Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

merhaba kızlar..:KK3:
3 gündür hastanelerdeyim.. tabi arada kalan vakitlerde de okul, kurs, pazar işlerini hallettim..
sizler nerdesiniz?
tiroid hormonlarımda biraz problem var sanırım...
yarın tekrar test vercem düzgün çıkar inşallah dua edin kızlar..

tabi hastaneler demek masraf demek..
Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize, önce sağlık..

sizde ne var ne yok?

canım çok geçmiş olsun inş. iyi çıkar sonuçların

kızlar geçen gün öğrendim bir ark.ımdan laf arasında geçti mantıklımı bilemedim
sifon içine ped şişe koyuyormuş su tasarrufu için bilen var mı

MERHABA GARFİELD cama yapışmış bize bakıyodun şunlara bi laf atayım dedin he mi?:KK60::KK60::KK60:ben yumoşu bitek çamaşırlarda kullanıyorum tüllere kullanmıyorum kesinlikle zaten çamaşırıda balkona asıyorum sıkıntı olmuyor.:KK34:
ayy canım ya çok tatlısın ya:KK9:

biz sifonu pek kullanmıyoruz. ama öğrenciyken ben koymuştum yurttaki sifonun içine:KK53:
gayet mantıklı bişey

sen de öyle karanfilim :KK16:nasıl oldun aile hekimi ne dedi canım ilaç başlaDımı ?

bugün kan verdim canım yarına çıkıyormuş.
inşallah düşük çıkar da ilk hastanenin hatası olur.

kaç gündür bilgisayarım resmen emekliyordu.
format da atmıştım yine düzelmemişti.
dedim kesin gitti artık 6 yıllık.
bugün bi da attım düzeldi :KK52:
oleyy..
buraya bile giremiyordum..

bugün kan verdim canım yarına çıkıyormuş.
inşallah düşük çıkar da ilk hastanenin hatası olur.

kaç gündür bilgisayarım resmen emekliyordu.
format da atmıştım yine düzelmemişti.
dedim kesin gitti artık 6 yıllık.
bugün bi da attım düzeldi :KK52:
oleyy..
buraya bile giremiyordum..

inş. düşük çıkar canım sonuçlar

bende baktım da dün sifon baya küçükmüş gerek yok ama büyük olsa düşünebilirdim :KK70:

dün iş çıkışı dışarda yemek yedik bu akşam da anneme gidicem kalmaya çok yoruldum anacığıma gidince dinleniyorum ancak valla iş yerime yakın zaten babam gelip alıyor sağolsun kapıda iniveriyorum yürüyemicem eve kadar bile
marketleri gezdik yemekten sonra
diş macunu aldık beğenmiyordum macnumu dişlerimi çok sararttı reklamlarda gördüm signal anında beyazlık aldım işe yarar inş. 13 lira gibi birşeydi
kipaya gittik orda da carte d'or un kabartma tozları ve vanilinleri ucuzdu
4 paket aldım 0.25 kuruştu her pakette 5 tane
10 paket vanilinde 1 tl di 2 tl hepsini hallettim
bol makarna çeşidi aldım makarna salatasını çok severim
beşler marka eriştesi güzel oluyor 4 pakette ondan aldım ıvır zıvır 20 tl de oraya verdik
otobüs kartlarını doldurduk derken paralar uçtu yine sağlık olsun ne yapalım Allah bereket versin
kızlar cumanız mübarek olsun bu arada Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

Herkese merhabalar,hayırlı cumalar..:KK16:

Sifonun içine pet şişe koymak sanırım içindeki mekanizmasını bozabiliyormuş bilginiz olsun.Mümkünse ilk alırken o haznesi küçük olanlardan tercih etmek lazım bir de biz eşimle eski evimizde suyu istediğimiz kadar dolduruyorduk..Şöyle söylim normalde dolu bırakmıyoruz hiç,afedersiniz biz tuvalete girdiğimizde doldurma vanasını açıp ona göre doldurup çekiyorduk sifonu.Tabii misafir geldiğine açıyorduk yine :KK37:

Daha buralardayim canim:-) bugune gun vermislerdi ama tik yok henuz,biraz agrilarim var o kadar,bakalim ne zaman gelecek bizim nazli kizimiz:)bu arada cok gecmis olsun,tahlillerin iyi cikar insallah.

olsun olsun geç doğanda sıkıntı yok canım.. aslında vakti anca daha bakma sen şimdi sezeryan artınca erken alınıyo çocuklar.

tahlil bi daha yaptırmıştım bugün aldım sonucu.
normal sınırlar içinde ama tabi yine birazcık yüksek yiyeceklerle dikkat etmeye çalışcam artık.

kızlar dün mayaladığım yoğurdu fırını ılıtmadan koydum sanki daha güzel oldu. benim ev baya da sıcak ya.. belki soğuk mutfaklar için ılıtılsa daha iyi olur ama ben bundan sonra fırını ısıtmadan koycam.

kızlar dün mayaladığım yoğurdu fırını ılıtmadan koydum sanki daha güzel oldu. benim ev baya da sıcak ya.. belki soğuk mutfaklar için ılıtılsa daha iyi olur ama ben bundan sonra fırını ısıtmadan koycam.

