• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

sta,kusur arayan insanlari bende hic sevmiyorum,sen herseyi cok guzel ysptigin icin kiskanclik halleridir onlar :)kizlar bugun daha iyiyim,su dikislerimi aldirsam daha iyi olucam inssllah.esim de hasta,ne oluyor bize anlamadim,tamda ona ihtiyacim olan zamanda.sanirim,benim hastaligim,cocuk fazla geldi ona,alisik olmayinca boyle oluyor.cok sukur kalkip yemek yaptim,basit birseyler.ama ev cok pislendi,cok dagildi.pek dert etmiyorum ssgligim ve cocugum oncelikte ama genede biriken islerde eninde sonunda yapilmali.insallah bi kendime iyice geliyimde,detayli bahar temizligi lazim.
Para durumlari cok kotu bizde,bir suru odenmesi gereken faturalar ve Eksra faturalar.yeme icme,off off.eksideyiz,bakalim nasil cikacagiz altindan.
Maşallah canım hızlı iyileşiyorsun. Kendini yorma bırak ev pis kalsın azıcık .

Öyle diyelim di mi, bence de öyle. Hem elimizde, bak kıymetimi bil millet ne hendekler atlatıyor evlenirken deme kozu olsun :KK48: Sabaha göre daha iyiyim çok şükür. Baş ağrısı devam ediyor geçmedi, bir de dişim ağrımaya başladı. Buna da şükür yatak döşek olmadan ayakta geçiriyoruz bir şekilde.
Sen ne zaman taşınıyorsun geztapocum?
Ya canım bizim evde doğalgazın açmıyor ego çünkü hermetik şofbenin tesisat bağlantısı balkona yapmış müteahhit ,dolayısıyla balkonun camla kapatılması şartmış .Cam balkon ölçülerini verdik onlar 10 güne kadar getircek sonra gaz açılcak.Dolayısıyla bir 15 günümuz var hatta belki daha fazla.Aman geç olsun da güç olmasın .

Maşallah canım hızlı iyileşiyorsun. Kendini yorma bırak ev pis kalsın azıcık .
Sagol canim benim.cok şükür cabuk toparlandim.Gecen senelerde bi operasyon daha geçirmiştim,onda uc haftada anca toparlanmistim,birde o zamanlar çocukta yoktu.Bu seferde aynısı olacak diye cok korktum,cok sukur korktuğum gibi olmadı.kizlar benim bağırsak tembelliğine carexi,sanki safra kesesinin gitmesiyle daha düzenli cikmaya başladım.Biraz arastirmistim aslında,safra ıyi calismazsa kabızlık gibi sorunlar yapabiliyormus,bu tesadüf mu yada dogrumudur bilemedim.
Lisacim,bu arada gecmis Olsun canim.
Geztapom cok sagol canim,nefes aldığım ve birsuru sey Icin ,cok şükürler olsun.yanlizsan,helede anneysen daha bir güçlüsün,bunu gordum.
Bu arada civcen ve Trlelli sizi buralarda gormek guzel.civcenin yazdığını gordumde,Trlelli sen nerdesin,cabuk gel kizz.

Günaydın hayırlı sabahlar herkese. Papatya gelmiyosun gelsene artık özletme.Arada görünüp kaçanlar suefsan poe,februn çıkın çıkın gelin kız :) ne olacak bu tembelliğim .Bu evde hiç iş yapasım gelmiyor.Ama daha burdayız süpür sil işini çok sallïyorum ya.Birde mevsim değişimi alerjimde azmış durumda hiç yapamıyorum.Zengin olsaydım şöyle hergün gelecek bir yardımcım olsaydı ne iyi olurdu.Birde masaja giderdim hergün ovalattırırdım belimi yanımı ohh hamur gibi olurdu :D hayaller hayaller..

Günaydın hayırlı sabahlar herkese. Papatya gelmiyosun gelsene artık özletme.Arada görünüp kaçanlar suefsan poe,februn çıkın çıkın gelin kız :) ne olacak bu tembelliğim .Bu evde hiç iş yapasım gelmiyor.Ama daha burdayız süpür sil işini çok sallïyorum ya.Birde mevsim değişimi alerjimde azmış durumda hiç yapamıyorum.Zengin olsaydım şöyle hergün gelecek bir yardımcım olsaydı ne iyi olurdu.Birde masaja giderdim hergün ovalattırırdım belimi yanımı ohh hamur gibi olurdu :KK70: hayaller hayaller..
Ah ah içimi okudun. Biri gelip temizliğimi halletsydi valla yemeği ben hallederdim.

Kızlar..
İş hayatı, insanlarrr.
Ne kadar stres yüklü
Ben bu yıl baya Yoruldum.
Kimselerin olmadığı dağlara kaçasım var...

Sagol canim benim.cok şükür cabuk toparlandim.Gecen senelerde bi operasyon daha geçirmiştim,onda uc haftada anca toparlanmistim,birde o zamanlar çocukta yoktu.Bu seferde aynısı olacak diye cok korktum,cok sukur korktuğum gibi olmadı.kizlar benim bağırsak tembelliğine carexi,sanki safra kesesinin gitmesiyle daha düzenli cikmaya başladım.Biraz arastirmistim aslında,safra ıyi calismazsa kabızlık gibi sorunlar yapabiliyormus,bu tesadüf mu yada dogrumudur bilemedim.
Lisacim,bu arada gecmis Olsun canim.
Geztapom cok sagol canim,nefes aldığım ve birsuru sey Icin ,cok şükürler olsun.yanlizsan,helede anneysen daha bir güçlüsün,bunu gordum.
Bu arada civcen ve Trlelli sizi buralarda gormek guzel.civcenin yazdığını gordumde,Trlelli sen nerdesin,cabuk gel kizz.
royemcim aynen öyle,ben de daha düzenli çıkmaya başladım
royemcim dr sana ameliyattan sonra yemeyeceğin bir şey söyledi mi

günaydın kızlar :KK68:

merhaba kızlar
hala direksiyona oturmaya korksam da araba kullanıyorum.
şoku atamadım sanıırm üzerimden.

