- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.441
sağol canım.. çalışıyorum baya yoğunum..bir bakayım dedim.. ama sessiz kalmış sayfa..İyiyiz şükür sen nqpıyon nasılsın canım.
bir süreliğine uzaklaştırıldılar canım..ama 3 günü geçmez diye tahmin ediyorumYanii ne oldu şimdi.. banlanmak ne oluyorki??siteden mi çıkarıldılar yoksa yaaa.. valla çookk üzülürüm ..
Günaydın herkese...dün hiç tartışmayla alakalı bişey yazmak istemedim .Ama topiğin ablası olarak bugün bişiler söyliycem.Evet burası sanal ortam birbirimiiz tanımıyoruz belki bu yüzden sadece geyik için gelip biiki karalayıp gideriz diye düşünenleriniz vardır.Ama itiraf edin çok tatlı bir ortam oluşmadı mı ?Gayet düzeyli klavyeden bile olsa sıcak elektriğin birbirimize geçtiği hoş bir ortam ? bunu kaybaetmek istemem ben şahsen .tr lelli arkadaşımız aslında özünde çok tatlı iyi kalpli bir insan gerçekten.Ama bana kızmasın çooookkk fevri.Yani biraz sivri uçlarımızı törpülememiz lazım .Civven de bana çok sıcak geliyor yazım diline bayılıyorum .Sadece eleştiri yaparken biraz öfkeyi yenemedi diye düşünüyorum .Ben bu topikte ikisini de görmek istiyorum .Umarım bu yazdıklarımı okurlar.HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENMEZ ARKADAŞLAR ...bu cümle benim için artık hayat düsturu.çok memleket gezdim her dinden her mezhepten her türlü ideolojiden insanla karşılaştım.İnsan insansız olmuyo ,o zaman da dilimi tutmayı öğrendim.Ben burada kimsenin ne ablasıyım ne akrabasıyım .Haddim değil belki ama gerçekten sizleri seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?