• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

off ya nedir bu böyle.. hergün bu tür haber duymaktan yoruldum ya.. acayip demorolize oluyorum.. bu tür haberleri görünce be:KK43:haber okumak izlemek istemiyorum ya:KK43:
ne kadar tahammülsüz bir toplum olduk böyle.. nereye doğru gidiyoruz.. kesilmiyor.. sonu yok. Allahım sen bize yardım et..
çok üzüldüm canım..İnş kadıncağız düzelir hasarsız bir şeklide hayatına defam eder.. Rabbim yardım etsin ya:KK43:(offoffff:
amin canım..

Kızlar ya aklima geldi burda 2-3,kisi var yolda falan gorursem konustugum
İnsanlari kolay kırmam dusuncesini yanlisda bulsam yav he he der idare ederim
Ama bunlarin kalbini kircam
Biktim surekli cocuk yapsana niye yapmiyosun dogursana annen genc bakar buyur demelerinden midem bulandi

Kimene yahu?
Annem.icin mi dogurcam cocugu anneme ne
Bu millete niye dert ben anlamiyorum
Ben dogurunca bunlara para mi vercekler anlamadim ki
Dogurasim varsada yapasim kaciyo yeminle.

ayy sorma bende aynı dertten muzdaribim,biliyorsun bende hiç yok..
ee kaç sene olmuşmuş evleneli,neyi bekliyor muşuz?
bitane yap başka yapmazsın..böyle çok ara verince rahim tembelleşiyor,sonra çok ararsın vs vs
sen nerden biliyorsun benim ne çektiğimi,ne biliyorsun isteyip istemediğimi..bir de yaşça büyükler böyle söylüyor saygımdan birşey diyemiyorum ama bir gün bi patlıcam pir patlıcam :KK34:

ayy sorma bende aynı dertten muzdaribim,biliyorsun bende hiç yok..
ee kaç sene olmuşmuş evleneli,neyi bekliyor muşuz?
bitane yap başka yapmazsın..böyle çok ara verince rahim tembelleşiyor,sonra çok ararsın vs vs
sen nerden biliyorsun benim ne çektiğimi,ne biliyorsun isteyip istemediğimi..bir de yaşça büyükler böyle söylüyor saygımdan birşey diyemiyorum ama bir gün bi patlıcam pir patlıcam :KK34:
Herkes doktor , prof olmus zaten
Yani belki olmuyo, belki hasta belki bisi hic mi dusunmez insanlar
Belki uzulcek
Hayirda komsum dogursa banane dogurmasa banane
Bana ne fayda yahu
İnsanlarin yatak odalarina burunlarini sokmaya bayiliyolar

Cok biliyosan otur dogur diyesim geliyo benimde
Bendekilerde yasca buyuk

Dil dokuyorum bi de
Dusunmuyorum falan diyip gecistircem yaaa oyle sey mi olur kardesi olsun vs vs
Ellerinden gelse gelcekler benle yatak odama

Tamam bi cocuk yap dedin
O dedi diye bende hemen aksam cocuk yapcam zten
Hayr dedin de noldu
Dedin o ki kisa kes ne bidi bidi uzatiyosun
Bana diyoki yaslaninca yalnizlik zor
Ee cocugu olanin cocugu hic mi evlenmiyo
İlla yalniz kalicaz
Zekaya bak.

Dun cinlerim tepeme geldi
Sen mi bakicaksin dedim.sakayla laf soktum.bakarim.nolcak diyo bide.

Lellicim salla canım yaa boşverr..
Dediğin gibi bizim insanlarımız böyle..
Bekarken yokmu aday ne zaman evlencenn
sözlenirsin , ee nişan ne zaman.
nişanlanırsın .. ee düğün ne zaman..
evlenirsin yap bir çocuk yada bebek yok mu bebek:=:)
bir tane olur ee ikinci yokmu neden kardeşi yok.. yap ikinciyi.. böylee uzaaarr gider.. bitmez anam bitmezzzz..

merhaba kızlar
dişlerimde diş taşları o kadar çok birikmiş ki diş etlerimi aşağı ittirmiş. bazılarını temizlemek için etlerini açmakj gerekir dedi doktor. çok canım sıkıldı çok.
sigaradan olurmuş. ben bırakalı 3,5 yıl oldu ama etkisi var dedi doktor. uzun bi tedavi süreci olacak yani.

