Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

royem acil bir durum olmadıgı surece verilmemeli ,alıstırılmamalı
Alısmıs kudurmustan beterdir sozu cok dogru bi söz
karanfilce senin annenin yasadiklarini daha oncede allnlatmistin ya saskinca okuyorum kadinin cekmedigi kalmamis baban yada siz de mi susuyodunuz
Bir insan evladına bukadarı yapılır ni ya o da bu anne kuzusu anne evladi
Anneannen naapsın garibim baskın karakter olmayınca ezilmeye mahkum oluyosun.

GÜnaydınslarrr:)
lellicim bende geliyom kahvaltıya..,)
Bekle beni anacım:))
Ellerine sağlık..
kızlar geçmişe sadece biracık göz attım da sıla ı rahim çok önemli.. ama akraba akraba değilde akrep gibiyse bu bayramdan bayrama yeterli olur derim..Oda sadece Allah'ın rızası için
Akrabanın akrabaya ettiğini akrep yapmazmış derler ya..
günümüzdekiler çok fesat kıskançlık çok..
imrenme başka bişey geztapocum..
kıskanmak farklı..
bende çok imrenirim özenirim ev güzel ev alanlara.. ama hasetlenmek apayrı..
o onda da olmasın istemekti..
Rabbim ev isteyen yuva isteyen herkese güzel evler nasip etsin inş..am
iinnn..

Lellicim sağol kuzummm..
Ellerine sağlık.
Evlendiği ilk bi kaç yıl bu eziyeti çekmiş annem canım. Babam başka şehirde çalışıyormuş bizlerde küçüktük.
Sonra babam devlet memuru olmuş su anki yaşadıkları şehre gelmişler.
Ama her bayram giderdik köye.
Annem babbannemin evine gidince hemen temizliğe başlardı anneme yalvarırdım yapma, yapsan da üstten geç diye ama annem de titiz insan. Bizim ailede sülalede yüzyüze bağırma çağırma çok olmaz ama babannemin kız evlatlarını kayırması her yeri yönetmesi hep bi soğukluk yaşatır.
Annem senelerdir onlardan uzak ama bayramdabi anasını görcek ya yok eğer uzun kalsa hemen halanın yüzü düşer annem gitcek babanneme evde hizmet etcek.
Babanneme de uğradık dün.
Çok kötü haldeler. Yatalak bacaklar tütmüyor ama kafa zehir zehir..
Ne diyim o hallerini görünce üzülüyor insan annem de üzülüyor. Düşene bi tekme de atılmaz ki.. İnan bu kadar eziyet ettiler ama onların hallerini görünce üzülünüyor. Siz olsanız siz de üzülürsünüz.Rabbim yardım etsin.

hayırlı haftalar kızlar
karanfilce böyle insanlar heryerde, çok takılmamak lazım.mümkün mertebe de aile yaşantınla ilgili birşey paylaşma..

royem insanoğlu böyle işte.elini veren kolunu kaptırıyor..olan bizim gibi yumuşak yüzlü insanlara oluyor..benim de kuzenim benden 100 tl istedi,gönderdim,ikinciye 500 küsür istedi yine verdim.en son 1 küsürü geçince kusura bakma eşim artık söylenmeye başladı,veremem mümkünse başka birinden iste dedim o gün bugündür sesi çıkmıyor. biz kırmayalım dedikçe insanlar seni kullanmaya başlıyor

cuma dan beri acayip yoğunum bende, kv.ler burda malum,gelen giden oldu,biz gittik akrabalara..uyku düzenim bozuldu iyice,2 den aşağı yatamıyorum..bir aksilik olmazsa yarın akşam ya da çarşamba sabah gidecekler ondan sonra ver elini uyku

Evvet kızlar dün teyzem süt peynir yumurta filan kattı.
yoğurdum vardı o yüzden kaynattığım sütü cam kavanozlara koyup ağzını kapattım.
Çok bekletmiycem yine de ama biraz daha uzun ömürlü olur sanırım.

Misafirlerim gitti evim yine sessiz kaldı
Ne guzel gulduk eglendik
Teyzemlere yakın otursaydım keske hic canım sıkılmazdı hepsi cok kafa dengi eglencelilerdir
Nereye ceksen gelirler
Gezmeyi pek severler.

eli kolu dolu gelmisler
Bana 6lı pasta tabagida almıslar.
@stam atlattın hadi
_sekerpare_ ben bugun pek bakamadım hayırlısı olsun cnm hakkınızda

İyi hadi atlattın canım Allah kavuştursun

Canım Allah seninde gönlündekini versin.İmrendirmesin artik Rabbim amin.

gestapo .!.:
Off br tabak lahana için neler vermezdim bayılırım var ya gerçekten
Ayy canım yaa yakınında olsan getirirdim. Biraz fazla oldu yarın okulda bi arkadaşa da götüreyim sürpriz olsun diyorum. O da çok seviyormuş ama yapmasına üşeniyormuş. Benim de çok güzel yaptığım söylenemez yamuk yumuk oluyor ama idare eder işte.

sagolun kizlar,evet haklisiniz ama insan bu kadarina inanamiyor,halen soklardayim.
ahh gaztapom,ben senin genclik halinim herhalde,ben de cok ama cok cok istiyorum bi evimizin olmasini.o kadar tanidik geliyorki duygularin,hissettiklerin.Hayat ne garip cok degil bundan iki sene oncesine kadar evlat evlat diye yanar tutusurdum,simdiki derdim ise bambaska.Bu hayatta istemenin ucu bucagi yok ama binbir zorlukla sahip olunan seyde cok kiymetli oluyor.Allahim once seni gorsun sonrada bizleri insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…