- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.901
En iyisini yapmıssın tatlımtrlelli doktutmussun gene ellerine saglik canim.Bugun uzunca bi aradan sonra attim kendimi disarlara.Havada cok guzel gunesliydi.ama kizim cok yordu beni,benden baskasina gitmiyor,gidincede agliyor butun gun kucakta cok yordu beni.yarinda gezmelere gitsemmibdiye dusunuyom,cebimde son otuz liram var catir catir harcamayi dusunuyom :)
Evet dogru diyorsun canim.Hele bir de tatli dille ıki iltifatla,ayy ne iyii insanmış dediklerimizde var.tabi sonra anliyon aradaki samimiyetsizligi ama o an Icin hersey süper olmus oluyor.Royemcim aslında "hayır" demenin kibar ve karşı tarafı asla incitmeyen şeklini yapabilsek bunlar gelmez başımıza. Bazıları bunu çok güzel yapıyor.
Papatya geçmiş olsun darısı geri kalan tedavi ne.
Ayy canim evet,bende cikinca eve girmek istemiyorum.yanlız olunca,ıki ınsan gorim diye,en cokta kizim Icin aktiv olmaya çalışıyorum,cocuk baska çocukları gorunce cok seviniyor yavrum,o yüzden çıkmaya calisiyom hergun.Bu yarınki buluşma içinde,aslında gitmicektim param yok diye,ama birden ammman bosver gideyim dedim.biraz bakinir bir sey görürüm,en fazla bi kahve içer geliriz.ıyi gelir en azindan.En iyisini yapmıssın tatlım
Bazen okadar iyi geliyo ki
Kafan dagılıyo
Beynimize oksijen mi gidiyo nedir.
Ben dısarı cıkınca hep cikmak istiyorum evde duruncada hep evde durasım geliyo
Evini sevmeyip evde olmayı seven bi ben varımdır heralde.
Bi odada kendime bi dunya kurup yasayıp gidiyorum
Canım ben çok erken kalkıyorum. Ama işe gidiş saatim seninki gibi olsa uyurum.Lisa Simpson .!.:post: 39861091, member: 6saatin seninki ]Herkese merhaba kızlar. Ben de bu sabah erken kalktım evde biraz vakit geçirdim. Hazırlanıp işe geldim.
Kızlar sabahları nasıl erken kalkıyorsunuz, benim mesai saatim rahat. 10 civarı geliyorum (10'u geçirmemeye çalışarak), yazın bu 10.30 oluyor ve ben her iki durumda da ucu ucuna yetişecek şekilde kalkıyorum.
Mesela kışın 9.10 da kalkıyorum buçukta kendimi evden atıyorum 9.50 gibi işe gelmiş oluyorum. Ucu ucuna yani.
Oysa ki istediğim sabah kalkayım evde biraz bişeyler okuyayım, ufak tefek işlerimi yapayım, salınayım falan
Bugün 7.20 de kalktım mesela ohh ne rahat bir sürü işimi halletim evde.
Erken kalkınca vakit bereketli oluyor ama uyku çok tatlııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?