Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Amin canim,Allahım herkesin gonlune gore versin Insallah.Kizinada Allah yardım etsin,Insallah ıyi puanlar alir.

Gestapom,valla birikim yapmak simdi imkansız.kalanla anca geciniyoruz.Benim suanku hedefim borcumuzun birini kapatıp,sanki ödememiz varmis gibi azda olsa birikim yapmak,ev alma isinede anca ben çalışmaya baslarsam girisebiliriz.Hayirlisi nasip kısmet hersey.
Lisa,benim kizim artik hergun sabahın köründe uyaniyor.bugun birazdaha uyayayim dedim ne mumkun.mecbur kalktım bende :) evi topladık,kahvaltı yapıp disari ciktik.erken kalkinca cogu seye yetisiyirsun,ama kalkma zorunluluğumuz yokken,bende uyurdum,yapicak birşeyin olmayinca gun cok uzuyor ,çekilmez oluyor,erken kalkana mesgalede lazim.

bende uykucuyum çok,ne hikmetse doyamıyorum..hele şu 3-4 gündür acayip düzenim şaştı..bebek olursa naparım bilmiyorum,Allah verir kolayını inşallah

kızlar size birşey danışacağım. malumunuz kv.ler cumadan beri burdalar. buraya çok sık gelmiyorlar son 6 ayda 2 sefer geldiler düşünün.
sizce uygun olan onların benim ailemi arayıp size gelmek istiyoruz demeleri mi?
benim ailemin onları arayıp davet etmeleri mi ?(kv ile annem telefonda falan görüşmüyorlar,anneme ben söyledim geldiklerini)
annemin benim aracılığımla davet etmesi mi?

annenlerin davet etmesi lazım canım.
bizde öyle oluyuyor.
araları biraz nane-molla zati..ilk geldiklerinde annem bana bir akşam bize de gelin dedi,ben eşimle paylaştım eşim ben söylemem annen istiyorsa annemleri arasın dedi.ama ben annemin aramayacağını bildiğim için kv.ye söyledim bir akşam da annemler misafir etmek istiyorlar diye.olur dedi ama kendi bile duymadı dediğini.bu akşam gidicez bakalım..üff ne sıkıntılı işler bunlar ya

Ne oldu canim,Oglun uyumuyor mu?

Uyumuyor
Mesela bu ggece 5-6 defa kalkti galiba
Birinde de ağladı uyumak istemedi
Zorladık
Baktik olmuyor battaniyeye koyup salladik 2 yaşındaki çocuğu

buna ragmen ikinci çocuğu düşünmeye başladım
Arayı acmak istemiyorumm çünkü
Hem sinirim bozuluyor artık
Kocaman çocuğaa gece kalkıyorum
Bari ikinciyi yapayim da küçük cocuga bakayım
Büyüğe de bakan biri olur sanırım

Bugün balkonun birinin yıkadım.
Kış boyu yıkamadım ama bu yıl çok kirlenmemiş is olmamış.
Bizim şehirde normalde pek kar yağmaz ve is çöker şehre hava zehir gibi kokar.
Ama bu yıl hava çok temizdi hem kar yağdı hem de mütemadiyen rüzgarlıydı. Çok sevdim bu yıl havaları
Balkonda çamaşırlarımı astım. Ohh miss

Ayy kızlar bdv deki gibi konu açıyım size.
Hani benim kv bundan 4 yıl önce bana faceden sahte bi hesaptan msj atmış da ben de 3-5 ay önce görmüş sinirlerim bozulmuştu ya
Benim kocam onu görmüş ve silmiş cok kızdım.
Ben esime söylemedim ama hem msj hem sahte hesap kayıtlı dursun nolur nolmaz demiştim. Görmüş kerata karıştırmış demek. Niye sildin diye kızdım bi sürü. Benim face zaten kayıtlı pc de ama sadece okuma izni var eeğişiklik yapamaz kimse facem de.
Çok sinir bozucu şeyler yazmış görmeye tahammül edemedim dedi.
Benim takıntılı adam bi kere de benim cep telefonumdan kötü şeyleri çağrıştırıyor diye bi müziği silmiş bana hiç sormadan silmesi o kadar sinirimi bozmuştu ki
Bazı özelime karışmasını istemiyorum bu huyunu devam ettirmesini istemiyorum. Napsam bilmiyorum.
Tam size şikayet ederken aradı.
Pişman tabi. Bak dedim bari kk daki arkadaş muhabbetlerimi okuma dedim yapmaz biliyorum da sinirlendim tabi.

