• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

benimde yarın çaya misafirlerim var başladım hazırlıklara.
midye börek (kıymalı patatesli)
sade poğaça
pirinç salatası
yoğurtlu havuç salatası
incirli muhallebili kek
halley pasta
h.cevizli kurabiye
dereotlu salatalıklı patates (üstü sarımsaklı yoğutlu)
kalabalığız çocuklar falan yeriz

benimde yarın çaya misafirlerim var başladım hazırlıklara.
midye börek (kıymalı patatesli)
sade poğaça
pirinç salatası
yoğurtlu havuç salatası
incirli muhallebili kek
halley pasta
h.cevizli kurabiye
dereotlu salatalıklı patates (üstü sarımsaklı yoğutlu)
kalabalığız çocuklar falan yeriz
Budur yaaa

karanfilce karanfilce bizi @civvene götür
karanfilce karanfilce bizi @civvene götür

Kızlar bu yıl ben de alese gircem inşallah.
Bi heyecan oluştu bende.
Eskiden çok isteksiz bakıyordum duruma ama bi anda yaşama sevinci gibi okuma sevinci belirmeye başladı bende. Yaza da mühendislik tamamlama sınavına girmeyi düşünüyorum.
Bizi okulda öyle zorladılar ki düşünün 7 yıl hiç bişey yapasım gelmedi. Zorlamak da şu: ders işlemeyen tembel insanların hiç bişey vermeden çok şey isteme olayı.

Ayy binin arabama.. Uçurcam sizi.. Ama dua okuycaksınız bol bol:rolleyes:
Hatim bile indiririz.
Bas gaza karanfilce karanfilce bas gaza kim tutar seni bas gaza yollar senin hiic durma
Hadii gotur bizi burdan
dans1.gif

Lelli hadi kız okuyalım senle.
Benim bi hocam vardı bize arapça dersi veriyordu amatörce.
Lise mezunuydu. Acayip azimli biriydi 30 yaşlarındaydı. bir oğlu vardı. Biz atandıktan sonrasınava girdi 2 yıllık ilahiyat kazandı. Sonra dgs ye girdi 4 yıllık ilahiyat kazandı. Dışardan onu da bitirdi. 90 üstü KPSS puanı aldı Kuran kursu hocası oldu. Bu arada ikinci çocuğu da yapmıştı. Daha sonra formasyon aldı. Yine KPSS te girmiş. Birinci dönem tercih yaptı. Beni aradı daha nasıl tercih yapıldığını bile bilmiyordu. İlkinde atanamamış şimdi yani ikinci dönem buranın bir ilçesine din kültürü öğretmeni olarak atandı.
Seneye de eş durumundan buraya gelir.
Daha neler yapabileceğini tahmin edemiyorum.

Lelli hadi kız okuyalım senle.
Benim bi hocam vardı bize arapça dersi veriyordu amatörce.
Lise mezunuydu. Acayip azimli biriydi 30 yaşlarındaydı. bir oğlu vardı. Biz atandıktan sonrasınava girdi 2 yıllık ilahiyat kazandı. Sonra dgs ye girdi 4 yıllık ilahiyat kazandı. Dışardan onu da bitirdi. 90 üstü KPSS puanı aldı Kuran kursu hocası oldu. Bu arada ikinci çocuğu da yapmıştı. Daha sonra formasyon aldı. Yine KPSS te girmiş. Birinci dönem tercih yaptı. Beni aradı daha nasıl tercih yapıldığını bile bilmiyordu. İlkinde atanamamış şimdi yani ikinci dönem buranın bir ilçesine din kültürü öğretmeni olarak atandı.
Seneye de eş durumundan buraya gelir.
Daha neler yapabileceğini tahmin edemiyorum.
Cok pis gaza geliyorum tek derdim matematik benim illa önume cikacak
Ben o an birakicam okadar sevmiyorum ki anlatamam.
Sen yukselmek icin falan okuyomusun

Ben geldim mm. .misafirlerim gelmek üzere, benim menu değişti. Şirkette asçi abla yemek arttı vereyim mi dedi, bende misafirim gelecek yetmez dedim o da oo çok var dedi. Arnavut ciğeri, bulgur pilavı, doğranmış marul havuç ve mor lahana verdi sağolsun..öyle olunca bende erken cikmadim, eve gelince nohutu pişir dim sadece. Diger misafirler gelmeyecekmis çorba yapmaktan vazgeçtim Kıymayla da yarın bişeyler yaparım artık. .

Cok pis gaza geliyorum tek derdim matematik benim illa önume cikacak
Ben o an birakicam okadar sevmiyorum ki anlatamam.
Sen yukselmek icin falan okuyomusun
Aynı tuba abla gibisin. O da bize çok ödenirdi sayısal okuyoruz diye.(biz dediğim ünv.sınıf arkadaşım ve ben ondan Kuran arapçası öğreniyorduk)
Aynı biz de ona oku diyorduk. Ayy kızlar ben matematiği yapamam diyordu. Biz yaparsın tuba abla derdik. isteyince olmayacak şey yok sonuçta. Sana temel matematik yeter. Sonuçta iyice sayısal üzerine bişey okumazsın.
Pdr, edebiyat, psikoloji güzel bölümler. Hem de ea ve sözel.

