- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
- 108
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.461
Xanim 2 aydir bende esnek diyet arkadsligi grubundayim..
Zaten oraya yaziyorum diye 20 gun hafta ici dikkat edip hafta sonlari normal yiyerek 55.3 den 53.2 ye dusmustum..
Sonra bana rehavet voktu ve suan gene 54.2 yi gordum
İcini bozma yahuGünaydın kızlaarrr..Bizim herifin uyanmasıni bekliyorum .Ev bakmaya gitcez.Allahım ben hasta bir insanım bizim karşımıza nasibimizi çıkarıver yarabbi diye dua ettim bütün gece uyuyup uyandıkça.çok kafa karıştırıcı ve yorucu bir iş .Mutlusun ama korkuyosun ya alıpta ödeyemezsem ,ya alıpta sağlıkla oturamazsam ,ya komşular kötü olursa ?Sorular,sorular uzayıp gidiyor.kredinin aylık ödemesini şu an ödediğimizin yarısı olcak diyo eşim ama ne biliyim...Buranın kirasını alcaz ya iyi bir kiracı gelmezse...offf Rabbim sana sığınıyorum.
Ya ne desem bilemedim ne oluyor bu insanlara. Kıyamet mi yaklaşıyor.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Yaralı hanıma Allah şifa versin.
Adam nereye kaybolmuş. Aklını mı kaybetmiş bulunmayacağını mı sanıyor, neden öldürmeye kalkmış eşini
Günaydın canım..Günaydın kızlar. Elbise ne elbisesi merk ettim. Kızlar Perşembe ve Cuma iki dün eğitim verdim. Üstüme bir ağırlık çöktü. Bir de can sıkıntısı hiç namaz kılamadım. Nazar mı değdi. Okuyuyverin kızlar bana. Yoksa bunalıma mı giriyorum. İşlh. namazıma devam ederim.
Diyeti bende istiyorum. Boyum 172 kilom 64.
60 kg düşmek istiyorum. Aburcubur yemem ben ama ekmek çok yiyorum. Bir de çay çok içiyorum. Gerçi eskiden 2 şeker katardım. şimdi 1 şeker katıyorum ama yine de çok.
Günaydın canım..
şeytan işte durmadan uğraşıyor, en kısa zamanda başlarsın inşallah. herşeyin ilacı namaz& dua..
sosyal medyada gezen bir elbise var,herkes farklı görüyor.akşam yarım saat bizde kavgasını yaptık..ben mavi-siyah gördüm eşim beyaz-altın sarısı..ama o sonunda benim dediğime geldi mavi-siyah görmeye başladı
elbise de şu canım
aynı bakış açısına sahibizmavi siyah
aynı bakış açısına sahibiz
hayır beyaz görenler nasıl görüyor hayret ediyorum
çok enteresan di mi..hani bir reklam var laptop-tablet diye dünya ikiye bölünüyor aynı öyle olduYa oğluma sordum o da benim gibi mavi siyah dedi kızım da beyaz ve hardal dedi. Allah Allah nasıl oluyor anlamadım.
Bugün rüyamda geztapo ve lelliyleydim tüm gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?