Karanfilcecim gençliğime vereyim ben iyisi mi uykuculuğumu (bu sene 30 olacam)

sevimsiz,Allah kolaylik versin canim.Bizdede oyle bir donem olmustu,olacaktirda ama maalesef esim bana hic yardimci degil bu konuda.
sta,aralarindaki duruma gore degisir,pek iyi degilse,annenler davet etmeli.ama her zaman davette beklenmemeli,degisiyor duruma gore.
karanfikce,suan soklardayim,a nasil kayinvalide oyle,faceden hesap acmalar,msj yazmalar,ne sebeble neden boyle birsey yapilirki.

kizlar bugun gezmeye gitcektim ya,gitnedim.onun yerine sabahtan kizimi oyun gurubuna goturdum,orasida guzel,birsuru anne ve cocuk arti beraber kahvalti yapiliyor.cebimdeki parayada eve alisveris yaptim.market 25gibi birsey tutmustu,15liralikta kiyma ve tavuk gogsu alip geldim.yemek yapip yedik,cok sukur karnimiz bugunde doydu.
bu aY zor bi ay,her zamanki gibi,param yok ama bebek gormeye gitmem lazim.Bu hafta gidicektim ama,en iyisimi ay sonunu bekleyip elimde ne kadar kaliyor ona gore ayarlamam lazim
cebimdeki,demir bozukluklarida kumbaraya attim,orda biriken paralarla kizimla aktivite yapmayi dusunuyoruz insallah,

Afiyet olsun canim,mis gibi yogurtlan yemeyi cok severim ben :).Biz kac zamandır tek cesit ,bol taneli sebze yemeği tüketiyoruz.Hem hastalık hemde bahar havası,ne yiyecegimizi şaşırdık.oglen yaptığım sebze yemeğinin yanina,fırında hindi göğsü yaptim ıyi oldu.kac gündür sebze yemekten fenalık geldi artik.
Yarin hava cok guzel olucakmis,aslında evde birsuru Isim var ama ben evde degilim,gezmeye gidicem gene :) kahvaltiya davetliyim,amannn kim is yapsin :)

Bizim evde 3-5 gün sebze yemeği yapılmaz yapılabilemez. Beyimiz titremeye başlar.
Eşim hiç yemek seçmez ama herşeyin içinde de (eliyle göstererek) şuncacık kıyma olmasını ister.
Ama ben sebze yemeğinde eti sevmem. eti ayrı sebzeyi ayrı yaparım. O yüzden sık et yemeği yapmak zorunda kalıyorum. Her gün et yemeği yemenin kalbi kararttığını duymuştum hergün yapmamaya çalışıyorum.
Misal düşün, karnabahar, pırasa, lahana, menemen, ıspanak, yeşil fasulye bunları ben etli asla düşünemem. Ama evde yemeği ben yapınca mecbur z.yağlı oluyor :)

Selam kızlar .Bizde de bir et canavarı var oğluş hergün et olsun yer.Ekonomimiz nasıl olacak altından nasıl kalkacagız bilmiyorum.Bugün biyerle anlastık . 247 bin lira biz 100 bin çekcez üstünü abileri vercek.Nazardan dedikodudan korkuyorum .Ne zormuş bu işler arkadaş.Dudaklarımda 3 tane uçuk damaklarımda yaralar mevcut.İki haftada iki kilo verdim .Allahım herkesin yardımcısı olsun.Sevinmeye korkarmı insan .Korkuyorum .Ben eşime eski ev alalım az kredi çekelim dedim kiraya güvendi.Hakkımızda hayırlısı.Pürüz çıkmıycak gibi görünüyo bu sefer .Hiçbişey yapamıycaz alamıycaz hayaller ertelenecek mecbur.Olsun çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…