lelli sen boşver onları. insanlar hiç düşünmez. belki hastayım belki başka bi şi var.
ben 2. çocuğu o kadar çok istiyordum ki buraya topikler açtım.
çok hayaller kurdum. erkek ya da kız ne olursa olsun adı bile belliydi. o derece yani.
kendi doktorum oğlumda yaşadığım sıkıntıdan dolayı izin vermedi. ölürsün dedi. başka doktorlar da umutlu konuşmadı. ve ben bu konuyu kapattım.
millet soruyordu ben de açık açık bana gebelik yasak diyordum. amannn bir şey olmaz. bak bilmem kimin çocuğu da senin ki gibi erken doğdu ama o yaptı.
doktor nereden bilecekmiş, allah verir...ayyyy daha neler diyorlardı...
takma sen kafana.

statistician çok geçmiş olsun. nasıl bir hale geldi bu ülke. artık şans eseri yaşıyoruz resmen.
rabbim evlatlarımızı anamızı babamızı kardeşlerimizi eşlerimizi korsun inşallah.

Millet çıldırdi artık şiddetin dozu giderek artıyor.Allah islah etsin bu insanları.Stacim Allah şifa versin kadıncağıza.@lelli boşveer salla bana neler diyolar hala diyolar yahu yaşım 40 olmuş hastayım diyorum daha konuşuyolar.Cehalet işte. M maviduvar1 valla dişeti tedavisi uzun süruyo ama sonrasında çok rahat edersin ayrica estetik olarakda hoş oluyo.@civven bugün süpürdüm vc banyo yıkadım sadece.Bakalım bu bize ne kadar gidecek.Burda hava çok güzel kızlar bir gideyimde kaşımı filan aldırayım bari .Görùşürüz .

Bende heryeri actim bi havalandirdim
Mutfagi temizledimoglum cubuk makarna istedi onu yaptim
Wc temizlencek ve utum var

Ben bu temizlekleri hiiic temizlikdan saymiyorum iste
O dolaplar yataklar cekilmeden
O halilar rulo yapip kaldirilmadan
O dolap icleri dokulmeden
Cam tul kapi olayina girmeden yaptigim hic bi temizligi severek yapmiyorum
Ev hep pismis gibime geliyo

_sekerpare_ _sekerpare_ evet bayağı uzun sürecek gibi görünüyor. Allahtan bize ayrı bi hak tanıdılar. hiç beklemiyoruz. bir kaç güğn sonrasına randevu alıyoruz ve tedavimizi hocalar yapıyor.
özel de olsa tonla para vermem gerekirdi...

Bende heryeri actim bi havalandirdim
Mutfagi temizledimoglum cubuk makarna istedi onu yaptim
Wc temizlencek ve utum var

Ben bu temizlekleri hiiic temizlikdan saymiyorum iste
O dolaplar yataklar cekilmeden
O halilar rulo yapip kaldirilmadan
O dolap icleri dokulmeden
Cam tul kapi olayina girmeden yaptigim hic bi temizligi severek yapmiyorum
Ev hep pismis gibime geliyo
aynneeeen bende.. normal rutin işlei işşten saymıyrum hiç.. aynen sana katılıyoum.. o camlar kirli iken evin içi süpürülmiş fısss..
dolap içleri dağınıkken ev topluymuşş fosss..:)

ağlamak istiyorum kızlar :mad::mad:

o kadar kilo aldım ki şirkette ki herkes beni hamile sanıyormuş..dün müdürümüzle sohbet esnasında bayanlardan biri hamileymiş galiba dedi.bende yoo,öyleyse de ben bilmiyorum dedim.
bugün de aşçı abla sordu bana kaç aylık diye, bişey yok ki dedim aa biz hamile sanmıştık dedi.
yine geçen gün biri bişey ikram etmişti bende 1 tane aldım,2.yide verdi gerek yok dedim yok yok buyrun dedi.meğer adam hamileyim diye çifter çifter vermiş...oyy ben nerelere gidemmm :cry::cry:

ağlamak istiyorum kızlar :mad::mad:

o kadar kilo aldım ki şirkette ki herkes beni hamile sanıyormuş..dün müdürümüzle sohbet esnasında bayanlardan biri hamileymiş galiba dedi.bende yoo,öyleyse de ben bilmiyorum dedim.
bugün de aşçı abla sordu bana kaç aylık diye, bişey yok ki dedim aa biz hamile sanmıştık dedi.
yine geçen gün biri bişey ikram etmişti bende 1 tane aldım,2.yide verdi gerek yok dedim yok yok buyrun dedi.meğer adam hamileyim diye çifter çifter vermiş...oyy ben nerelere gidemmm :cry::cry:
Canım sıkma canını yaa.. veririsin.. çok mu aldın ki?
Kaç kilo fazlalalığın var.. ?
bende vermem gerek 3 kilo fazlam var..
kış ayarında illaki herkes alıyor ya..
biraz dikkat edip birazda yürüyüş yaparsan inan ki çok kolay verirsin..

