• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ayy kızlar bdv deki gibi konu açıyım size.:KK53:
Hani benim kv bundan 4 yıl önce bana faceden sahte bi hesaptan msj atmış da ben de 3-5 ay önce görmüş sinirlerim bozulmuştu ya
Benim kocam onu görmüş ve silmiş cok kızdım.
Ben esime söylemedim ama hem msj hem sahte hesap kayıtlı dursun nolur nolmaz demiştim. Görmüş kerata karıştırmış demek. Niye sildin diye kızdım bi sürü. Benim face zaten kayıtlı pc de ama sadece okuma izni var eeğişiklik yapamaz kimse facem de.
Çok sinir bozucu şeyler yazmış görmeye tahammül edemedim dedi.
Benim takıntılı adam bi kere de benim cep telefonumdan kötü şeyleri çağrıştırıyor diye bi müziği silmiş bana hiç sormadan silmesi o kadar sinirimi bozmuştu ki
Bazı özelime karışmasını istemiyorum bu huyunu devam ettirmesini istemiyorum. Napsam bilmiyorum.
Tam size şikayet ederken aradı.
Pişman tabi. Bak dedim bari kk daki arkadaş muhabbetlerimi okuma dedim yapmaz biliyorum da sinirlendim tabi.

boşver be karanfilce kvalidenin yaptığının yanında eşininki hiçbişey.
barışın bence. sinirleri bozulmuş silmiş bi anlık bi karardır büyük ihtimal (enişteye saygılar kesin bunuda okuycak gibi görünüyo) şaka şaka

Karanfilcecim gençliğime vereyim ben iyisi mi uykuculuğumu (bu sene 30 olacam) :KK48:

lisa gece yattığın zaman sabah şu saatte uyanıcam diye beynini programla. bunu düşünerek dalarsan uykuya yakın bi saatte kalkarsın. çok işe yarıyo.
ben erken yatıp erken kalkmayı severim. daha doğrusu bünyemin saati öyle diyeyim.

Uyumuyor :KK43:
Mesela bu ggece 5-6 defa kalkti galiba
Birinde de ağladı uyumak istemedi
Zorladık
Baktik olmuyor battaniyeye koyup salladik 2 yaşındaki çocuğu:KK51:

buna ragmen ikinci çocuğu düşünmeye başladım
Arayı acmak istemiyorumm çünkü
Hem sinirim bozuluyor artık
Kocaman çocuğaa gece kalkıyorum
Bari ikinciyi yapayim da küçük cocuga bakayım :KK14:
Büyüğe de bakan biri olur sanırım :confused:

hazır uyku yokken bi çocuk daha büyüteyim çıksın aradan diyosun yani sevimsiz.
çok tatlısın yaa

Selam kızlar .Bizde de bir et canavarı var oğluş hergün et olsun yer.Ekonomimiz nasıl olacak altından nasıl kalkacagız bilmiyorum.Bugün biyerle anlastık . 247 bin lira biz 100 bin çekcez üstünü abileri vercek.Nazardan dedikodudan korkuyorum .Ne zormuş bu işler arkadaş.Dudaklarımda 3 tane uçuk damaklarımda yaralar mevcut.İki haftada iki kilo verdim .Allahım herkesin yardımcısı olsun.Sevinmeye korkarmı insan .Korkuyorum .Ben eşime eski ev alalım az kredi çekelim dedim kiraya güvendi.Hakkımızda hayırlısı.Pürüz çıkmıycak gibi görünüyo bu sefer .Hiçbişey yapamıycaz alamıycaz hayaller ertelenecek mecbur.Olsun çok şükür.

Hakkınızda hayırlısı olsun geztapo. Eninde sonunda içine sinen seni çok mutlu eden evi alcaksınız bak gör.
sen yine de olup bitene kadar sakla çevrenden çünkü çok dillendirince olcak iş bile bozuluyo

boşver be karanfilce kvalidenin yaptığının yanında eşininki hiçbişey.
barışın bence. sinirleri bozulmuş silmiş bi anlık bi karardır büyük ihtimal (enişteye saygılar kesin bunuda okuycak gibi görünüyo) şaka şaka
İlahi civvenim ya güldürdün beni :)
Barıştık zati nöbette şimdi kaç oldu aradığı
Dedim ona yakında KK ya da girersin gülüyo.
Ne Ayşegül fatmagül diye üye olurum artık diyor.
Bizimki takıntılı bacım, hayır o değil beni de kendine benzetiyo:confused:

İlahi civvenim ya güldürdün beni :)
Barıştık zati nöbette şimdi kaç oldu aradığı
Dedim ona yakında KK ya da girersin gülüyo.
Ne Ayşegül fatmagül diye üye olurum artık diyor.
Bizimki takıntılı bacım, hayır o değil beni de kendine benzetiyo:confused:

hahahaha vallahi bende çok güldüm.
fatmagül ün suçu ne diye konu açarsa görürsün bak

Ben bu adama herseyimi açmışım face olsun başka şey olsun. Onları incelemesine kızmıyorum. Ama üstünde tasarruf etmesine kızıyorum.
Benim telefonumdan beğenmediği resmi müziği mesajı vs silmesine, bazen elimi zorla yıkatmasına, ütüyü kapattım dememe rağmen olsun bi daha bak hadi kalk söz ver bakcağına demesine gıcık oluyorumm:KK62:

