- 25 Mart 2010
- 4.010
- 3.918
- 49
- Konu Sahibi karanfilce
Zeytincim soğan suyu iyi geliyor diye duydum tabii sen tedavini aksatma genede çok geçmiş olsun canım.sevimli canım havuçlu kekin tek özelliği keke normalde süt veya yoğurt koyarızya bunda koymuyosun çünkü havuç sulanıyor.
2 su bardağı un
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı rendelenmiş havuç
bir su bardağı kırılmış ceviz yada fındık
125 gr yumuşamış margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tarçın
çırpıp kalıba dök canım nefis oluyor.profitrolüde ben kuplara yapıyorum servisi harika oluyor kesme derdi olmuyor.karanfilim yürüyüş iyidir kilonu korursun fena mı bugün battık kızlar...malum ayın 15 i tam 200 tl.market tuttu.sadece 20 lirası abur cubur ben almasam bakkaldan alıyo bende kısıtlı veriyorum napıyım .sonra boş boş outlet avm var yakında orda gezdik çıkıştada kaza yaptık arkadaki arabaya vurduk geri geri gelirken park yerinde ..arabada hasar var ama kaskosu ödeniyor Allahtan...kızlar kredi çıktı bizde 3 adet olan kredi kartını teke indirdik diğerlerini ödeyip kapattı eşim diğerinide iki ayda temizlicem diyor inşallah...durum böyle işte ...hepinizi
2 su bardağı un
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı rendelenmiş havuç
bir su bardağı kırılmış ceviz yada fındık
125 gr yumuşamış margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tarçın
çırpıp kalıba dök canım nefis oluyor.profitrolüde ben kuplara yapıyorum servisi harika oluyor kesme derdi olmuyor.karanfilim yürüyüş iyidir kilonu korursun fena mı bugün battık kızlar...malum ayın 15 i tam 200 tl.market tuttu.sadece 20 lirası abur cubur ben almasam bakkaldan alıyo bende kısıtlı veriyorum napıyım .sonra boş boş outlet avm var yakında orda gezdik çıkıştada kaza yaptık arkadaki arabaya vurduk geri geri gelirken park yerinde ..arabada hasar var ama kaskosu ödeniyor Allahtan...kızlar kredi çıktı bizde 3 adet olan kredi kartını teke indirdik diğerlerini ödeyip kapattı eşim diğerinide iki ayda temizlicem diyor inşallah...durum böyle işte ...hepinizi