Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Mune geldi, kızlar gitti..keşke böyle olmasaydı
benim en nefret ettiğim şeydir siyaset ve bunun için insanların tartışması..geçen seçimlerden sonra da babam anneme epeyce kızmıştı.2 aya yakın soğuk davrandılar birbirlerine.hala bile laf sokar babam

bizim doğalgaz faturası geldi 169 tl..
kombinin ayarıyla hiç oynamıyoruz,peteklere de ellemiyoruz ama fatura tutarları değişiyor.
bu kış sırasıyla 149-180-150-169 geldi.sizce nedendir bu fark?

yarın eşimin amcaları gelecek.şehir dışından geliyorlar.ne yapıcam hiç bilmiyorum..bugün heryerim ağrıyor,başım zonkluyor,gözlerim yuvasından çıkacak gibi..umarım en kısa zamanda toparlarım..

Günaydın herkese...dün hiç tartışmayla alakalı bişey yazmak istemedim .Ama topiğin ablası olarak bugün bişiler söyliycem.Evet burası sanal ortam birbirimiiz tanımıyoruz belki bu yüzden sadece geyik için gelip biiki karalayıp gideriz diye düşünenleriniz vardır.Ama itiraf edin çok tatlı bir ortam oluşmadı mı ?Gayet düzeyli klavyeden bile olsa sıcak elektriğin birbirimize geçtiği hoş bir ortam ? bunu kaybaetmek istemem ben şahsen .tr lelli arkadaşımız aslında özünde çok tatlı iyi kalpli bir insan gerçekten.Ama bana kızmasın çooookkk fevri.Yani biraz sivri uçlarımızı törpülememiz lazım .Civven de bana çok sıcak geliyor yazım diline bayılıyorum .Sadece eleştiri yaparken biraz öfkeyi yenemedi diye düşünüyorum .Ben bu topikte ikisini de görmek istiyorum .Umarım bu yazdıklarımı okurlar.HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENMEZ ARKADAŞLAR ...bu cümle benim için artık hayat düsturu.çok memleket gezdim her dinden her mezhepten her türlü ideolojiden insanla karşılaştım.İnsan insansız olmuyo ,o zaman da dilimi tutmayı öğrendim.Ben burada kimsenin ne ablasıyım ne akrabasıyım .Haddim değil belki ama gerçekten sizleri seviyorum.

Bence de ikisi de burada olmalı.. ben burayı çok sevdim..çok sıcak geldi bana buradaki arkadaşlar..
Geztapocum sana katılıyorum..çok güzel özetlemişsin olayı.. bende okudum çok şaşırdım çokda üzüldüm böyle birşeye.. umarım bir an önce tatlıya bağlanır..

hayırlı günler kızlar..

karanfilce canım eften püften birşeydi zaten,benim bir beklentim vardı eşim de yanlış anladı onu.mevzu uzadı gitti..takribi 12 gibi barışmıştık

geztapo gerçekten buranın havası farklı,başım sıkıştı mı ben soluğu burda alıyorum açıkcası..bazen kardeşlerimizle,anne babamızla bile anlaşamazken,bu kadar farklı insanların böyle problemler yaşaması normal aslında. önemli olan tatlıya bağlamak.. civven le yüzyüze tanışmadık ama onu da Allah için seviyorum gerçekten ,tr_lelli zaten apayrı biri maşallah onu da seviyorum.umarım banları bittiğinde mevzu tatlıya bağlanır

yaa epey geçti konunun üzerinden ama söylemeden edemeyeceğim..
hakikaten kıymet bilenler neden bizim gibilere gelmiyor anlamıyorum
benim sözümde eşimin evlenme teklif ettiği yüzüğü alıp tekrar taktılar,onun dışında bırak bileziği ne bir kolye,künye görmedim..
sizin yaptığınız çok büyük incelik karanfilce..maşallah diyorum kız bari kıymet bilenlerden olur inşallah

Tamam abla, emrin olur (içerde itaat etmeyi öğrenen civven). Ablaların sözünün üstüne söz söylenmez.
Bizde seni seviyoruz

civven, post: 40126386, member: 597277"]Tamam abla, emrin olur (içerde itaat etmeyi öğrenen civven). Ablaların sözünün üstüne söz söylenmez.
Bizde seni seviyoruz[/QUOTE]
Estağfurullah canım her zaman gel topiğe özlüyoruz sizi efem <3

ciceklientari gelmene çok sevindim
tr_lelli de gelir inşallah

karanfilce ayrıca senin duruma yorum yapamamistim ben de
Kızın annesi uydurmus yani
Burda da aynen kızların dediği gibi olur
Yani kız tarafında kina gecesi yapilir
O gece kiz gelinliğini de giyer ki
Düğüne gelemiycek olan akrabalar falan görsün
Damat da girer salona

Ama şöyle diyeyim
Benim kayinvalidemin dolgun bi geliri yoktu
Eşim yapti her şeyi
Bişey demiyorum ama kısıtlı aldım birçok şeyi
Çünkü eşimin birikimi yoktu
Borcla yapcakti
Ee sonra birlikte ödeyecektik
Ama kayinvalidemlerin adı yükselecekti
Şu yapıldı bu yapıldı diye
Ben de benim paramla olcaksa olmasın dedim
Haa yine de birçok seyi ödedik düğünden sonra
1 yıl borc ödedik
Düğünden takılan yaklaşık 30 altinin da hepsini bozdurduk
Düğün salonu, eşimin elden aldığı borçları ödedik
Yalnizca benim babamjn ve annemin taktigi altinlara dokunmadik
Babam besi birlik, annem de bilezik takmışti
Halen duruyor onlar
Ama sizin dünür sizleri zengin görmüş zaar
Belki bu düşüncelerimden dolayı kizacaksiniz ama...
İnsan diğer taraftan da bir şeyler yapmalarini bekliyor
Mihrimi bile tam yapmadılar
Kendilerine de çok güveniyorlardi
Kaynim icin ne yapacaklar cok merak ediyorum doğrusu
Peki benim kazancim olmasa nasıl ödeyecektik onca borcu
Ben çok da takmadim ama annem sorun etti.
Arada ben mahvoldum
Amaaan ne bileyim
Yazdıklarımla dünürlerinizi savunuyorum sanma
Onlar sizin gibileri bulmuşlar
Öpüp başlarına koysunlar
Heveslendim bak
Ne güzel işte alışverişte cimrilik yapmamışsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…