Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

kızlar çok üzüldüm adınıza beterin beteri var tabi ne diyim herkesin hakkında hayırlısı inşallah

böyle dertleri olan bir tek kendim olacağını düşünmüştüm ama kızlar gördüm ki sizlerde benim gibisiniz
ne yapalım anamız babamız onlar için katlanıyoruz
inş. abilerde akıllanırlar

hoşgeldin canım

karanfilciğim ellerine sağlık cnm valla ne zamandır ıspanaklı börek istiyorum elim değmiyor maşallah sana fırsat bulup yapıyorsun kekleri börekleri de

günaydın kızlar dün bime gittik 85 lira bayıldık geldik
temel ihtiyaçtı hepsi çay şeker pirinç salça yağ
ama bu paranın içinde deterjan yok
tuvalet kağıdı şampuan çamaşır suyu vs yok
peynir zeytin kahvaltılık yok
bir elle tutulur teneke yağ var yanmışız biz
yinede bu günümüze şükür Rabbim aratmasın

Günaydınlar
Ben de gitmeden önce almadım bir şey, dolap tak takır. Bugün gidip alışveriş yapmak lazım. Bakalım ben ne kadar bayılacağım

Gerçi liste dışına çıkmam ama, yine de listem tek başına uzun bayağı.

cnm bende liste yapıyorum öyle ıvır zıvır gereksiz şeyler alınmıyor yanlarına fiyatlarını yazarım hepsini toplarım ne kadar tutuyorsa ona göre alırım
ama bu sefer şok oldum liste fiyatı ile tutmadı
şeker olmuş 2.90 eşim diyor gider başka marka alırım tepki olsun almıcam
pirinç öyle çay öyle herşeye zam zam gittik kilerden kart çıkarttık uygun ürünleri takip etcez artık ordan
daha alıncaklar var liste hala kabarık

Allah dargelirlinin yardımcısı olsun. Hayat çok pahalılaştı son zamanlarda. Sözde iki kişiyiz ama masraf yine de az değil.

Ben de bazen tepkili olup almıyorum, sonra dğer marketlerin de aynı fiyatı koyduğunu görüyorum.

zaten anlaşmalı gibi hepsi birden koyuyor zamları
gerçekten Rabbim yardımcısı olsun tek maaşla çocuk okutup geçinmeye çalışan insanlar var çok zor
2 kişinin aylık masrafı en az 300 o da lüks değil temel gıdalar

Evet, bir de Allah bereket versin kış gecelerinde insan misafir de ağırlıyor.

Kesinlikle, ne zorluklarla yaşıyor insanlar, Rabbim bize iş nasip etmiş çalışır yaparız. Sadakanın da bereketine inanmak lazım ama ben çoğu zamanlar sadaka vermekte zorlanıyorum. Allah bize de nasip etsin, biz de olmayanlara yardım edelim.

Ayy konudan konuya atladım yine

Biodermanın bi ürünü ne bilim ya sadece eczanelerde satıyo kaliteli bişeye benziyo paramada kıyamıyorum tabiki
BB krem 19.90 tl alim diye düşünüyorum çok sık makyaj zaten yapmıyorum
canım o badem kremi yağlı değil mi?
Benim cildim normalde yağlı nemlendirici kullanmıyorum daha çok yağlandırırsa ya
iyi temennilerin için sağolasın bereketimiz eksik olmasın evlerimizden.

8 yaşında canım
Sütdilimi istedi dünde aklıma burası geldi
balık kraker, cubuk kraker falan aldım yine stok.
Tv izlerken aranıyo cips vs yemesin diye bunlardan alıyorum yada mısır patlatıyorum pek seviyo paşam keyfine çok düşkündür.
Birde kurabiye canavarı kek ver kurabiye ver yap yesin.
Bazen üşeniyorum itiraf etmek gerekirse
Benim babamın malı mülkü varda noluyo cnm ya koklatmıyo ki o da kendi yiyo olmasaydı keşke diyorum bende.
Rabbim çok verip azdırmasın az verip dilendirtmesin.

Son düzenleme:

Hoşgeldin sağolasın onu bende duymuştum deniyim bakim.
Bir de kozmetik dünyasına el atarsam daha elimde para durmaz benim uzak durmak isabet olur sanırım
Deneyip paylaşıp görücez artık teşekkürler

cnm yağı evet çok çok yağlı cidden benim cildim pek yağlı sayılmaz kullanıyorum kremi biraz daha iyi çok az kullanıyrum onu da
makyaj pek yapmadığım için bb krem almadım bende gerek yok şimdi benim için
amin cnm kimselere muhtaç etmesin Rabbim

Lavin bazen bende sadaka veremedim diye çok üzülüyorum
bu bizim görevimiz muhtaç biri varsa paylaşmalıyız ama bazen yeri geliyor o parayı bile aradığımız oluyor

kızlar bu arada dün akşam eşim kumbarama 15 tl attı ay çok mutlu oldum ne zamandır atmıyorduk hatta arada elim gidip bozuk alıyordum ekmeğe suya bu sefer iyi oldu

Hoşgeldin sağolasın onu bende duymuştum deniyim bakim.
Bir de kozmetik dünyasına el atarsam daha elimde para durmaz benim uzak durmak isabet olur sanırım
Deneyip paylaşıp görücez artık teşekkürler
iş yerine gelen bir bayan var avon satıyor ahh çok para harcadım sorma içim yanıyor
yok yüz kremi yok yüz jeli toniği
sonra dedim kendime be akıllı sen makyaj yapıonda mı alıon bunca temizleme ürününü
al bir tane bir şey dursun şimdi o aldıklarımı kullanmıyorum evde ziyanlık
artık almıyorum hakim oluyorum kendime
gerçekten kozmatiğe bir bulaştın mı yakanı kurtaramıyorsun

