:)) cok sagol tatlim,buyrun senide beklerim :) karsilikli sefa yapariz fenami,soyle denize nazir bir yalim olsun cok isterim vallahi :)) bellimi olur :))
zeytin,benim esimde illahi alalim diyor.ama kus ile ugrasamam ben,irde diger turlu kedi kopek evde beslemekte istemem.En temizi akvaryum bence.Bizde gecen gun yapi marketin akvaryum boumunu gezdik hepsi cok sirinlerdi :))soyle sasali buyuk boy olanlari var,orta boy 40-50 euruluk olanlari vardi,birde ustune dekoru susu busu gelince gene 100 cikiyor.almadik simdilik,baktik sadece :)Birde soyle bir durum var,evde hayvan beslemekte sorun,dusunsene 1-2 haftaligina bir yere tatil yapmak icin gitsen ,ya birilerine emanet edicen,bakan olursa tabi,yada evinin anahtarini vericen,ki en sevmedigim seydir evimin anahtarini birisine vermek.alrabamda olsa sevmiyorum,nedendir bilmem.Birde akvaryumlar cok elektirik harciyor diye biliyorum,sudaki oksijen tukenmesin diye surekli calisir halde olmasi lazim yanlis bilmiyorsam,oda beni dusunduruyor.simdilik almama karari aldik,ilerde cocuk buyuyunce,illaki arkadaslarinda gorup birseler isteyecek, o zaman almaya karar verdik.temiz sorunsuz,sessiz olacagi icin sorun olmaz.bakalim o gunler gelsinde bi allahin izniyle :)
kizlar su altin takip takmama meselesindede,ben cok kaba seyleri sevmiyorum,hani su zatif ,ince kolyeler,bileklikler varya oyle seyleri seviyorum,birde beyaz altina bayiliyorum,cok guzeller :)hemde modern duruyor.gecen esim bana hediye almis.Hani su altin gibi gorunen ,aslinda altin olmayan bir bileklik almis ,tasli masli :),disardan bakilinca,gercek gibi gorunuyor,ama degil,gecen sene bana bi yuzuk almisti ilk defa,pahali olmayan ama gercek :)bir yuzuk,onun taslariyla bayagi uyumlu olmus,sanki takim gibi,farkinda olmadan almis yani :).kizdim aslinda neden aldin diye,cok pahali birsey degil dedi
bir gun gerceginide isterim dedim bende
.
mesela,gecen gun,kuyumcunun enceresinde 120 euroya altin renkli bileklik gormustum,soyle yaprak desenli falan,tabi gercek degiller,gerceklerini asla alamazsin o fiyata
ama iste pahali seylere param yetmez,hemde takmak istemem diyenler icin ideal bence :)