Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Lisacım dün boş günümdü. Bugün boşluklarımda bakabildim buraya.

Geztapom benim turşu pek güzel oldu. Ben buzdolabında saklıyordum sürekli.
Turşu tarifimi turşu vaktinde size de vereyim siz de o tariften yapın çok güzel tutuyor.

Maşallah kızlar turşu yapmalar falan, ne beceriklisiniz azıcık bana da bulaşsa

Okula sabah 7 de gittim 8 saat dersim vardı. Gelirken bi kaç işletmeye de uğradım eve gelmem 2 yi buldu.
Az önce daldım dalacaktım ki yöneticinin eşi biri arkasında çaydanlık parlatıyormuş.
Hiç bişey demiyorum bayanlara biri ekmek parası peşinde biri yardımcı olmak istemiş.
Ama tam dalacaktım ya acayip kötü oldum. Migrenimsi bi ağrı oluştu.

Kızlar nörüyonuzz..

Ben hala kase ,bardak, canak ne varsa piyasada topluyorum.
Oglusun dershanesiydi ,evdi,dersti bi hengame.

Bakıyom arada napıyonuz diye
royem nasıl oldun kuzu?

Canım çay çekti eşimi aradım gelse de beraber içsek diye.
Babasının tükana gittiydi oradan annesigile geçmişler. Çay içcez dedi.
Gel beraber içelim demesini bekledim demedi.
Biz kayınvalideme davetsiz gidemiyoz
Ev dağınık diye bizi yani gelinleri çağırmıyor.
Dağınıksa dağınık arkadaş biz aile değil miyiz artık. Yeri geliyor benim onunkinden daha dağınık oluyo.
Bir de biz gelinler gittik mi yemek merasime dönüşüyor. Biz gittiğimizde makarna çorba da yiyebilmeliyiz artık değil mi kaç yıl olmuş artık.

Senin k.v acayip tuhaf ya
Bilim adamları bunu arastirmali:)
Ne o oyle oglu gitcek gelin habersiz gitmicek
Gitsen cat kapı kovcak degil ya! Dimi

Senin k.v acayip tuhaf ya
Bilim adamları bunu arastirmali:)
Ne o oyle oglu gitcek gelin habersiz gitmicek
Gitsen cat kapı kovcak degil ya! Dimi
Yok ya kovmaz tabiki.
Ama eşim çağıramıyor baksana :)
Şu sıralar eltimin çocuklara bakıyor ya eve pek bakamıyor sanırım.
Eee dedektiflik çalışmaları da tam gaz devam

Yok ya kovmaz tabiki.
Ama eşim çağıramıyor baksana :)
Şu sıralar eltimin çocuklara bakıyor ya eve pek bakamıyor sanırım.
Eee dedektiflik çalışmaları da tam gaz devam
Hahahha alem kadin ya onla is birligine girip herkesin kirli camasirlarini ortaya dokmek lazim.
Ajan 007bond hatcediyzebond
CIO olurmus harcanmıs valla billa

Hahahha alem kadin ya onla is birligine girip herkesin kirli camasgörüni ortaya dokmek lazim.
Ajan 007bond hatcediyzebond
CIO olurmus harcanmıs valla billa
Kp de öyle diyor ben aslanı kafese kapadım..

Okuldan bi arkadaş kaza yapmış arabası tamirdeymiş arabasını zaten görünür bi yere koymadığından annesi farketmemiş çaktırmıyormuş.
Heyy yavrum heyyy dedim benim KV gibi bi annen olsa nasıl kandırırdın bilmem dedim.
Hem araştırmayı sorgulamayı seviyor hem yılmadan usanmadan soruyor hem de kafa zehir gibi parçaları hemen topluyor. Ortaya da çaktırmadan zarf atar ki gelen tepkilere göre doğru sonuca ulaşsın.

