- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
- #8.821
Bugün su kenarına gezmeye gitcez inşallah.
Papatyanın çok iyi bildiği bi yere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün su kenarına gezmeye gitcez inşallah.
Canım bazen oluyor öyle.insanlar ne enteresan yahu..
ben evlendiğimde görümcem epey kiloluydu ben de normal kilomdaydım..o 1 sene önce zayıflamaya başladı ,maşallah çok da güzel oldu. genç kız olduğu için o zayıfladıkça ben mutlu oldum. son 3-4 aydır da ben de gözle görülür bir kilo artışı oldu. dönem dönem ayy çok kilo aldım diye dert yanıyorum ona.
dün akşam bize geldiklerinde üstümde epey bol birşey vardı,rahat olayım diye. ayy ne güzelmiş üstündeki dedi.bende sağol böyle kilo alınca mecburen kamufle etmekle uğraşıyorum diye şaka yaptım,mutfağa geçtim.peşime geldi benim ideal kiloma ulaşmama 2 kilo kaldı biliyor musun yenge dedi.bende ayy ne güzel,o da olur inşallah dedim. aradan 5 dk geçti geçmedi ben senin yanında böyle söylüyorm ya kırılmıyorsun,moralin bozulmuyor di mi dedi..sözde beni düşündüğünden soruyor ama kendince de benim kiloma laf atıyor.bende yoo niye üzüleyim,ikisi farklı şeyler dedim.
bu arada bakıldığında ikimizin beden kitle endeksi aynı,ben aldım o verdi eşitlendik yani..ama o nedense bana kiloluymuşum gibi davranıyor.
şuan bu kadar basit bir olayı anlatcak kimsem olmadığı için size yazdım.he diyin geçiin,maksat içimi dökeyim
Hadi bakalım hayırlısı olsun geztapocum. Bu sefer olacak bence, diğeri iyi ki iptal omuş bina ve temel sağlamlığı çok önemli.Kızlar merhaba.Yine ne çok yazmışsınız.Gelişme olmadan yazmak istemedim .Zaten eve öyle yorgun geliyodum ki pıt düşüyodum yatağa. Oldu dediğim ev olmadı tevafuken bina görevlisi eşime bu bina dere yatağına yapılmış dedi .İnşaat kalitesi de kötü dedi.Eşimde birden nevri döndü.istemiyorum dedi.Ağlaya ağlaya geldim eve.Ertesi günlerde umutsuzca aramaya devam ettik.Buğün biyer bulduk .Kaynımda geldi sonrafdan pazarlığını yaptılar.Tapuda ,bankada bir sorun çıkmazsa burasını hepimiz çok beğendik.Ama ağzım yandığı için hah oldu diyemiyorum.Şu an aramayı bıraktık.Salı günü kaporası verilcek diye konuşuldu.Durum bu yine gelirim kızlar öpüyorum.
Trlellim,çocuğu yaparmisin yapmazmisin o senin bilecegin is ama şöyle birseyde var ki,cocuk kendi kismetiyle hatta bereketiyle geliyor.kizim hayatımıza dahil olduğundan beri,hatta hamileligumle beraber başladı onun bereketi.Bazen esim sinirlenir Isine gücüne,ama o isi daha doğmamış bebeğinizin sayesinde aldi.cok cok uğurlu bereketli geldi bize kuzum.Kızlar bizim 2.cocuk fikri evde gündemden düsmüyo
Nezaman yapcaz?
Kızım nezaman olcak(hepde bi kız kız yani olursa bi de erkek olursa uzulcek gibi bile geliyo cunku deli gibi kız istiyo esim)
Bebek sevelim
Ben kızıma bakarım vs vs
Bu adam kafayı mı yedi naptı bilmiyorum
Bazen 2.cocuk fikri kulagıma hos geliyo bazen gelmiyo
Asagiya siralayacagim sebepler belki bazılarınaza bahaneler gibi gelebilir
Ben terazi burcu kadiniyim detayciyim
1-oglum istemiyo acıkcada söylüyo
2-burda onun bi odası olmıcak
Bu ev buna musit degil(cikamayacagimida biliyosunuz) bir oda yapamam ona
Tamam 1-2,yasina kadar odamda idare ettim sonra?
Oglumun odasi ancak ona yetiyo 1yatak daha sıkıstırmamin imkanı yok
Zaten cok kucukken yatirmam ayni odada oglumun uykusu bolunur cabuk uyanan bi cocuk.
3-evim 2+1 ve oturma odamda buyuk degil koltuklarim yatak falanda olmuyo onlarida degismem lazim ama ben bu evde bisi degismek istemiyorum
4-oglumun dolabi kendine ancak yetiyo benim dolabimda keza oyle bebegin esyalari vs dolap alsam inanin evde yer yok kucuk kucuk zaten odalarim
Kafam karısıyo surekli nekadar ince dusunuyosun yeaa! Demeyin ben öyleyim
Esim hic öyle degil.
Hal boyle olunca cocuk falan istemiyorum
Ama esim iste
Kendininde bakcak vakti yok aksamdan aksama 2sevip birakcak
Ondan da istemiyorum sana cocuk falan yok olanına bak buyut önce onla ilgilen diyorum
Bi de kız olmazsa ciddi ciddi üzlcek gibi geliyo
Cunku öyle bi anlatiyoki yok ben kizima sunu alcam, yok kızimla suraya gitcem,yok kızımla boyle oynicam.
Hic erkekde olur kizda demiyo.
Oglum olunca bile kız dimi? Demisti cinsiyeti belli olunca.
Sabah tekrar gundeme geldide ondan kafam karıstı azcik
Evde mutfaga giriyorum cocuk yapmicaz mi
Yaticam cocuk ne zaman yapcaz
Kalkiyorum cocuk, iki laf konusamiyoruz
1duzune dogurup al la sana cocuk diyesim geliyo
Ciglik atasim geliyo
Oturda dogur diyorum.
Ben hazır degilim ya!
Kız kız diyede seviniyo korkuyorumTrlellim,çocuğu yaparmisin yapmazmisin o senin bilecegin is ama şöyle birseyde var ki,cocuk kendi kismetiyle hatta bereketiyle geliyor.kizim hayatımıza dahil olduğundan beri,hatta hamileligumle beraber başladı onun bereketi.Bazen esim sinirlenir Isine gücüne,ama o isi daha doğmamış bebeğinizin sayesinde aldi.cok cok uğurlu bereketli geldi bize kuzum.
İkincisinde.içimde bir his var senin kizin olur :)hele esin cani gönülden bir kizi olsun istiyorsa,olur Insallah.tabi bunun sana hic kimse garantisini veremez.o yuzden kiz yada oglan değilde,bir kardes bir evlat daha isteyip istememenize bakmak lazim.
Senin kuzenine cok uzuldumm coooktr_lelli canan ablayi okudum
Gözlerim doldu aglayamadim sıktım kendimi
Yanımda birileri var
Kuzenim geldi aklıma
Kızı anneannesine sarılıp ben annemi özledim diyormus
Bu ne vicdansizlik yaa
Yazik değil mi bu cocuga
Allahim soracak