- 25 Mart 2010
- 4.010
- 3.918
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
Zeytincim soğan suyu iyi geliyor diye duydum tabii sen tedavini aksatma genede çok geçmiş olsun canım.sevimli canım havuçlu kekin tek özelliği keke normalde süt veya yoğurt koyarızya bunda koymuyosun çünkü havuç sulanıyor.
2 su bardağı un
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı rendelenmiş havuç
bir su bardağı kırılmış ceviz yada fındık
125 gr yumuşamış margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tarçın
çırpıp kalıba dök canım nefis oluyor.profitrolüde ben kuplara yapıyorum servisi harika oluyor kesme derdi olmuyor.karanfilim yürüyüş iyidir kilonu korursun fena mıbugün battık kızlar...malum ayın 15 i tam 200 tl.market tuttu.sadece 20 lirası abur cubur ben almasam bakkaldan alıyo bende kısıtlı veriyorum napıyım .sonra boş boş outlet avm var yakında orda gezdik çıkıştada kaza yaptık arkadaki arabaya vurduk geri geri gelirken park yerinde ..arabada hasar var ama kaskosu ödeniyor Allahtan...kızlar kredi çıktı bizde 3 adet olan kredi kartını teke indirdik diğerlerini ödeyip kapattı eşim diğerinide iki ayda temizlicem diyor inşallah...durum böyle işte ...hepinizi
Link vermek yasak mı acaba:26: bi site önercektim yemekle ilgili ki muhtemelen biliyosunuzdur hepiniz genel anlamıyla her tarif mevcut ve denenmiş yorumlar bolca içermekte..
Zeytincim soğan suyu iyi geliyor diye duydum tabii sen tedavini aksatma genede çok geçmiş olsun canım.sevimli canım havuçlu kekin tek özelliği keke normalde süt veya yoğurt koyarızya bunda koymuyosun çünkü havuç sulanıyor.
2 su bardağı un
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı rendelenmiş havuç
bir su bardağı kırılmış ceviz yada fındık
125 gr yumuşamış margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tarçın
çırpıp kalıba dök canım nefis oluyor.profitrolüde ben kuplara yapıyorum servisi harika oluyor kesme derdi olmuyor.karanfilim yürüyüş iyidir kilonu korursun fena mıbugün battık kızlar...malum ayın 15 i tam 200 tl.market tuttu.sadece 20 lirası abur cubur ben almasam bakkaldan alıyo bende kısıtlı veriyorum napıyım .sonra boş boş outlet avm var yakında orda gezdik çıkıştada kaza yaptık arkadaki arabaya vurduk geri geri gelirken park yerinde ..arabada hasar var ama kaskosu ödeniyor Allahtan...kızlar kredi çıktı bizde 3 adet olan kredi kartını teke indirdik diğerlerini ödeyip kapattı eşim diğerinide iki ayda temizlicem diyor inşallah...durum böyle işte ...hepinizi
zeytin Rabbim şifa versin sana
geçmiş olsun canım.
ne iyi gelir ki çikolata kistine:44:
ben de sevmem yürümeyi. okulum 30 dk uzaklıkta yürüyerek.
bense otobüse biniyorum.
bir de abonmana üye oldum. ayda 50 tl yüklüyorum otobüse tramvaya sınırsız biniyorum.
işletmeleri gezerken zaten yeterince yürüyorum arada otobüs denk gelirse biniveriyorum.
ısıtma sistemimiz merkezi doğalgaz canım, heryer yanar.
evde ise ayrı kombi var sadece sıcak su ve ocak için kullanıyoruz doğalgazı.
2çırpıp kalıba dök canım nefis oluyor.profitrolüde ben kuplara yapıyorum servisi harika oluyor kesme derdi olmuyor.karanfilim yürüyüş iyidir kilonu korursun fena mıbugün battık kızlar...malum ayın 15 i tam 200 tl.market tuttu.sadece 20 lirası abur cubur ben almasam bakkaldan alıyo bende kısıtlı veriyorum napıyım .sonra boş boş outlet avm var yakında orda gezdik çıkıştada kaza yaptık arkadaki arabaya vurduk geri geri gelirken park yerinde ..arabada hasar var ama kaskosu ödeniyor Allahtan...kızlar kredi çıktı bizde 3 adet olan kredi kartını teke indirdik diğerlerini ödeyip kapattı eşim diğerinide iki ayda temizlicem diyor inşallah...durum böyle işte ...hepinizi
canım ya ameliyattan çok korkuyorumzeytin canım benim kuzenimin eşi 22-23 yaşlarında çikolata değil de yumurtalık kisti vardı 5 cm civarı ameliyat oldu geçen kış, bu kış da teyzem soğan suyu filan içirmiş şu an 4-5 aylık hamile.
