Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Zeytincim soğan suyu iyi geliyor diye duydum tabii sen tedavini aksatma genede çok geçmiş olsun canım.sevimli canım havuçlu kekin tek özelliği keke normalde süt veya yoğurt koyarızya bunda koymuyosun çünkü havuç sulanıyor.
2 su bardağı un
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı rendelenmiş havuç
bir su bardağı kırılmış ceviz yada fındık
125 gr yumuşamış margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tarçın
çırpıp kalıba dök canım nefis oluyor.profitrolüde ben kuplara yapıyorum servisi harika oluyor kesme derdi olmuyor.karanfilim yürüyüş iyidir kilonu korursun fena mı:KK34: bugün battık kızlar...malum ayın 15 i tam 200 tl.market tuttu.sadece 20 lirası abur cubur ben almasam bakkaldan alıyo bende kısıtlı veriyorum napıyım .sonra boş boş outlet avm var yakında orda gezdik çıkıştada kaza yaptık arkadaki arabaya vurduk geri geri gelirken park yerinde ..arabada hasar var ama kaskosu ödeniyor Allahtan...kızlar kredi çıktı bizde 3 adet olan kredi kartını teke indirdik diğerlerini ödeyip kapattı eşim diğerinide iki ayda temizlicem diyor inşallah...durum böyle işte ...hepinizi:KK54::KK54:

Link vermek yasak mı acaba:26: bi site önercektim yemekle ilgili ki muhtemelen biliyosunuzdur hepiniz genel anlamıyla her tarif mevcut ve denenmiş yorumlar bolca içermekte..

Zeytincim soğan suyu iyi geliyor diye duydum tabii sen tedavini aksatma genede çok geçmiş olsun canım.sevimli canım havuçlu kekin tek özelliği keke normalde süt veya yoğurt koyarızya bunda koymuyosun çünkü havuç sulanıyor.
2 su bardağı un
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tarçın
çırpıp kalıba dök canım nefis oluyor.profitrolüde ben kuplara yapıyorum servisi harika oluyor kesme derdi olmuyor.karanfilim yürüyüş iyidir kilonu korursun fena mı:KK34: bugün battık kızlar...malum ayın 15 i tam 200 tl.market tuttu.sadece 20 lirası abur cubur ben almasam bakkaldan alıyo bende kısıtlı veriyorum napıyım .sonra boş boş outlet avm var yakında orda gezdik çıkıştada kaza yaptık arkadaki arabaya vurduk geri geri gelirken park yerinde ..arabada hasar var ama kaskosu ödeniyor Allahtan...kızlar kredi çıktı bizde 3 adet olan kredi kartını teke indirdik diğerlerini ödeyip kapattı eşim diğerinide iki ayda temizlicem diyor inşallah...durum böyle işte ...hepinizi:KK54::KK54:

çok geçmiş olsun canım.
neyse ucuz atlatmışsınız artık.
Allah borçlarınızda ödeme kolaylığı versin.

canım okulda çok yoruluyorum son kat in çık derken bir de yürürsem artık pilim bitiyor.
geçen gün bi hesap ettim sabah evden 7 de çıktım akşam 7 ye az bişey kala gelmişim.
7 den öğlene kadar okul, öğlen eve gel yemek ye anneni al otobüsle 1 saat uzaklıktaki hastaneye git doktor bekle muayene ol. geri merkeze gel eczaneye git ilaçları al. bi otobüs daha yap medikalciye git. kalan işletmelerini bitir(okulla ilgili). sonra akşamın karanlığında eve gel.
sonra bacaklarım çok ağrıyor. tabi her zaman bu kadar yoğun olmasam da genelde yoğun oluyorum bacaklarım ağrıyor sonra.(bulduğum her fırsatta tek durak bile olsa otobüse binmeme rağmen)
değilse boş olsam havalar da güzel miss gibi temiz havada yürünebilir.

