- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.421
amin canım..off ya nedir bu böyle.. hergün bu tür haber duymaktan yoruldum ya.. acayip demorolize oluyorum.. bu tür haberleri görünce behaber okumak izlemek istemiyorum ya
ne kadar tahammülsüz bir toplum olduk böyle.. nereye doğru gidiyoruz.. kesilmiyor.. sonu yok. Allahım sen bize yardım et..
çok üzüldüm canım..İnş kadıncağız düzelir hasarsız bir şeklide hayatına defam eder.. Rabbim yardım etsin ya(offoffff:
Kızlar ya aklima geldi burda 2-3,kisi var yolda falan gorursem konustugum
İnsanlari kolay kırmam dusuncesini yanlisda bulsam yav he he der idare ederim
Ama bunlarin kalbini kircam
Biktim surekli cocuk yapsana niye yapmiyosun dogursana annen genc bakar buyur demelerinden midem bulandi
Kimene yahu?
Annem.icin mi dogurcam cocugu anneme ne
Bu millete niye dert ben anlamiyorum
Ben dogurunca bunlara para mi vercekler anlamadim ki
Dogurasim varsada yapasim kaciyo yeminle.
Herkes doktor , prof olmus zatenayy sorma bende aynı dertten muzdaribim,biliyorsun bende hiç yok..
ee kaç sene olmuşmuş evleneli,neyi bekliyor muşuz?
bitane yap başka yapmazsın..böyle çok ara verince rahim tembelleşiyor,sonra çok ararsın vs vs
sen nerden biliyorsun benim ne çektiğimi,ne biliyorsun isteyip istemediğimi..bir de yaşça büyükler böyle söylüyor saygımdan birşey diyemiyorum ama bir gün bi patlıcam pir patlıcam
aynneeeen bende.. normal rutin işlei işşten saymıyrum hiç.. aynen sana katılıyoum.. o camlar kirli iken evin içi süpürülmiş fısss..Bende heryeri actim bi havalandirdim
Mutfagi temizledimoglum cubuk makarna istedi onu yaptim
Wc temizlencek ve utum var
Ben bu temizlekleri hiiic temizlikdan saymiyorum iste
O dolaplar yataklar cekilmeden
O halilar rulo yapip kaldirilmadan
O dolap icleri dokulmeden
Cam tul kapi olayina girmeden yaptigim hic bi temizligi severek yapmiyorum
Ev hep pismis gibime geliyo
Canım sıkma canını yaa.. veririsin.. çok mu aldın ki?ağlamak istiyorum kızlar
o kadar kilo aldım ki şirkette ki herkes beni hamile sanıyormuş..dün müdürümüzle sohbet esnasında bayanlardan biri hamileymiş galiba dedi.bende yoo,öyleyse de ben bilmiyorum dedim.
bugün de aşçı abla sordu bana kaç aylık diye, bişey yok ki dedim aa biz hamile sanmıştık dedi.
yine geçen gün biri bişey ikram etmişti bende 1 tane aldım,2.yide verdi gerek yok dedim yok yok buyrun dedi.meğer adam hamileyim diye çifter çifter vermiş...oyy ben nerelere gidemmm
Canım sıkma canını yaa.. veririsin.. çok mu aldın ki?
Kaç kilo fazlalalığın var.. ?
bende vermem gerek 3 kilo fazlam var..
kış ayarında illaki herkes alıyor ya..
biraz dikkat edip birazda yürüyüş yaparsan inan ki çok kolay verirsin..
OOo o zaman rahat verirsin.. zaten önümüz baha yaz inş.. ,boyum 1.58 kilom 63..kendimi bildim bileli hep balık etliyim,hiçbir zaman çook zayıf olmadım ama bu sefer sınırları fazla aştım ki nasıl aldım onu bile hiç bilmiyorum..Ramazan sonunda 53 kiloydum ama geçen haftalarda 65 i bile gördüm
ufak bi rahatsızlık geçirdim o dönemde çok hareketsiz kaldım ona veriyorum ama bu bir bahane değil..şimdilerde daha iyiyim çok şükür, en kısa zamanda yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
ayy hadi inşallah,ağzın bal yesinOOo o zaman rahat verirsin.. zaten önümüz baha yaz inş.. ,
temiz havada bolbol yürürsün.. birazda yediklerinden kıstın mı tamamdır:)
Annen tam benim kafadan yalnız@karanfilcem iyi hadi halletmissin ucuza gozun aydin
Annemle yurumekde olmuyo kizlar sunu yiyelim bunu yiyelim diyo
Gecen midye yedik bugunde börek
Annem yurumeyi farkli anladi galiba
Benim yalniz yurumem lazim
KIZLARIMCANLARIM verelim su 3kiloyu ya motive edelim birbirimizi
sta gagamizi tutcaz
İlaclar aldirmistir sana o kiloyu ya bi anda okadar kilo alinmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?