- 1 Mart 2010
- 44.860
- 114.207
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.401
6,30da (pazar haric) her sabah acıgız canım:)Sanada günaydıınn.. >,
Tatlı bayeeğğnn:)
Canım iyi erken kalkıyosn maşhh.
ben evde olsam bu saatte kakmam valla..
Onlar gidince yat keyifi yap canım..6,30da (pazar haric) her sabah acıgız canım:)
6.30 kalkıs 7de oglani servise bindirme faslı
Sonra ese kahvaltı hazırlama giydirme faslı 7.30 esi yollama
Sonra uyku kacıyo
Böyle asık veysel gibi geziyorum ortalıkda.
Bazen uyuyorum ama boyle gunesi falan görünce uykum kacıyoOnlar gidince yat keyifi yap canım..
ben evdeyken eşimi kızım gönderirdim.. yatardım tekrar:)
uykum gelirdi gene yatağa yatınca:)
Doğru diyosun canım..Bazen uyuyorum ama boyle gunesi falan görünce uykum kacıyo
İs de yaptigim yok keyif yapiyorum.
Kolay gelsin sizlerede kosturuyosunuz aklı evde kalan calısanlar olarak.
Uykuyu cok severim aslinda ama kaciyo isteDoğru diyosun canım..
Güneşi görünce inasnın yaşama sevinci geliyor değilmi..
uyku muyku kalmaz..
ben de hafta sonları en fazla uyuduğum 9,30 kii daha cumadan derim ki yarın en erken 10da kalakcağım derim ama nerdeeee
benim ufaklıkda alışmış en fazla 8de ayakta..
gelde uyu..
biaz oyalanır yavrum.. sonra anneeee acıktııımmm kallkkk
gelde kalkmaa:)
sonrasında biz kahvaltı falan derken;
ev işi vs. bazen gezme..:)hayat akıp gidiyor..Uykuyla fazla hayatı kaçırmamak lazım ama onsuzda olmuyor ki.. :)
işte o benim.....Bazen uyuyorum ama boyle gunesi falan görünce uykum kacıyo
İs de yaptigim yok keyif yapiyorum.
Kolay gelsin sizlerede kosturuyosunuz aklı evde kalan calısanlar olarak.
oy oyy o işler bendede var)Uykuyu cok severim aslinda ama kaciyo iste
Aslında bi bahar temizligine girmem lazım
Tuller,camlar,yataklar cekilip falan azicik daha isinsin hava diye bekliyorum
Rehavet çöktü desene:)yapmayınca da dahada beter oluyo birikiyor.Günlük rutin işini yap gitsin o zaman canımGünaydın kızlar herkese ...çok iş var ama yapcak zerre istek yok içimde..Şimdiden taşınma moduna girdim , sanki evi aldık da ...Aman yeeeaa modundayım.Evi b...k götürüyo resmen.
oyoyy cuma günleri bende aynıyım..5 günün yorgunluğumu bilmem ama cuma dahada zor kalkıyoum..akşamda uyukluyorum resmen..işte o benim.....
aklı evde olanlar....
sağol canım...
bu sabah resmen sürünerek kalktım ki ben namazdan sonra yatmazdım. bugün yattım azıcık daha..
Günaydın kızlar herkese ...çok iş var ama yapcak zerre istek yok içimde..Şimdiden taşınma moduna girdim , sanki evi aldık da ...Aman yeeeaa modundayım.Evi b...k götürüyo resmen.[/
Geztapo taşınma fikri insanın aklına bi yerleştimi eli kolu kalkmaz insanın. Gönlü geçiverir hemen oturduğu evden.
Bende taşınma ev eşya arama sürecinde öyle olmuştum. Artık evi kaç gün süpürmediysem bilemiyorum, eşim yere düşen bişeyi aldığında, ya bu evi bi süpürsek mi napsak tamam taşıncaz da o kadar da değil falan demişti..