2 su bardağı un
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tarçın

geztapo ,gecmis olsun canim,Allah daha beterinden korusun,olunca oluyor maalesef..

zeytin Rabbim şifa versin sana

geçmiş olsun canım.
ne iyi gelir ki çikolata kistine:44:

ben de sevmem yürümeyi. okulum 30 dk uzaklıkta yürüyerek.
bense otobüse biniyorum.
bir de abonmana üye oldum. ayda 50 tl yüklüyorum otobüse tramvaya sınırsız biniyorum.
işletmeleri gezerken zaten yeterince yürüyorum arada otobüs denk gelirse biniveriyorum.

ısıtma sistemimiz merkezi doğalgaz canım, heryer yanar.
evde ise ayrı kombi var sadece sıcak su ve ocak için kullanıyoruz doğalgazı.

2çırpıp kalıba dök canım nefis oluyor.profitrolüde ben kuplara yapıyorum servisi harika oluyor kesme derdi olmuyor.karanfilim yürüyüş iyidir kilonu korursun fena mı:KK34: bugün battık kızlar...malum ayın 15 i tam 200 tl.market tuttu.sadece 20 lirası abur cubur ben almasam bakkaldan alıyo bende kısıtlı veriyorum napıyım .sonra boş boş outlet avm var yakında orda gezdik çıkıştada kaza yaptık arkadaki arabaya vurduk geri geri gelirken park yerinde ..arabada hasar var ama kaskosu ödeniyor Allahtan...kızlar kredi çıktı bizde 3 adet olan kredi kartını teke indirdik diğerlerini ödeyip kapattı eşim diğerinide iki ayda temizlicem diyor inşallah...durum böyle işte ...hepinizi:KK54::KK54:

kızlar çok teşekkürler
doğum kontrol hapı kullanmıştım ama doktor hamile kalmam gerektiğini söyledi keşke kolay olsa maalesef kist kısırlık yapıyor ameliyat olsam yumurta kalitesi düşüyor iki arada bir deredeyim ne yapacağım bilmiyrm inş. Rabbim yardım eder ol derde hamile kalırım atlatırım
soğan suyunu bende duydum denedim ama içemedim bu ay tekrar denicem birçok kişiye fayda etmiş

geztapo çok geçmiş olsun cnm canınıza bir şey olmasında Allahım korumuş
kredi kartları bel büküyor bizde kapattık hepsini 2 tane kaldı birini kullanmıyrz birinde de otomatik ödemeler var taksit olayını bitirdik
zorunlu kalırsakta birini ödemeden diğerine başlamıcaz:KK70:
market normal tutmuş cnm ya herşeyini aldıysan aylık 200 iyi tutmuş benimde öyle tutuyor ama ay içinde dayanamayıp ucuz bir şey gördüm mü alıyorum.

zeytin canım benim kuzenimin eşi 22-23 yaşlarında çikolata değil de yumurtalık kisti vardı 5 cm civarı ameliyat oldu geçen kış, bu kış da teyzem soğan suyu filan içirmiş şu an 4-5 aylık hamile.

Kızlar çamaşır deterjanı tercihiniz ve yumuşatıcı tercihiniz nedir? deterjanları ve yumuşatıcıları konsantre cinsinden alınca sanki daha çok harcıyorum. Sizde durum nasıl? birde markalarıda yazarsanız sevinirim en iyiler sizce hangileri? Eğer marka ismi vermek yasaksa ilk ve son harflerini verin :KK70:

zeytin canım benim kuzenimin eşi 22-23 yaşlarında çikolata değil de yumurtalık kisti vardı 5 cm civarı ameliyat oldu geçen kış, bu kış da teyzem soğan suyu filan içirmiş şu an 4-5 aylık hamile.
canım ya ameliyattan çok korkuyorum
baya olumsuz şeylerde okudum
birde çikolata kistleri ameliyat olduktan ertesi ayı tekrar oluşabiliyor bunu doktorumda söyledi
önce gebelik dene olmazsa ameliyat dedi sağ tarafımda problem yok belki ordan tutar soğan suyu mucizevi birşey bu kistte ama içebilene bu ay tekrar denicem inş. bizede nasip olur
Kızlar çamaşır deterjanı tercihiniz ve yumuşatıcı tercihiniz nedir? deterjanları ve yumuşatıcıları konsantre cinsinden alınca sanki daha çok harcıyorum. Sizde durum nasıl? birde markalarıda yazarsanız sevinirim en iyiler sizce hangileri? Eğer marka ismi vermek yasaksa ilk ve son harflerini verin :KK70:

