• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın kızlar. Elbise ne elbisesi merk ettim. Kızlar Perşembe ve Cuma iki dün eğitim verdim. Üstüme bir ağırlık çöktü. Bir de can sıkıntısı hiç namaz kılamadım. Nazar mı değdi. Okuyuyverin kızlar bana. Yoksa bunalıma mı giriyorum. İşlh. namazıma devam ederim.

Diyeti bende istiyorum. Boyum 172 kilom 64.
60 kg düşmek istiyorum. Aburcubur yemem ben ama ekmek çok yiyorum. Bir de çay çok içiyorum. Gerçi eskiden 2 şeker katardım. şimdi 1 şeker katıyorum ama yine de çok.

Günaydın kızlaarrr..Bizim herifin uyanmasıni bekliyorum .Ev bakmaya gitcez.Allahım ben hasta bir insanım bizim karşımıza nasibimizi çıkarıver yarabbi diye dua ettim bütün gece uyuyup uyandıkça.çok kafa karıştırıcı ve yorucu bir iş .Mutlusun ama korkuyosun ya alıpta ödeyemezsem ,ya alıpta sağlıkla oturamazsam ,ya komşular kötü olursa ?Sorular,sorular uzayıp gidiyor.kredinin aylık ödemesini şu an ödediğimizin yarısı olcak diyo eşim ama ne biliyim...Buranın kirasını alcaz ya iyi bir kiracı gelmezse...offf Rabbim sana sığınıyorum.

unnamed.jpg

Günaydın kızlaarrr..Bizim herifin uyanmasıni bekliyorum .Ev bakmaya gitcez.Allahım ben hasta bir insanım bizim karşımıza nasibimizi çıkarıver yarabbi diye dua ettim bütün gece uyuyup uyandıkça.çok kafa karıştırıcı ve yorucu bir iş .Mutlusun ama korkuyosun ya alıpta ödeyemezsem ,ya alıpta sağlıkla oturamazsam ,ya komşular kötü olursa ?Sorular,sorular uzayıp gidiyor.kredinin aylık ödemesini şu an ödediğimizin yarısı olcak diyo eşim ama ne biliyim...Buranın kirasını alcaz ya iyi bir kiracı gelmezse...offf Rabbim sana sığınıyorum.
İcini bozma yahu
Ben bisi anlamadim ama
70siz cekceksiniz sanırım gerisini kaynınlar tamamlıcak ya o kaynınların tamamladıgı parayida mi siz odiceksiniz?
600 tl kira getirisi olurmu suanki evinizin?
Getirisi olursa misal ödemeniz 1.500olur zaten gerisini siz tamamlicaksiniz
Kredi borcu olunca illa sıkısılıyo ama borcsuzda bisi alınmıyo cnm

Ya ne desem bilemedim ne oluyor bu insanlara. Kıyamet mi yaklaşıyor.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Yaralı hanıma Allah şifa versin.

Adam nereye kaybolmuş. Aklını mı kaybetmiş bulunmayacağını mı sanıyor, neden öldürmeye kalkmış eşini :KK43:

amin canım sağol..
benim çok bildiğim bir yer değil ama dağa çıkan bir köy yolunda bırakmış kadını arabayla birlikte,kendisi yaya kaçmış.ormanlık alan bulunabilir mi bilmiyorum,2 gün oldu ses yok..
hani bazı insanlar nasıl başlarsa öyle gider ya,bu adam da zamanında kadını kaçırmış öyle evlenmişler.yıllardır gün yüzü görmedi kadın diyor kayınvalidem,adamda her türlü halt varmış..kadın hala yoğun bakımda,adamda kayıplarda kimsenin haberi yok ne olduğundan:KK43:

Günaydın kızlar. Elbise ne elbisesi merk ettim. Kızlar Perşembe ve Cuma iki dün eğitim verdim. Üstüme bir ağırlık çöktü. Bir de can sıkıntısı hiç namaz kılamadım. Nazar mı değdi. Okuyuyverin kızlar bana. Yoksa bunalıma mı giriyorum. İşlh. namazıma devam ederim.

Diyeti bende istiyorum. Boyum 172 kilom 64.
60 kg düşmek istiyorum. Aburcubur yemem ben ama ekmek çok yiyorum. Bir de çay çok içiyorum. Gerçi eskiden 2 şeker katardım. şimdi 1 şeker katıyorum ama yine de çok.
Günaydın canım..
şeytan işte durmadan uğraşıyor, en kısa zamanda başlarsın inşallah. herşeyin ilacı namaz& dua..
sosyal medyada gezen bir elbise var,herkes farklı görüyor.akşam yarım saat bizde kavgasını yaptık..ben mavi-siyah gördüm eşim beyaz-altın sarısı..ama o sonunda benim dediğime geldi mavi-siyah görmeye başladı :KK48:

elbise de şu canım
altin-sarisi-c%CC%A7izgili-beyaz-elbise.jpg

_sekerpare_ _sekerpare_ içini böyle düşüncelerle bozma canım,Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah.herkes milyarları olup da girişmiyor bu işe,elbet Rabbim bir kolaylık sağlar.
derler ya Allah ev alanla,evlenene yardım edermiş.gerçekten de öyle, biz birebir yaşadık onu..düğünümüzde herşeyi kendimiz yaptık,düğün sonrası 1 tane bilezik bozdurmadan 1000 tl maaşla hem ev geçindirdik,hem borcumuzu ödedik,hem gezmeden tozmadan da geri kalmadık.üstelik arada kv.lere para bile verdik ..
şimdi bizde ev işine girmek istiyoruz ama istanbulda fiyatlar çok uçuk.bulabilirsek topraktan biryere girelim daha uygun olur diye düşünüyoruz.bakalım hayırlısı..

bir de kızlar burda devremülk mevzusu olmuştu.yanlış hatırlamıyorsam ya karanfilce ya da sevimsiz söylemişti. kim söylediyse bir adım öne çıkabilir mi? :cool: dün sohbette bahsettilerde beni de heyecanlandırdı o iş ,alsak mı acaba diyorum :KK51:

Günaydın canım..
şeytan işte durmadan uğraşıyor, en kısa zamanda başlarsın inşallah. herşeyin ilacı namaz& dua..
sosyal medyada gezen bir elbise var,herkes farklı görüyor.akşam yarım saat bizde kavgasını yaptık..ben mavi-siyah gördüm eşim beyaz-altın sarısı..ama o sonunda benim dediğime geldi mavi-siyah görmeye başladı :KK48:

elbise de şu canım
altin-sarisi-c%CC%A7izgili-beyaz-elbise.jpg

mavi siyah

Bugün hava çok güzel ve eşim dışarı çıkalım diyordu kalvaltıya ama evden çıkasım yok. Bir ağırlık çöktü üstüme. Neyse evde biraz iş yaparım belki, sil süpür lazım ve çamaşır makinesi çalıştırıkacak en az 2 defa.

Herkese mutlu haftasonları
:KK25:

Bana hergun hafta sonu mod.
Aksama tv kablo zimbirtisina bakmaya gelcekler ev supurdum
Camasir astim
Tekrar yikaniyo
Bi oturma odasi bi mutfak bi balkon cok macerali bir hafta sonu geciriyorum
Yerimde durmuyorum

whistling.gif

Back