Ayy ne gRamur ben de geliyim mi? saati martta bitti.Nisan ve mayıs kaldı sık dişini sonra tatil.Zaten evle uğraşırsın tatil zevkli geçer canını sıkma
Bu yıl iki ay tatilimiz var. Temmuz ve ağustos.
Temmuzda Ramazan var. Ağustosta kardeşimin düğünü. Eşimin teyze oğlunun düğünü 14 saat yolda.
Eltimin de kardeşi evlenecek bilmiyorum ona gider miyiz.
aaa ev de taşıycaz demi arada bak onu unutmuşum. Hayırlısıyla hepsini halletsek..
Rabbim bi hayırlı evlat verse onun haberiyle kuş gibi uçsam.. Tüm telaşları unutsamm unutsamm...

royemcim aynen öyle,ben de daha düzenli çıkmaya başladım
royemcim dr sana ameliyattan sonra yemeyeceğin bir şey söyledi mi

günaydın kızlar :KK68:
Vucut safranin yokluguna daha tam hazir olmadigi icin,cok yagli seyler yeme dedi.Bu sebeble biraz daha dikkatli olmam lazim.ve wcye cikmakta onemliymis,ishal olursan hemen gel dedi.insallah hersey yolunda gider.Hastaneler doktorlar ilaclar,Allah dusurmesin kimseyi.

Februn,sagol canim.
Karanfilce Allah insallah tez zamanda,hayirlisiyla bir evlat versin size.Bilirim o halleri,belli mi olur bu aralar kafan cok mesgul olacak,dusunmeyince uzerinde bi mucize oluverir belki.Birde boyle durumlarda baska cocuklari opmek,sevmek onlarla oynamak ne bilim bi ihtiyacini karsilamanin cok faydasi oluyor.

Temmuzda Ramazan var. Ağustosta kardeşimin düğünü. Eşimin teyze oğlunun düğünü 14 saat yolda.
aaa ev de taşıycaz demi arada bak onu unutmuşum. Hayırlısıyla hepsini halletsek..
Rabbim bi hayırlı evlat verse onun haberiyle kuş gibi uçsam.. Tüm telaşları unutsamm unutsamm...
İnşallah canım o da olur.
Ne güzel söylemişsin, hani insan müjdeli bi haber alınca enerji patlaması yaşar ya hemen o anlar geldi gözümün önüne.

Amin karanfilce, İnşallah bizde burdan duyarız bebiş haberini.

Merhaba kızlar,
Haftaiçi eşimle gezmelere başladım ben.
Dışarıda işleri oldukça gideceği yere göre takılıyorum peşine.
Arabalı vapurda çay içip istanbulu seyrettik azcık.
Sonracığıma ahşap boya malzemesi aldım.
Eminönünü gezdim. Eski pastaneleri, şekercileri dolaştım.
Kuru kahvecinin önünde kahve kokusunu içime çektim.
Kokusuna bayılıyorum ama içmeyi sevemedim bi türlü.
Sonra okul çıkışına yetiştim.
Yaza planlar yaptım ama koca yaza sığdıramadığım şeyler var.
bu yaz niye bu kadar çabuk geçiyo ki ya
Hava bugün 20 derece sanırım istanbulda.
dışarıda kısa kollusu, ceketlisi, kabanlısı, montlusu her türlüsü var.
İnsanlar ne giyceğini şaşırmış durumda. Havanın günü gününü tutmuyo.
Bi saat beğendim kendime 300 civarı.
Alsammı dedim ama sonra yazın yurt dışından çok daha iyi bi markayı o fiyata getirtme ihtimalim var.
şimdilik beklemedeyim.
Sonra bi ayakkabı beğendim 120 lira cok şık.
Maskülen tarz dediklerinden yani herif ayakkabısının az kadına uyarlanmışı.
Ama onunda tabanı şeffaftı içi gözüküyodu, o ayrıntıyı beğenmedim.
Hotiçte varmış, bide oraya bakayım dedim durdurdum kendimi.
En az 3 4 sene giyerim ben onu.
Azcık kilo veriyo gibi oluyorum hızlı verip hızlı alanlardanım ben.
4 kilo vereyim, alışverişe çıkıcam ödül vericem kendime.
Benden bu kadar şimdilik.

Kızlar bizim gelin kız kendi geldi bugün bizim şehre.
Kalan alışverişleri tamamlamaya.
Akşama bize gelecekler kardeşimle.
Fırında beşamel soslu karnabahar yapcam.
Yanına da pilav yapayım ama hangisinden bilmiyorum.
Kardeşim mutluluktan uçuyor annem evde hala kadının yaptıklarını hazmedememiş sinir oluyor.
Ben aradayım..
Civven kilo problemli yakınımda kimse olmadı. Senin fazla değil 4 versen ideal demek.
Meğer orantısız kilosu olanlatların işi ne zormuş. Kimse bu topikten kilom var diye şikayet etmesin.
Kızarım haa

Back