- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.921
Amin canim,Allahım herkesin gonlune gore versin Insallah.Kizinada Allah yardım etsin,Insallah ıyi puanlar alir.Benden de hepiciğinize günaydın..
Hayırlı sabahlar olsun..
Bizde stres tavan yaptı..
Büyük kızımın sınavı bu pazar..
hepimize bağırıp duruyor..acayip stres sinirli
Allah'ım inşallah kolaylıklar versin benim yavruma da tüm sınava girecek yavrularımızda..
Hayırlısı ile iyi sonuçlarla atlatırlar inş
papatyacım ve sevimszicim geçmiş olsun sizlere..
Lellicim tezcanlıyım demişsin aynen bende.. hemde çok
bende hiçç sevmiyorum bu huyumu
çok aceleyim herşeyde..
Royemcim bende evlendiğimden beri hep ev ev..
çok şükür evimiz kendimizin ama istediğim gibi olmadı hiçç
.Neyse Rabbim inş isteyen herkese banada hayırlı evler nasip eder inş..
Ne oldu canim,Oglun uyumuyor mu?Bana uyku demeyin
araları biraz nane-molla zati..ilk geldiklerinde annem bana bir akşam bize de gelin dedi,ben eşimle paylaştım eşim ben söylemem annen istiyorsa annemleri arasın dedi.ama ben annemin aramayacağını bildiğim için kv.ye söyledim bir akşam da annemler misafir etmek istiyorlar diye.olur dedi ama kendi bile duymadı dediğini.bu akşam gidicez bakalım..üff ne sıkıntılı işler bunlar yaannenlerin davet etmesi lazım canım.
bizde öyle oluyuyor.
Ne oldu canim,Oglun uyumuyor mu?
Karanfilcecim gençliğime vereyim ben iyisi mi uykuculuğumu (bu sene 30 olacam)Papatya, Canım yaş ilerledikçe uykuya düşkünlük azalıyor. Kendini ne kadar kassan da gençken belli bi derece azaltabiliyorsun uykuyu. Son iki yıldır ben de bi derece azaldığını hissettim. Bu yıllar geçtikçe azalacak.
Afiyet olsun canim,mis gibi yogurtlan yemeyi cok severim ben :).Biz kac zamandır tek cesit ,bol taneli sebze yemeği tüketiyoruz.Hem hastalık hemde bahar havası,ne yiyecegimizi şaşırdık.oglen yaptığım sebze yemeğinin yanina,fırında hindi göğsü yaptim ıyi oldu.kac gündür sebze yemekten fenalık geldi artik.Royemcim evlendiğimizin ilk yıllarında kıskançlıktan saçmaladığı mesajlar.
Boşver hatırlayıp da canımızı sıkmayalım
Royemcim ben de bugün kendime ıspanak yemeği yapiciğim. Free yim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?