Son düzenleme:
Ben de eve geldim bi güzel uzattım ayaklarımı keyif yaptım. Kv yemek yapmıştı sağolsun, hazır yemeği yedim üstüne abur cubur atıştırdım ve dizi seyrettim. Evde tek kalayım diye kocişi spora yolladım kendime ayıracağım zamanı bitirdim, şimdide gelsin diye bekliyorum
karanfilce senin kv nin dedektifliklerden polisiye roman olur. Hele de iki fake hesabı birbirleriyle evli göstermesini okuduğumda bende film koptu

Karanfilcecim kvnin evine destursuz gidilememesi olayı oğulların eşim gelmiyorsa ben de gelemem falan demesiyle son bulabilir belki

Lisacım,
Yok yaa o kadar abartılacak bişey değil.
Zaten çoğunlukla birlikte gideriz de bugün benim de canımın sıkıldığı bi ana denk geldi. Normalde eşimi gönderir temizlik filan yaparım. İşime de gelir.
Eşim annesini babasını çok özler. Sıklıkla gitmek ister ki nitekim gider de ama ben diyorum ki KV ye kafamız estiğinde de gidebilelim. O çok abartıyor yemek olayını misafir ağırlama moduna giriyor. Öyle olmasın annemizin evi dağınıkken gitmiyor muyuz o manada yani.
Değilse ben de geleyim desem hemen kabul ederler.
Ama ben dağınıklıktan çekinme huyunu bildiğinden hep haberli giderim.
Mesela geçen elektrikler kesildiğinde eşim nöbetteydi belki korkarım diye onlara gittim. Ama erkenden haber ettim :)

Canım erkek fakeyi bi görsen yakışıklı olgun bi adamın resmi.
Arkada Türk bayrağı varken konuşma yapan prestij sahibi bi erkek görüntüsü.
Doktor olarak göstermiş kendini.
Hatun görünümlü hesabını yeni açmış.
Onu niye açtı bilmiyorum. 30 küsür yıllık da evli görünüyorlar. artık o hesapla içerde neler paylaşıyor kimlerle arkadaş bilmiyorum.
Ama belki inanmıycaksınız benim babam faceyi sık ve iyi kullanan biri değil çoğu ayarlarını ben yapıveririm. Bi gün bi baktım babamın tanıyor olabileceği kişiler içinde bu fake hesap görünüyor. Bu faceden korkulur varya.

Bu Arada benim kv , kp in peşine düşüyor o ne alırsa program olarak ondan alıyor wiber mi ne bak adını bile bilmiyom benim KV de kurulu. bi gün de bi arkadaşlık sitesine üye olmuş buna şişe filan fırlatmışlar( o arkadaşlık sitesinde istek gönderme şekliymiş) kv hem gülüyor hem anlatıyor dedektiflik yaparken başına gelenleri. Eşim kızıyor " anne sen babamda bi kanıt bulacam derken öyle sitelerde asıl senin başına bişey gelecek" diye..

yani senaryo yazıyor resmen fake hesaplara. Anlattıklarına şok oldum. Peki nereden biliyorsunuz o olduğunu, nasıl emin oldunuz? Kurgu o kadar sağlam ki şüphelenmek zor.

karanfilce eşini bu kadar sıkı takip etmesi tamamen paranoya mı, yoksa süphe ederken beslendiği birşeyler var mı kp ile ilgili? O da çok tuhaf ya adamı adım adım izlemesi

yani sealmıştı.azıyor resmen fake hesaplara. Anlattıklarına şok oldum. Peki nereden biliyorsunuz o olduğunu, nasıl emin oldunuz? Kurgu o kadar sağlam ki şüphelenmek zor.
Canım bu hesaptan bana 3 yıl önce mesaj atmış. Babamlar araba almıştı. Biz para verdik sanmış. bana bi güzel giydirmiş.
Zaten babamı da arayıp sen benim taktığım altınlarla araba mı aldın diye. Uzun süre görüşmemiştim. Ama sonra affettim.
Her neyse bu face de diğer kutusu diye bişey varmış. Ve 3 yıl önce attığı bu mesaj ordaymış ve ben bi kac ay önce gördüm. Bana mesaji bu fake hesaptan atmış. Ordan biliyorum. Eşim bilmiyordu attığı mesajı saklıyordum. Eşim de bi gün benim faceyi karıştırırken görmüş attığı hakaret dolu mesajı ve sinirden silmiş. Ve öğrenmiş de oldu fake hesabı

karanfilce eşini bu kadar sıkı takip etmesi tamamen paranoya mı, yoksa süphe ederken beslendiği birşeyler var mı kp ile ilgili? O da çok tuhaf ya adamı adım adım izlemesi
Ben de anlam veremiyorum canım.
Otursan konuşsan o kadar zeki ve mantıklı ki ama bu konuda yaptıkları ve sinirlenince yapabilecekleri insanın kafasını çok karıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…