ben bingo sıvı kullanıyorum 60 yıkamalıktı galiba büyük boy mavi olandan
ayrıca yumuşatıcı kullanmıyorum bunu kullandığımda
siyahlar için almıştım bingonun ( yanında hediyeli verdi ayrıca para verip almadım)
memnun kalmadım pek nedense güzel kokmadı çamaşırlarım
rinso kullandım pembe olandan o da güzel ama bingo daha iyidi
rinso duruyor kullanmıyorum şuanda
iç çamaşırları için bimden almıştım toz deterjan onu kullanıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum yine
şuan için favorim bingo illa yumuşatıcı kullanıcam dersen yumoş tavsiye ederim
konsantre benim için daha iyi oldu toz olduğu zaman daha çok kullanıyorum

Bingo kullanıyorum deterjanda.
Konsantre yumoş(pembe)
Bazen bim bulut(mavi)

Ben yumuşatıcıyı tül perde vs daha çok kullanıyorum giysilerde en aza indirdim(çok sevmeme rağmen kokuları)
Oğlumun kokulara karşı alerjisi var
Yanında parfüm dahi sıkmıyorum.

merhaba kızlar..:KK3:
3 gündür hastanelerdeyim.. tabi arada kalan vakitlerde de okul, kurs, pazar işlerini hallettim..
sizler nerdesiniz?
tiroid hormonlarımda biraz problem var sanırım...
yarın tekrar test vercem düzgün çıkar inşallah dua edin kızlar..

tabi hastaneler demek masraf demek..
Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize, önce sağlık..

sizde ne var ne yok?

3 gündür hastanelerdeyim.. tabi arada kalan vakitlerde de okul, kurs, pazar işlerini hallettim..
sizler nerdesiniz?

sizde ne var ne yok?

geçmiş olsun karanfilim o tedavi edilebilecek bişey üzülme tsh hormonunun yüksekliği gebelik oluşumunu da geciktirebilir ama ilacı var kullanırsın normale döner canım hastane işleri çok zor en iyi ben bilirim Allah yardımcın olsun.sağlık olmayınca parada olmuyo o yüzden Allah sağlık versin herşey olur Keşke bende sağlıklı olsamda eşime yardımcı olabilsem çalışıp ihtiyaçlarımızı karşılasam ama iki adım atınca canım çıkıyo çalışmam imaknsız o yüzden idare etmeye çalışıyorum.ne yapalım sınav dünyası ...dualarım seninle canım bizi habersiz bırakma oldu mu?

Bingo kullanıyorum deterjanda.
Konsantre yumoş(pembe)
Bazen bim bulut(mavi)

Ben yumuşatıcıyı tül perde vs daha çok kullanıyorum giysilerde en aza indirdim(çok sevmeme rağmen kokuları)
Oğlumun kokulara karşı alerjisi var
Yanında parfüm dahi sıkmıyorum.

yeterki sağlık olsun da cANIM.temiz olmak illa parfümle olmaz bugün a.v.m de öylesine bakınıyodum tam yanımda bir bayan durdu standlara bakıyo ALLAHIM o ne ter kokusu burnumun direği kırıldı resmen ...:KK25:öff yaa bir kadın nasıl böyle pis kokabilir inanamadım.yumuşatıcı olarak yumoşun pembesini kullandım uzun süre şu an bingo soft kullanıyorum ben

geçmiş olsun karanfilim o tedavi edilebilecek bişey üzülme tsh hormonunun yüksekliği gebelik oluşumunu da geciktirebilir ama ilacı var kullanırsın normale döner canım hastane işleri çok zor en iyi ben bilirim Allah yardımcın olsun.sağlık olmayınca parada olmuyo o yüzden Allah sağlık versin herşey olur Keşke bende sağlıklı olsamda eşime yardımcı olabilsem çalışıp ihtiyaçlarımızı karşılasam ama iki adım atınca canım çıkıyo çalışmam imaknsız o yüzden idare etmeye çalışıyorum.ne yapalım sınav dünyası ...dualarım seninle canım bizi habersiz bırakma oldu mu?

