- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.681
Amin kuzumben geldiiim
geçmişi okudum ama cevap yazacaklarımı unuttum bile
bizim maaşlar bu ay zamlı yatıyor,eşimin ki 500 tl,benim ki 300 tl fazla..geçen seneye göre 800 tl fazla kazanacağız Allah ömür verirse. Allah'ım helalinden kazanmayı, hayırlı yerlere harcamayı,bir de hayırlısıyla ev almayı nasip etsin inşallah
Ve as cnm..Ev isin hayirlusi ile sonyclsnsin ins...sunnet bende karsiyim.. en iyisini yapmusdiniz.. olduda bitii madhhhKızlar selamünaleyküm .Dün gece sabaha kadar uyuyamadım.Namazı kılıp yattım düşünün o kadar ..Bugün heryerim ağrıyo.Parmaklarım bile o derece halsizim.Yoruldum kaç gündür.Hiç gelemiyorum yorgunluğa.Yarın bir aksilik çıkmaz umarım.Ev sahibiyle pazarlıga oturulup kapora verilcek.Sonra banka sonra da tapu.Hayırlısı...
Sünnetten bahsetmişiniz ben de düğüne karsiyım .Bizimki çok küçüktü 2,5 yaşındaydı.Yavrumun pipisi iltihaplıydı tıbbi olarak mecbur kaldık.Kestirdik getirdik eve iyileşince de 50 kişilik bir mevlüt okuttuk.Hava sıcaktı çocuklar eğlensin diye konvoy yaptık kornalrla gezdirdik.Fotoğrafçıda bikaç poz çektirdik.Çocuklara birer dondurma yedirdik .Olduda bitti maaşallah
S
Matematik bende sevmem.. ama lisede 2 sinftaki matematik ogretmenim sevdirmisti bana..Oyy gelemedim buralara
Elektrikcydi ,tv tamircisiydi ev yol gecen hanı oldu
Giren cıkan belli degil
Oturamadım..
Daha ödev yapcaz biz..
Kesirler mi? Öö hic sevmem ama ki.
Ben matematik özürluyumde azicik
Size "oglum isterse" adlı calısmamı sunup huzurlarınızdan saygıyla ayrılıyorum..
Bizim evimiz elma-tarcın kokuyo ki.
Eki Görüntüle 1440975
Eşimle konuştuk.
Eşim de ben milletin yemesi eğlenmesi için aylarca strese girip arkasından borç ödeyemem dedi.
Oğlumuzu istediği tüm kurslara yolladık.
Spor dünyasının en masraflı sporunu yapıyor. Türkiye derecesi var. Sadece kıyafetleri için bu ay nerdeyse 1000 tl ye yakın para ödedik.
Odası, oyuncakları, bisikleti herşeyi var.
Burada ve yurtdışında bi sürü yer gezdi.
Sünnet kıyafeti ve düğünü de içinde uhde kalıversin, onu da öğrensin dedi...
Noktayı koydu....
Ben mat. Ogretmenimi cok seviyodum ama yine sevemedim matematigi kafam basmadiMatematik bende sevmem.. ama lisede 2 sinftaki matematik ogretmenim sevdirmisti bana..
Lise 2 den sonra sevmistimm? Ama suan gene sebmiyorum:))elmali kurabiye bayilirim.. ama boylesi daha kolay degilmi..bir ara bundan yapicam bende.. camim cekti burada goruncee:)
Hunharca kıskandımAyy benim de en sevdiğim dersler matematik, biyoloji ve fizikti
Aleykumselam canımKızlar selamünaleyküm .Dün gece sabaha kadar uyuyamadım.Namazı kılıp yattım düşünün o kadar ..Bugün heryerim ağrıyo.Parmaklarım bile o derece halsizim.Yoruldum kaç gündür.Hiç gelemiyorum yorgunluğa.Yarın bir aksilik çıkmaz umarım.Ev sahibiyle pazarlıga oturulup kapora verilcek.Sonra banka sonra da tapu.Hayırlısı...
Sünnetten bahsetmişiniz ben de düğüne karsiyım .Bizimki çok küçüktü 2,5 yaşındaydı.Yavrumun pipisi iltihaplıydı tıbbi olarak mecbur kaldık.Kestirdik getirdik eve iyileşince de 50 kişilik bir mevlüt okuttuk.Hava sıcaktı çocuklar eğlensin diye konvoy yaptık kornalrla gezdirdik.Fotoğrafçıda bikaç poz çektirdik.Çocuklara birer dondurma yedirdik .Olduda bitti maaşallah
S
Yok canim ya..Ben mat. Ogretmenimi cok seviyodum ama yine sevemedim matematigi kafam basmadi
Dolan,bosalan havuzlar bana gore degil anladim
Agizda dagiliyo ya
Ben kurabiyesinide yapiyorum ama benim oglum kurabiyesini yemiyo bunu seviyo(malzeme ayni is olsun iste)
Görselliginden mi, catalla yenmesinden mi bundan istiyo
Evet bu daha zahmetsiz
Ben hamuruna hic seker koymuyorum mesela
Elmasinada kuru üzüm ve ceviz koyuyorum..
Bugun cevizim yoktu(malum sakladıklarımı esim yiyince kalmadi)
Canınımı cektirdim ya
Ben orasını pek düsünmeden paylasiyorum renk olsun diye.
Kusura bakma kuzum 10_dk yapip 25dk pisiyo zahmetsiZ
İyi eğleceler gezmeceler canım..Günaydın hanımlar
Bugün okula gitmiyorum. Oğluş öğlen gelince şehir dışına çıkacağız. Inşallah oralarda çok para harcamayız.
Herkese güzel günler dilerim..,
hadi bakalım hayırlısı...Gunaydin herkese sukur bugun iyiyim.simdi emlakciya geldik bekliyoruz ev sahibinle goruscez.cok heyecanloyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?