Lelli, Şu an için okumam bende yükselmeme neden olmaz canım. Şimdilik hiç bi getirisi yok. Ama yüksek lisans yapacaklara hizmet puanı verçekler gibi bi söylenti var. Ona lazım olabilir.
Stacım, maşallah iyi puanın varmış yanmış. Ama bu ylisans öyle garip ki yüksek puanlıları da harcayabiliyolar.
İnşallah canım ben de ilk yıl girmiştim 80 almıştım.
Benim de yandı puanım. Beni almadı kendi okulum:KK53: hıh kendileri kaybetti:63:
Bi daa da başvurmadım kpss den yüksek alinca atandım gitti işte.:110: arkama bile bakmadım

Son düzenleme:
Lelli, Şu an için okumam bende yükselmeme neden olmaz canım. Şimdilik hiç bi getirisi yok. Ama yüksek lisans yapacaklara hizmet puanı verçekler gibi bi söylenti var. Ona lazım olabilir.
Stacım, maşallah iyi puanın varmış yanmış. Ama bu ylisans öyle garip ki yüksek puanlıları da harcayabiliyolar.
İnşallah canım ben de ilk yıl girmiştim 80 almıştım.
Benim de yandı puanım. Beni almadı kendi okulum:KK53: hıh kendileri kaybetti:63:
Bi daa da başvurmadım kpss den yüksek alinca atandım gitti işte.:110: arkama bile bakmadım
Olsun onda da vardır bir hayır..belki y.lisans a başlasan kpss ye ağırlık veremezdin. Hem Daha genciz hiçbirşey için geç değil, bakalım neler bekliyor bizi

Merhabalar
Lelli hikayeni çok beğendim canım. Bence bu işin üzerine düş canım. Sende Işık var.
Ayrıca gel kız gel alırım ben seni...
Gezeriz birlikte...
Benim bazı öğrencilerim benden büyük. Hiç birşey için geç kalmış sayılmazsın.

Kuzu bnm yazlik ruyanda gercek olur insAllah.
Kalbin guzel ondandir.

Ya bu bize 1saat mesafede oturuyo
Evet kiskanclik var
Yillardir kiradaydi 3sene once toki cikti
Oglu evlendi o da kirada
Bizim durum iyi ama babamdan dolayi huzursuzuz
Bana diyo zaten acikca evden kira aliyosun arabayida degismissiniz vs vs.
Ben 1defa gittim bu evine
Diger evinede toplasam 3defa gitmemisimdir
O arada bi mah. Gorustuklerine gelir 5dk bize canı isterse ugrar
Onda da kesin laf sokar
İnsanmisiniz? Bi gelmezsiniz? Gitmezsiniz vs vs
Uni okuyan bi oglu daha var onuda cok severim cok sakin bi cocuk
Gelip kalir bazen annemde(erkek kardesim.var ya onla kafasi uyusuyo)
Hayir yani babamin karakterini biliyolar derdimizi biliyolar destek olcaklarina laf sokuyolar
Ben esimden ayri oldugum donem bosa gitsin dedi
Ozaman bosancam diyodum
Sonra esimle baristim hani bosancam diyodun niye baristin dedi
Bana kendi arkadaslarim,teyzelerim olsun hep otur, ev seninde hakkin, idare et, gitme bi yere,ordan kira aliyosun baban vermez,cikarsan k.v rahat vermez diyolar mesela
Bu yengem cik ne bekliyosun falan diyo
Dayim sakin biridir(esi babamin dayisinin oglu dayi diyoruz) efendidir, az öz konusur
Bankada guvenlikti hazir isini birakti dukkan acti sonra iyice durumu kotu oldu
K.vsi gelin size ev yapalim dedi(arsalari vardi butun kardeslet kat atti) tugla parasini verin sadece dediler yengem ben otrmam onlarla ayni yerde dedi
Dukkan verdi yine k.psi o gitti evi baska semtten tuttu
Dukkanin uzerine atilcakti kati evi dukkanin ustu olcakti yani
Suan adam hala o dukkanda calisiyo tee bilmem nereye eve gidiyo
Sonra gelip bana laf sokar
Kimse kendini yargilamiyo
Ben nasilim demiyo
Varsa yoksa ona buna salca olalim
Bizim onlarla bi isimiz yok , gorusmeyiz etmeyiz ama zorlari ne anlamiyorum.

Bazi insanlar gercekten insanları sınamak icin yaratılmıslar acik net.

Canım bu kadına Allah acısın. Çünkü gerçekten çok mutsuz bir kadın sanırım. Bence sen onu hiç sana yapılmış bir şey gibi değerlendirme. Allah ıslah etsin.

Canım bu kadına Allah acısın. Çünkü gerçekten çok mutsuz bir kadın sanırım. Bence sen onu hiç sana yapılmış bir şey gibi değerlendirme. Allah ıslah etsin.
Maddi acidan mutsuz hep hazir yiyen cinslerden.
Dusun gelini bile gitti ona baya uzak yerden(kendi annesine yakin) ev tuttu
Torununu belki 3ayda bir ancak goruyodur
Ki oglunun is yeri bu taraflara daha yakin
Yani isi icin cocugu Annesine daha yakin oturmasi gerekti.

Ben gelinini falan bi dugunde gordum
Yani gorusmuyorum.
Sivri dilli evet.
O ararsa yada gelirse alistirdim zaten ben kendimi illa bi laf sokar bak hazir ol diyorum kendime.

Back