sağolasın canım.
Rabbim sana da sağlık sıhhat versin.
ne biliyim önceden bi sorunum yoktu bunla ilgili bi anda çıktı.
bi hastanede 7.44 çıktı ertesi gün başka hastanede 3.1
artık yarın bir de aile hekimine gitcem. inşallah düşük çıkar.

Oylece girdim konuya ama yazmadan yapamadim.tullere asla yumudatici koymayin arkadaslar.daha cabuk kirlenir ve dokusunu bozar.heleki allerjisi astimi olanlar icin cok fena.on yikamali programda on yikama gozune deterjan koymadan yikanir tuller.
Cok ukela gordum kendimi.af buyrun

yeterki sağlık olsun da cANIM.temiz olmak illa parfümle olmaz bugün a.v.m de öylesine bakınıyodum tam yanımda bir bayan durdu standlara bakıyo ALLAHIM o ne ter kokusu burnumun direği kırıldı resmen ...:KK25:öff yaa bir kadın nasıl böyle pis kokabilir inanamadım.yumuşatıcı olarak yumoşun pembesini kullandım uzun süre şu an bingo soft kullanıyorum ben
Canım bazı insanların teni kokuyo kuzenimde böyle her gün duş alıyo yazın 2-3 defa
zayıfcada bişi ama ten kokusu böyle bişi
Oylece girdim konuya ama yazmadan yapamadim.tullere asla yumudatici koymayin arkadaslar.daha cabuk kirlenir ve dokusunu bozar.heleki allerjisi astimi olanlar icin cok fena.on yikamali programda on yikama gozune deterjan koymadan yikanir tuller.
estğf. olurmu öyle şey bilgilerimizi paylaşıcaz ki öğrenelim.
Bilmiyordum öğrendim sayenizde ama ben şu tül beyazlatıcılarda da koyuyorum deterjanla karıştırıyorum
Markette bi teyze söyledi onuda kullan evladım güzel bu dedi (bimdeki)
oğluşumun yanında parfüm vs kullandığımızda öksürüyo hemen anında
ona hiç bişe süremiyoruz (bebe kolonyası,kokulu ıslak mendil vs)
bizde en aza indirdik
Ama ben o çamaşırlarımı giyince burnuma gelen o miss gibi kokuyu çok özledim
Birde kokulara karşı okadar hassas ki oğlum saçlarımda şampuan koksa hemen alır
yada krem bişi sürsem öteden alıyo
saç bakım yağı kullanıyorum yıkıyorum onun kokusunu bile bişi var senin saçında diyo

Ne hassas çocuk bende çözemedim.:KK6:

sizler nerdesiniz?

sizde ne var ne yok?

Geçmiş olsun canım
Bende de nodül var baktırmam lazım boyutlarına rutin:KK31:

Geçmiş olsun canım
Bende de nodül var baktırmam lazım boyutlarına rutin:KK31:

sağolasın canım sana da geçmiş olsun.
ben bilmiyordum böyle bi hastalığın nasıl olduğunu bi anda çıkınca afalladım..
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.. ne hastalıklar var aslında..

MERHABA GARFİELD cama yapışmış bize bakıyodun şunlara bi laf atayım dedin he mi?:KK60::KK60::KK60:ben yumoşu bitek çamaşırlarda kullanıyorum tüllere kullanmıyorum kesinlikle zaten çamaşırıda balkona asıyorum sıkıntı olmuyor.:KK34:

X