Daha buralardayim canim:-) bugune gun vermislerdi ama tik yok henuz,biraz agrilarim var o kadar,bakalim ne zaman gelecek bizim nazli kizimiz:)bu arada cok gecmis olsun,tahlillerin iyi cikar insallah.

olsun olsun geç doğanda sıkıntı yok canım.. aslında vakti anca daha bakma sen şimdi sezeryan artınca erken alınıyo çocuklar.

tahlil bi daha yaptırmıştım bugün aldım sonucu.
normal sınırlar içinde ama tabi yine birazcık yüksek yiyeceklerle dikkat etmeye çalışcam artık.

royem Allah yardımcın olsun canım
karanfilciğim ilaç fln kullanıyormsun düşmesi için
bitkilere sardım bu ara ben araştırdın mı hiç ne iyi geliyormuş

ben daha sütü becerip alamadım komşuma söledim o alacaktı ama o da almadı daha

ay kızlar nerelerdesiniz çok sakin burası
bu yaz için otel ayırtık 3 yıldır yakın mesafede ki tatillerimiz hariç adam gibi bir tatil yapıcaz balayına bile gidememiştik
haha işten çıkıyorum die mi benim bu kutlamam şimdi bilemedim
ama Allahım yardım etsin inş. zorlanmayalım bereketimizi versin tek maaş ne yapcaz bilmiyorum
bütçe bende olcakmış artık elime yüzüme bulaştırmasam bari
bugün pazara gitmicem evde var geçen haftadan çok kaldı

royem Allah yardımcın olsun canım
karanfilciğim ilaç fln kullanıyormsun düşmesi için
bitkilere sardım bu ara ben araştırdın mı hiç ne iyi geliyormuş

ben daha sütü becerip alamadım komşuma söledim o alacaktı ama o da almadı daha

ay kızlar nerelerdesiniz çok sakin burası
bu yaz için otel ayırtık 3 yıldır yakın mesafede ki tatillerimiz hariç adam gibi bir tatil yapıcaz balayına bile gidememiştik
haha işten çıkıyorum die mi benim bu kutlamam şimdi bilemedim
ama Allahım yardım etsin inş. zorlanmayalım bereketimizi versin tek maaş ne yapcaz bilmiyorum
bütçe bende olcakmış artık elime yüzüme bulaştırmasam bari
bugün pazara gitmicem evde var geçen haftadan çok kaldı
yok canım ilaç kullanmama gerek yokmuş.
benim iş yerimde bi arkadaşım var. İng. öğrt. türkçe ingilizce kaynaklardan hemen araştırır.
ilgi alanı bu işler sağolsun kimin derdi sıkıntısı var ansiklopedi gibi. hemen bi tavsiyede bulunuyor.
havuç suyu iyi geliyormuş benim durumuma.
hayırlı olsun otel rezervasyonunuz, inşallah güzelce dinlenirsiniz.
Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar canım. O bizi bizden çok düşünür.. Allah sağlık versin yeter ki..

Son düzenleme:
yok canım ilaç kullanmama gerek yokmuş.
benim iş yerimde bi arkadaşım var. İng. öğrt. türkçe ingilizce kaynaklardan hemen araştırır.
ilgi alanı bu işler sağolsun kimin derdi sıkıntısı var ansiklopedi gibi. hemen bi tavsiyede bulunuyor.
havuç suyu iyi geliyormuş benim durumuma.
hayırlı olsun otel rezervasyonunuz, inşallah güzelce dinlenirsiniz.
Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar canım. O bizi bizden çok düşünür.. Allah sağlık versin yeter ki..

katı meyve sıkacağın varsa havuçlu meyve suyu hazırla cnm kendine
havuç herşeye birebir ben çk tüketirim
sağol canım öyle tabi akşam uykularım kaçtı milletin umursamazlığını biz çekiyoruz

royem en son 2 gün önce girmiş doğum yapmış olabilir:44:

tr_lelli, geztapo ve sevimsiz ise kaçak görünüyo
böle yakalarım sizi:KK23:

Dün su faturamız gelmiş 21.5, doğalgazımız ise 263 tl gelmişti :111:
bakalım elektrik kaç gelcek:KK52:
bu ay kendi cebimize bi miktar para ayırdık ve onunla yetinmeye çalışcaz. inşallah onunla yetinebiliriz. bu sefer baya fazla ayırdık ama o da yetmeyecek gibi.

Dün su faturamız gelmiş 21.5, doğalgazımız ise 263 tl gelmişti :111:
bakalım elektrik kaç gelcek:KK52:
bu ay kendi cebimize bi miktar para ayırdık ve onunla yetinmeye çalışcaz. inşallah onunla yetinebiliriz. bu sefer baya fazla ayırdık ama o da yetmeyecek gibi.

Bizim su faturamız en son 1 ay önce sorgulattık, hala çıkmamıştı. Bizim memlekette su birim fiyatı ucuz olduğundan, asgari fatura miktarının altında kalıyor ve çıkmıyor. Evlendikten sonra sadece bi kere ödedik.

Bizim su faturamız en son 1 ay önce sorgulattık, hala çıkmamıştı. Bizim memlekette su birim fiyatı ucuz olduğundan, asgari fatura miktarının altında kalıyor ve çıkmıyor. Evlendikten sonra sadece bi kere ödedik.

ohh ne güzel canım:KK23:
bizim büyükşehir ya baya fazla sanırım. çünkü ben suyu çok dikkatli kullanmaya çalışlırım. parası bi yana su benim için altın gibidir.

X