Allah razı olsun kızlar dualariniz ve desteginiz için
Para icin işlenmiş bir cinayet gibi görünüyor
"Temdeki tir parkinda iki ceset" diye geçiyor haberlerde
Tv.de de verildi az önce
Haberler dışında bi bilgim olmadı
Annemlerle de görüşemedik tam
Zaten anne babasının şu an konuşacak hali yoktur
Ben yine biisürüü gezdimmm
Kursa biraktim kuzuyu
Annemle carsiya ciktik
Cerez almaya tatbak a gittik
Donerkende marketleri geze geze geldik
A101,hamar,bim,pastane,firin
Hiii bi de nooldu eve bi geldim icra kagidi var trabzondan
Hemen esimi aradim turktelekomdan icra gelmis trbzn dedim esim bi kldi telefonda ne kagidi ya ne yaziyo dedi
Valla sgk maasina el koycaklarmis koydeki telf borcunu odemedin demekki dedim kapattik tlf neyse
Esim aradi 10dk sonra beni merkezdeki evlerinin tlf esimin uzerineymis ama evde gorumcem oturuyo esimin ses okadar sinirliki kulagimdan cektim tlf o derece
Aradim agzima geleni saydim sctm sivadim sinir kupu oldum biktim bunlardan bunlari totosuni toplucam diye huzurum kalmadi sicilime islenirse bunlar kredi cekemicem vs bana saydiriyo(sinirini alamamis baya saymis k.v ve gorumceme) kadindaki rahatliga bak nede olaa telf uzerlerine degil diye umursamamislar bayada yuklu bi mebla
Esim hala sayiyo bana kafayi yedirtcekler evden cikin beni oraya getirtmeyin falan demis(evleri var eltileriyle ayni binada olmamak icin esimlerin evde kaliyolar uyaniklar diyorum size hep anladiniz)
Esime bi sakin ol dedim
Ne sakin olcam is yerime gelirse o rezil olurum falan falan sayiyo
Gorumcem icinde ben onunla konusmuyodum mecbur kaldim aradim beni dinden imandan cikardilar diyo hala saydiriyo
Bukadar sinirlencegini bilmiyodum
Sakin ol dedim oderler falan dedim
Yarin odiceksiniz bakicam demis
Nolcak bakalim
Adam ciddi bikmis kizlar bunlarin arkasini toplamakdan bana anlatmiyo ama inanin o sinirini ben telf hissettim
Belki kendi ailesi neticede kotuler ama dillendiremiyo demekki
Kayniminda icra kagidi geldi zamaninda
Diger kayniminda
Bunlar boyle aile
Esime yikmaya calisiyolar akıllandimi dersiniz
AMİNHepinize Hayırlı Nurlu Cumalar
Allah kazadan, beladan, kötü niyetli insandan. hasetten, fesattan, nazardan korusun.
Hakkınızda hayırlı olacak ne muradınız varsa Allah tez zamanda kavuştursun.
Yavrularınız hayırlı itaatkar evlat olsun, eşlerinizle aranızda bol muhabbet olsun
İşiniz gücünüz rast gitsin. Sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürleriniz olsun.
Sevdiklerinizin acısını görmeyin.
Kazancınız bereketli olsun, ummadığınız yerden rızıklanın İnşallah.
AMİN
off ya nedir bu böyle.. hergün bu tür haber duymaktan yoruldum ya.. acayip demorolize oluyorum.. bu tür haberleri görünce beHayırlı cumalar kızlar,
sevimsiz den sonra bir kötü haber de bende.. kv.nin kuzeni eşini kafasından vurup ücra bir yerde arabanın içine kilitleyip yaya olarak kaçmış.kadın yaşıyor çok şükür ama yoğun bakımda,ne olacağı belli değil.yaşasa bile hasar çokmuş sanırım.adam da kayıplarda hala bulunamamış
haberlerde falan izleyince insana yalan geliyor,bu kadar da olamaz diyoruz ama maalesef bu kadar da oluyormuş
amiiinnnnnn innşş......Hepinize Hayırlı Nurlu Cumalar
Allah kazadan, beladan, kötü niyetli insandan. hasetten, fesattan, nazardan korusun.
Hakkınızda hayırlı olacak ne muradınız varsa Allah tez zamanda kavuştursun.
Yavrularınız hayırlı itaatkar evlat olsun, eşlerinizle aranızda bol muhabbet olsun
İşiniz gücünüz rast gitsin. Sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürleriniz olsun.
Sevdiklerinizin acısını görmeyin.
Kazancınız bereketli olsun, ummadığınız yerden rızıklanın İnşallah.
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?