunu boşalttım. Bir kısmını salataya yaptım. Tam bir yemeklik kadarı kaldı. Ağzı kapaklı bir kaba koyarken geztapo komsum olsa da verseydim ne iyi olurdu dedim.Ayy turşu olsa da yesek yaff
Ahh bu erkekler.. Hepsi aynı ayolBenimkide süpürür sofra toplar,toz alır ,makine boşaltır.Balkona olmamak şartıyla çamaşır asar .Sağolsun kocacım iyidir :)
çok teşekkürler royemcim. Nasıl oldun canım tam iyileşebildin mi?lisa,tebrik ederim canim :)emeginin karsiligini alman cok guzel.
kizlar benim esimde yemek bilmez,hasta oldugum donemlerde bizi en cok zorlayan konu yemek zaten.toplar,temizler ama yemek yapamaz maalesef.Bunada sukur ne yapalim.
Sagol canim,cok iyiyim sukurler olsun :)çok teşekkürler royemcim. Nasıl oldun canım tam iyileşebildin mi?
Papatya bu durum hep böyle diye mi yoksa bu aralar çalışmadığı için mi sıktın canını?günaydın kızlar
sabah biraz kitap okuyup geldim işe...
bu aralar oğlumun ödev ve ders konuları yüzünden canım sıkkın...
Günaydın hanımlar....lisa savaştan çıkmış gibisindir şimdi kaç günün uykusuzluğu stresi var tabii.Neyse geçti. Pazar günu işe güce bakma iyice dinlen .karanfilce vermiş kadar oldun turşu sağol canim. K.v vermişti koca bidon eridi çoküzülerek attım maalesef .O yüzden kaldık ortada turşusuz.bu ara internette çok zaman geçiriyorum üzülüyorum ama işlerim oluyo açınca da takılıp kaliyorum.[/QUOTE
ah sorma geztapo dayak yemiş gibiyim. Geçen hafta da aşırı yoğundu cuma pilim bitti resmen, koltukta yattım 9 gibi resmen bayılmışım ertesi gün 11'e kadar uyudum şansıma tatil günüydü. Senin ev işleri ne durumda kolaylayabildin mi biraz?
Geztapocum sayfa hata veriyor açılmıyorLisacım temizlik dışında bisey kalmadı sayılır.ona da mecbur temizlik şirketi alıcaz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...utfen-bakip-gecmeyin-cok-bunaldimm.811862/Ama daha önce deneyimim olmadı nasıl yaparlar bilmiyorum.bide şu konuma bakıp bir akıl versenizkızlar bana