Canım sıkma canını yaa.. veririsin.. çok mu aldın ki?
Kaç kilo fazlalalığın var.. ?
bende vermem gerek 3 kilo fazlam var..
kış ayarında illaki herkes alıyor ya..
biraz dikkat edip birazda yürüyüş yaparsan inan ki çok kolay verirsin..

boyum 1.58 kilom 63..kendimi bildim bileli hep balık etliyim,hiçbir zaman çook zayıf olmadım ama bu sefer sınırları fazla aştım ki nasıl aldım onu bile hiç bilmiyorum..Ramazan sonunda 53 kiloydum ama geçen haftalarda 65 i bile gördüm :KK57:
ufak bi rahatsızlık geçirdim o dönemde çok hareketsiz kaldım ona veriyorum ama bu bir bahane değil..şimdilerde daha iyiyim çok şükür, en kısa zamanda yürüyüşe başlamayı düşünüyorum :KK51:

Lellim 30 TL te hallettik şükür dolabı.
Ben zaten netten araştırıp sorunu bulmuştum. Ama basit bi telle içini temizlemek gerekiyordu ve teli sokacağım deliğin nerde olduğunu bilmiyordum.
Adam bi daha olursa surdan açın, açamazsanız arkadan şurayı açın filan dedi. Tabi açamazsanız dediği kısmı çoktan vidalarını açmıştım. Kurcalamaştım her yeri sesimi çıkarmadım ama:-)

boyum 1.58 kilom 63..kendimi bildim bileli hep balık etliyim,hiçbir zaman çook zayıf olmadım ama bu sefer sınırları fazla aştım ki nasıl aldım onu bile hiç bilmiyorum..Ramazan sonunda 53 kiloydum ama geçen haftalarda 65 i bile gördüm :KK57:
ufak bi rahatsızlık geçirdim o dönemde çok hareketsiz kaldım ona veriyorum ama bu bir bahane değil..şimdilerde daha iyiyim çok şükür, en kısa zamanda yürüyüşe başlamayı düşünüyorum :KK51:
OOo o zaman rahat verirsin.. zaten önümüz baha yaz inş.. ,
temiz havada bolbol yürürsün.. birazda yediklerinden kıstın mı tamamdır:)

Okulda nöbetçiydim çok dersim yoktu ama yoğindum kaldığım süre fazlaydı.
Bir de gelir gelmez servis geldi onlarla birlikte girdik eve.
Namazını kılayım uyuyacam inşallah.

@karanfilcem iyi hadi halletmissin ucuza gozun aydin

Annemle yurumekde olmuyo kizlar sunu yiyelim bunu yiyelim diyo :(
Gecen midye yedik bugunde börek
Annem yurumeyi farkli anladi galiba
Benim yalniz yurumem lazim
KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM verelim su 3kiloyu ya motive edelim birbirimizi
sta sta gagamizi tutcaz
İlaclar aldirmistir sana o kiloyu ya bi anda okadar kilo alinmaz.

@karanfilcem iyi hadi halletmissin ucuza gozun aydin

Annemle yurumekde olmuyo kizlar sunu yiyelim bunu yiyelim diyo :KK43:
Gecen midye yedik bugunde börek
Annem yurumeyi farkli anladi galiba
Benim yalniz yurumem lazim
KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM verelim su 3kiloyu ya motive edelim birbirimizi
sta sta gagamizi tutcaz
İlaclar aldirmistir sana o kiloyu ya bi anda okadar kilo alinmaz.
Annen tam benim kafadan yalnız :KK48::KK48: eşime yürüyüşe çıkalım diyorum,çıkarken de ayy yanımıza çekirdek mi alsaydık acaba diyorum :KK53:

öyle çook yemek yiyen biri değilim zaten.benimkilerin asıl sebebi abur cubur bir de son dönemde olan hareketsizlik ve öğün düzensizliğinden oldu,tabii ilaçların etkisi de yok sayılmaz :KK51:

Back