- 1 Mart 2010
- 44.857
- 114.192
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.701
Kuzu bnm yazlik ruyanda gercek olur insAllah.Geçen yıl kızı hamileymiş ben rüyamda gördüm. Dedim seni rüyamda hamile gördüm. Söylemedi. Ulen görmüşüm işte eninde sonunda öğrencem dimi
Neyse beni ilgilendirmez. Söylemek zorunda da değil.
Kızlar bu arada bugün rüyamda iki askeri uçak gördüm şehit de vardı.
Hayra gelsin dedim ama iki asker düşmüş tepemizde. Allah ailelerine sabır versin.
İste bu insanlarin hic Allah korkuları yok mu yaCanım bazı insanlar öyle.
Bizim de çok yakınımızda olan bi tanıdığımız var.
Annemler bi ilçede yaşıyor. Ama bizim memleketimiz başka bir ilçe ve bu insan gurbet elde diyim tek köylümüz.
Kocası çok iyi bi insandır ve beni de çok sever ben okurken çok destek olmuştur.
Ama karısı ve kızları çok garipler. Özellikle kadın çok kıskanç.
Ben bunları kendimi bildim bileli tanırım. Çok yalanına da şahit olmuşuzdur ama köylümüz ve kocasının hatrına çok samimi olmadan devam ettiririz.
Ben üniversite sınavına girdikten sonra kızı nasıl geçti abla demişti.normal geçti herhalde öğretmenlik gelir dedim. Sevindi yazık annesine söyledi hemen sinirlendi daha belli değil dedi.
Sürekli kıskandı. Oysa biz durum u iyi değildim evimiz arabanız yoktu ama maşallah y.. Amcam iyi kazanıyordu kaç tane evi barkı var. Ama hep o kıskandı. Amcam çocukları okutmak için elinden geleni yaptı ama okumadılar. Yazık bari en küçük kız kıbrısı kazandı da amcanın içinde kalmış olmadı. Ortanca kızı özel ünv ye yazdırmıştı. Bıraktı geldi.
Neyse sevmediğini ot burnunda biter derler yadün eesinle çarşıda bi yere girdik karnımızı doyurmaya. Bi milyonluk şehirde hem de bunlar ilçeden gelmiş ana kız sen karşılaş.
Kızın da yeni bebeği oldu geçen sene bayramda köye gitmiştik. Bunların da dedesini ziyaret ettik. Bu bebeği olan kız sözde benle samimidir. Abla abla diye bırakmaz dedesinin evinde yan odadaydı hamileydi. Yanımıza çıkmadı hoşgeldin diye. Çok ayıp bi hareketti.
Aslında küsmem lazım ama dedim ya kırıldığını bile belli edeceğin insan tipi vardır. Bunlara o bile değmez.
Y.amcamın çok hatrı var bende bebeğinin çantasına para koydum yaşı uzun olsun dedik hal hatır sorduk çıktık artık yanlarından.
Böyle insan tipleriyle az samimi olcan az bilgi paylaşcan ağızlarına laf vermiycek şekilde nezaket göstercen bırakcan işte.
Yok canım est.tr_lelli .!.:kuzu bnm yazlik ruyanda gercek olur insAllah.
Kalbin guzel ondandir
Yok canım est.
Rüyalara takılmamak gerek ancak bazen Allahın izniyle birşeylerin benzerini ertesi gün yaşayabiliyoruz. Ve bu herkese olabiliyor. Ama yine de rüya işte hayra yorup işe bakmak gerekiyor.
Canim benim ne yapim,anca okuyorum,tam bitiriyorum kizim sizlanmaya başlıyor.Telden girdiğim Icin bazen sayfa hata veriyor,bazen begenilerim yarida kalıyor :) hata olusunca yazamıyorumda.Royem okuyup niye kaçtın kuzucuk:=:)
Canım ben oyle bisi soylesem 7duvel duyarTr lelli o nasıl bi tipmiş öyle.
Kapıya kadar gelip siz insanmısınız demek nedir ya
evet insanız ve insan olmayanlarla görüşmüyoruz deyip kapamak lazım kapıyı yüzlerine.
Aynen hayal meyal hatirlasamda unutamiyorumİste canım herkesin bi hatrı için bazı sevmediğimiz özelliği görmezlikten gelebiliyoruz.
Amin canım insAllahCanım ya Allah oğlundan yana kocandan yana güldürsün..
Günaydın çok erkencisin.Hayırlı sabahlarr
Eki Görüntüle 1442983
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?