- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.781
Maşallah kızlar turşu yapmalar falan, ne beceriklisinizLisacım dün boş günümdü. Bugün boşluklarımda bakabildim buraya.
Geztapom benim turşu pek güzel oldu. Ben buzdolabında saklıyordum sürekli.
Turşu tarifimi turşu vaktinde size de vereyim siz de o tariften yapın çok güzel tutuyor.
Ne biliyim canım benim ev turşusu daha çok hoşuma gidiyor.Maşallah kızlar tuKomşum pmalar falan, ne beceriklisinizazıcık bana da bulaşsa
Ne biliyim canım benim ev turşusu daha çok hoşuma gidiyor.
Sağolsun yan komşum çok becerikli bana da öğretti yapmasını.
Senin k.v acayip tuhaf yaCanım çay çekti eşimi aradım gelse de beraber içsek diye.
Babasının tükana gittiydi oradan annesigile geçmişler. Çay içcez dedi.
Gel beraber içelim demesini bekledim demedi.
Biz kayınvalideme davetsiz gidemiyoz
Ev dağınık diye bizi yani gelinleri çağırmıyor.
Dağınıksa dağınık arkadaş biz aile değil miyiz artık. Yeri geliyor benim onunkinden daha dağınık oluyo.
Bir de biz gelinler gittik mi yemek merasime dönüşüyor. Biz gittiğimizde makarna çorba da yiyebilmeliyiz artık değil mi kaç yıl olmuş artık.
Kızlar nörüyonuzz..
Ben hala kase ,bardak, canak ne varsa piyasada topluyorum.
Oglusun dershanesiydi ,evdi,dersti bi hengame.
Bakıyom arada napıyonuz diye
royem nasıl oldun kuzu?
Yok ya kovmaz tabiki.Senin k.v acayip tuhaf ya
Bilim adamları bunu arastirmali:)
Ne o oyle oglu gitcek gelin habersiz gitmicek
Gitsen cat kapı kovcak degil ya! Dimi
Hahahha alem kadin ya onla is birligine girip herkesin kirli camasirlarini ortaya dokmek lazim.Yok ya kovmaz tabiki.
Ama eşim çağıramıyor baksana :)
Şu sıralar eltimin çocuklara bakıyor ya eve pek bakamıyor sanırım.
Eee dedektiflik çalışmaları da tam gaz devam
Kp de öyle diyor ben aslanı kafese kapadım..Hahahha alem kadin ya onla is birligine girip herkesin kirli camasgörüni ortaya dokmek lazim.
Ajan 007bond hatcediyzebond
CIO olurmus harcanmıs valla billa
Canım erkek fakeyi bi görsen yakışıklı olgun bi adamın resmi.Lisa Simpson .!.:Ben de eve geldim bi güzelfiltım ayaklarımı keyif yaptım. Kv yemek yapmıştı sağolsun, hazır yemeği yedim üstüne abur cubur atıştırdım ve dizi seyrettim. Evde tek kalayım diye kocişi spora yolladımkendime ayıracağım zamanı bitirdim, şimdide gelsin diye bekliyorum
karanfilce senin kv nin dedektifliklerden polisiye roman olur. Hele de iki fake hesabı birbirleriyle evli göstermesini okuduğumda bende film koptu
Canım erkek fakeyi bi görsen yakışıklı olgun bi adamın resmi.
Arkada Türk bayrağı varken konuşma yapan prestij sahibi bi erkek görüntüsü.
Doktor olarak göstermiş kendini.
Hatun görünümlü hesabını yeni açmış.
Onu niye açtı bilmiyorum. 30 küsür yıllık da evli görünüyorlar. artık o hesapla içerde neler paylaşıyor kimlerle arkadaş bilmiyorum.
Ama belki inanmıycaksınız benim babam faceyi sık ve iyi kullanan biri değil çoğu ayarlarını ben yapıveririm. Bi gün bi baktım babamın tanıyor olabileceği kişiler içinde bu fake hesap görünüyor. Bu faceden korkulur varya.
Bu Arada benim kv , kp in peşine düşüyor o ne alırsa program olarak ondan alıyor wiber mi ne bak adını bile bilmiyom benim KV de kurulu. bi gün de bi arkadaşlık sitesine üye olmuş buna şişe filan fırlatmışlar( o arkadaşlık sitesinde istek gönderme şekliymiş) kv hem gülüyor hem anlatıyor dedektiflik yaparken başına gelenleri. Eşim kızıyor " anne sen babamda bi kanıt bulacam derken öyle sitelerde asıl senin başına bişey gelecek" diye..
Canım bu hesaptan bana 3 yıl önce mesaj atmış. Babamlar araba almıştı. Biz para verdik sanmış. bana bi güzel giydirmiş.
yani sealmıştı.azıyor resmen fake hesaplara. Anlattıklarına şok oldum. Peki nereden biliyorsunuz o olduğunu, nasıl emin oldunuz? Kurgu o kadar sağlam ki şüphelenmek zor.
Ben de anlam veremiyorum canım.karanfilce eşini bu kadar sıkı takip etmesi tamamen paranoya mı, yoksa süphe ederken beslendiği birşeyler var mı kp ile ilgili? O da çok tuhaf ya adamı adım adım izlemesi