Ama burayı okumasına izin vermiyom. Kadınlar arasında muhabbet ediyoz bakma filan diyorum ekrana bakacak olursa.
Gerçekten burayı okuycak olsa utanırım. Değişik bişey size o kadar içimi açıyorum demek kki.
Yeri geliyor ona bile söylemediğim duygularımı paylaşıyorum.

karanfilce benimde pc de herşeyim açıktır eşiminde
eşim hiç karıştırmaz (yada gizliden bakıyosada çaktırmıyo)
bense aleni kurcalarım hiçte utanmam didiklerim niye yapıyosun ayıp değilmi diyo
yoook değil diyorum :KK70:
meraklıyım napiym
Ben de onunkini didiklemek istiyorum ama üşeniyorum.
Didikleme konusundaki istikrarını kayınvalidem kimselere kaptırmaz:KK76:

Ben de onunkini didiklemek istiyorum ama üşeniyorum.
Didikleme konusundaki istikrarını kayınvalidem kimselere kaptırmaz:KK76:

tabi canım o da bi iş. beceri istiyo vakit istiyo
bende didikliyorum dediysem arada bi üstünden geçiyorum işte.

geçenlerde eşimin faysinde bir kadın arattırılmış
aman diktim burnumu havaya bu kim neci neyin nesi niye arattırdın vır vır vır vır
yeminler ediyo vallaha billa tanımıyorum ben arattırmadım bilmiyorum diyo
arattırdıysan söyle önemli değil diyorum eski bi arkadaşındır bişeydir merak etmişsindir benim için önemli bişey değil gerçektende. sorun yapmam yani.
ama inkar edince sinirlendim meğerse benim kız okuldaki öğretmenlerinden birini arattırmış.:KK70:

pişmanmıyım asla.
işte bunlar hep BDV

Dur ben de bi mevzusunu anlatayım.
Benim eşim çok kitap okur. E malum işinden dolayı da meslektaşları bayandır genelde.
Kitaptan mı alıntı bilmiyom özlü sözler paylaşmayı seven bi arkadaşına bizimki resmini çekip atmış. Kız da hmm güzel filan demiş. Neyse ben buraya kadar bilmiyorum. Bir gün otururken bisey merak ettim google dan aratcam.benim tel de şarjda. Hemen elini bununkine attım. A benim safım bu titremeye başladı. Dur dedim sen bişey saklıyon. Mesajlarına baktım ora bura baktım bişey yok. Geri yerine koydum ama bizimki öyle abuk subuk korkuyo dedim sen kaşındın bi daha aldım elime watsup a da baktım işte yukarıdaki mevzu. Ne titriyon diyom yanlış anlarsın diye çok korktum diyor. Asıl böyle yaparsan yanlış anlarım dedim. Bi daha da kızlara msj atma heyt höytt yaptım.(aslında böyle şeylere çok takılmam ama o nasıl bana kısıtlama getiriyorsa ben de yapim ki hakkım kalmasın)
Ödü koptu artık bi daha nasılsın diye bile sormam arkadaşlara diyor.:KK70:

Mevzuyu yine yakalayamadım galiba.Ben kıskancım ama eşim değildir.Kaç gündür emlakçılar la telefon muhaberatı içindeyiz hiç kıskanmıyo adam.Çok mu çirkinim ayol diyorum yooo ben sana da kendimede güveniyorum ne var kıskancak diyo :D Neyse aslında bdv insanı bir süre sonra manyak yapıyo okumamak lazım .Bir ara bende isyerinde bir kadın var ona takiktım .Ama geçti çok şükür.İnsan etkileniyo.

yaz...zuyu yine yakalayamadım galiba.Ben kıskancım ama eşim değildir.Kaç gündür emlakçılar la telefon muhaberatı içindeyiz hiç kıskanmıyo adam.Çok mu çirkinim ayol diyorum yooo ben sana da kendimede güveniyorum ne var kıskancak diyo :KK70: Neyse aslında bdv insanı bir süre sonra manyak yapıyo okumamak lazım .Bir ara bende isyerinde bir kadın var ona takiktım .Ama geçti çok şükür.İnsan etkileniyo.
Ayy canım ya senin kıskanman filan ne tatlı olur yaa:KK60:

_sekerpare_ _sekerpare_ inaşşalh bu kez hayırlı ise olur canım. Rabbim gönlüne göre versin.
Ben esimin telefonunu hiç elime alıp karıştırmam. Ne Face bakarım ne de başka bişeyine. o benimkine bakar mı onu da bilmem. Didikleme huyum sadece kv kp ne dedi konusunda pik yapıyor.

Canım benim kp in işi emlakçılık gibi diyim sana. Yani gün içinde çok fazla arayan bilinmeyen numara olur.
Ama KV her gün ama herrr gün o telefonu kontrol eder kimle kaç kere kaçar sn görüşme yapılmış istatiklerini çıkarır. KV bizi aradığında çoğu zaman numarası kapalı olur çünkü kp i arayanları tek tek arar kontrol eder sesi dinler kapatır.
Bazen azmine hayran da olsam bu enerjisi beni korkutumuyor değil:KK17:

Back