Kızlar çamaşır deterjanı tercihiniz ve yumuşatıcı tercihiniz nedir? deterjanları ve yumuşatıcıları konsantre cinsinden alınca sanki daha çok harcıyorum. Sizde durum nasıl? birde markalarıda yazarsanız sevinirim en iyiler sizce hangileri? Eğer marka ismi vermek yasaksa ilk ve son harflerini verin
Kızlar çamaşır deterjanı tercihiniz ve yumuşatıcı tercihiniz nedir? deterjanları ve yumuşatıcıları konsantre cinsinden alınca sanki daha çok harcıyorum. Sizde durum nasıl? birde markalarıda yazarsanız sevinirim en iyiler sizce hangileri? Eğer marka ismi vermek yasaksa ilk ve son harflerini verin
merhaba kızlar..
3 gündür hastanelerdeyim.. tabi arada kalan vakitlerde de okul, kurs, pazar işlerini hallettim..
sizler nerdesiniz?
tiroid hormonlarımda biraz problem var sanırım...
yarın tekrar test vercem düzgün çıkar inşallah dua edin kızlar..
tabi hastaneler demek masraf demek..
Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize, önce sağlık..
sizde ne var ne yok?
Bingo kullanıyorum deterjanda.
Konsantre yumoş(pembe)
Bazen bim bulut(mavi)
Ben yumuşatıcıyı tül perde vs daha çok kullanıyorum giysilerde en aza indirdim(çok sevmeme rağmen kokuları)
Oğlumun kokulara karşı alerjisi var
Yanında parfüm dahi sıkmıyorum.
geçmiş olsun karanfilim o tedavi edilebilecek bişey üzülme tsh hormonunun yüksekliği gebelik oluşumunu da geciktirebilir ama ilacı var kullanırsın normale döner canım hastane işleri çok zor en iyi ben bilirim Allah yardımcın olsun.sağlık olmayınca parada olmuyo o yüzden Allah sağlık versin herşey olur Keşke bende sağlıklı olsamda eşime yardımcı olabilsem çalışıp ihtiyaçlarımızı karşılasam ama iki adım atınca canım çıkıyo çalışmam imaknsız o yüzden idare etmeye çalışıyorum.ne yapalım sınav dünyası ...dualarım seninle canım bizi habersiz bırakma oldu mu?
Canım bazı insanların teni kokuyo kuzenimde böyle her gün duş alıyo yazın 2-3 defayeterki sağlık olsun da cANIM.temiz olmak illa parfümle olmaz bugün a.v.m de öylesine bakınıyodum tam yanımda bir bayan durdu standlara bakıyo ALLAHIM o ne ter kokusu burnumun direği kırıldı resmen ...öff yaa bir kadın nasıl böyle pis kokabilir inanamadım.yumuşatıcı olarak yumoşun pembesini kullandım uzun süre şu an bingo soft kullanıyorum ben
estğf. olurmu öyle şey bilgilerimizi paylaşıcaz ki öğrenelim.Oylece girdim konuya ama yazmadan yapamadim.tullere asla yumudatici koymayin arkadaslar.daha cabuk kirlenir ve dokusunu bozar.heleki allerjisi astimi olanlar icin cok fena.on yikamali programda on yikama gozune deterjan koymadan yikanir tuller.
Cok ukela gordum kendimi.af buyrun
merhaba kızlar..
3 gündür hastanelerdeyim.. tabi arada kalan vakitlerde de okul, kurs, pazar işlerini hallettim..
sizler nerdesiniz?
tiroid hormonlarımda biraz problem var sanırım...
yarın tekrar test vercem düzgün çıkar inşallah dua edin kızlar..
tabi hastaneler demek masraf demek..
Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize, önce sağlık..
sizde ne var ne yok?
Geçmiş olsun canım
Bende de nodül var baktırmam lazım boyutlarına rutin
MERHABA GARFİELD cama yapışmış bize bakıyodun şunlara bi laf atayım dedin he mi?Oylece girdim konuya ama yazmadan yapamadim.tullere asla yumudatici koymayin arkadaslar.daha cabuk kirlenir ve dokusunu bozar.heleki allerjisi astimi olanlar icin cok fena.on yikamali programda on yikama gozune deterjan koymadan yikanir tuller.
Cok ukela gordum kendimi.af buyrun