- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.441
Patates yemegine bayiliyorum.sade bile olsa cok severimBen de patatesleri daire daire kestim.
Bol soğan sarımsak ve biberleri kavurdum. Üstüne salça ardından da patatesleri de ekledim onları da kavurdum. Sonra sucuk ekledim.
En son alacağı kadar su koyup pişirdim az sulu çok lezzetli bi yemek oldu.
Hayırlı cumalar kızlar,
sevimsiz den sonra bir kötü haber de bende.. kv.nin kuzeni eşini kafasından vurup ücra bir yerde arabanın içine kilitleyip yaya olarak kaçmış.kadın yaşıyor çok şükür ama yoğun bakımda,ne olacağı belli değil.yaşasa bile hasar çokmuş sanırım.adam da kayıplarda hala bulunamamış
haberlerde falan izleyince insana yalan geliyor,bu kadar da olamaz diyoruz ama maalesef bu kadar da oluyormuş
Maşallah hepsini bitirdik. çok lezzetli olmuş. Tabi yağı da bol olmuş. Gelsin kalorifer.Patates yemegine bayiliyorum.sade bile olsa cok severim
Kiymalisini yapiyorum bende
Afiyet olsun
Kalorifer yazmış klavyeye bak yaaakaranfilce .!.:Maşallah hepsini bitirdik. çok lezzetli olmuş. Tabi yağı da bol olmuş. Gelsin kalorifer.
Halisin canim ya verelim su kilolari:) havalar isindikca stres yaptim bende..@karanfilcem iyi hadi halletmissin ucuza gozun aydin
Annemle yurumekde olmuyo kizlar sunu yiyelim bunu yiyelim diyo
Gecen midye yedik bugunde börek
Annem yurumeyi farkli anladi galiba
Benim yalniz yurumem lazim
KIZLARIMCANLARIM verelim su 3kiloyu ya motive edelim birbirimizi
@sta gagamizi tutcaz
İlaclar aldirmistir sana o kiloyu ya bi anda okadar kilo alinmaz.
Off off ..Afiyet olsun cnm..Ben de patatesleri daire daire kestim.
Bol soğan sarımsak ve biberleri kavurdum. Üstüne salça ardından da patatesleri de ekledim onları da kavurdum. Sonra sucuk ekledim.
En son alacağı kadar su koyup pişirdim az sulu çok lezzetli bi yemek oldu.
Bende kendime ozel yemek yapiyorum yagsiz falan ama bisiler atistriyorum illa onu yiyemiyorumHalisin canim ya verelim su kilolari:) havalar isindikca stres yaptim bende..
Ama p.tesiden itibaren saglikli beslenmeye gecicegim ins..
Hayatimizdan abur cuburlari cikarmka zorundayiz maalesef..
Hep bizleride cocuklarimizda mahveden zaten bu abur cuburlar..
Obeziteye davet..
Cok masum gorunuyorlar ..karin doyurmuyorlar ..
Ama kalorileri o bickm yuksek..
2 ay once dikkat ettim biraz ve yuruyusle 1, 5 kilo verdim asagi yukari..
Ama esas olan yeme seklimizi beslenme seklimizi degistirmek.. bizde abur cubur cok tuketiyoruz.. meyve aliyorum curuyor; (
Sebze ypiyorum ama aksam cay ile yediklerimiz iste mahveden o .ins. p.tesi artik beslneme bicimimizi dehistirecegim..
Once sagligimiz ickn.. esimde aldi kilo bende.. buyuk kiximda ..kucuk kizimda..hepimiz aldik.. ama caresi yok vermeliyiz..
Ben ondan bi cacık anlamadim yaKızlar siz şu meşhur elbiseyi ne renk görüyorsunuz
Bende bugun onu dedim annemeOff off ..Afiyet olsun cnm..
Bende bayilirim..
Neden hep leziz sryler ka-lo-ri-li yaa
valla ben gunduz mavi siyah gordum.. ama simdi krem sari gordum.. Anlamadim hic bisi benCanım trend konularda da var bakarsan.
Herkes ikiye ayrılmış durumda biz beyaz görüyoruz annem lacivert gördü.
Bende bugun onu dedim anneme
Guzel olan bir cok sey sagliksiz ve kalorili[/QUOTE
Aynen yaa.. saglikli seylerde o bicim tatsiz tuzsuzzCanim ben gunde 2 kupa yesil cay iciyorum..
Bir kupada beyaz cay..
Sabahlari ya greyfurt suyu yada ilik limonlu su iciyorum.. bunlara rag, en kilo aliyorum ben yaaHareketszi de sayilmam aslinda.. gunde en az 45 dk belkide 1 saat yuruyorum.. oyoy.. yasimdan dolayimi acaba kilo almaya basldim bn
Xanim 2 aydir bende esnek diyet arkadsligi grubundayim..Kızlar çıtır annelerin diyet günlüğü diye bi topik var.
Ben uzun zamandır oraya takılıyorum.
Sizi de beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?