Çok haklısın canım ya bende oriflamede yaptım öyle bir saçmalık
Kurtardım kendimi
Ben normalde lavanta sabunu kullanıyorum
cildimde sivilce vs olduğunda da direk dr gidiyorum hiç öyle o iyi gelir bu iyi gelir dinlemem
parfum konusundada sıkıntıdayım
uygun ama çokda basit olmayan 3-4 parfüm almam lazım bakınıcam artık
arada atmak lazım
Oğlum biriktiriyo arada tırtıklıyorum:44: bozuk felan olmayınca mecbur kalıyorum
Bir de monopoly istiyo benden ama baya pahalı uygun lisanssız nerden bulabilirim bilen var mı?

Arkadaslar,bende onceden likit temizleme jeli kullaniyordum,ama hicbiri iyi degil maalesef.bir kere cildi iyi temizlemiyor,yuz yikama Sonrasi,hep havlum fondoten lekesi icinde kaliyordu.biraktim onlari,onun yerine seba med savun yada dove savun kullaniyorum,hem cildi fazla kurutmuyorlar,hemde temizliyor cildi.simdi mennunum.ayrica,bir temizlik jeline o kadar para vermek,ve o kadar pahaliya satmak akil kari degil.icinerigini okusaniz,bu ne diye Sok olursunuz.en iyisi sabun,sonra pahali olmayan bir krem,gul suyu yetiyor bana.aslinda eskisi gibi banyo icinde sabun kullanmak istiyorum,tembellikten hep jelleri kullaniyorum,bakmam lazim cildimi kurutmayan birsey birsey bulursam oyle xapicam.dove yada seba meddi galiba ,tam hstirlamiyorum,vucudu kurutmuyordu,denemem lazim.

Bende bugun 70 euro bayildim disarda,misafir ve kendimiz icin ev terlikleri,kendime bir cift havlu ve bir kac hazir corba ve hazir keklerden aldim.Hazir utunlerden nefret ediyorum ama mecburum ilk zamanlar icin,birileri gelirse ,cabuk hazirlarim diye dusundum.kilerede ne varsa stokladim,bir sure beni Idare etmesi lazim.

Böyle düşününce evet çok haklısın kıyamıyorum zaten şuan için paramı ona baymaya
Gülsuyu bende kullanıyorum göz makyajımıda pamuğa krem sürerek yapıyorum.

aaiiiyy bebiş gelicek çokda az kalmış mis kokulunun gelmesine
Rabbim size bağışlasın yavrucağını cnm

arkadaşlar bugün eşim pazara gitmiş :
1kg elma
2kgportakal
1kgmantar
1tane kıvırcık
1kg çeri domates
1bağ yeşil soğan
yarım kg limon
1kg mandalina
kaç para tutmuş tahmin edin 26 lira harcamış valla artık geçim ne kadar zor oldu .Birde geçen süt aldım sütçüden 5 kilo mayaladım yoğurt bizde çok tüketiliyor yoğurt mayalanmadı sıcak suya oturttum yinede olmadı kurtaramadım çöpe gitti çoookkk üzüldüm.nasipten çıkmış o para demekki dedi eşimde .hazır yiyecekler konusunda hakkaten bende hassasım yedirmemeye çalışıyorum.kozmetik masrafım sıfır yüzüme bişi sürmüyorum ama çok pütür pütür oluyo neden bilmiyorum bu ara cildiyeye gitsemmi diyede düşünüyorum .

Benim çok canım sıkılıyo bu akşam
Oğlum annemde dayısıyla film izliyolar
Eşim genelde 21.00dan önce gelmiyo

tv,yeşilçayım,pc,yatak ve ben..

Okucak kitabımda kalmadı
Zaten bu aralar çokda yemek yiyorum
Spor yapmaya hep üşeniyorum
sevdiklerimde hep uzakta

İçime buhramlar çöktü..

Atın beni denizlere..

Deniz kenarında sahlep olayd... (eror!) bu havada deniz kenarımı olur tr_lelli toton donar diyenim bilem yok.
Hayallerim bilem abidik gubudik!

Aşk ekmek hayaller.. bu dizinin isim babası kim yahu nebiçim isim bu
Bu biscolata erkeğine benzeyen tip neden fırıncı
Kafamda deli sorular

Son düzenleme:
merhaba kızlar az yoğunum şu sıralar annem de yanımda pek nete giremiyorum.
sağolsun komşum bir iki gün önce su böreği yapıvermişti.
bugün de geçmişlerden eski bir dostumuz geldi. börek çok iyi çıkageldi.
pilav mercimek çorbası bir de köy tavuğu getirdi annem onla mantarlı sote yaptık yemeğe.

sohbet muhabbet az önce gönderdik işte.

derin bi iç geçiresim geldi bee gece gece...

ayy çok güldüm hepimiz bi başkayız demek bu gece :))
okumadan yazdım girer girmez baktım sen de içlenmişsin..
benim bi yanım yarım eksik, çok üzülüyorum bazen acaba ben bu imtihanı kaldıramıyacak mıyım ki diyorum içime öyle hüzünler çöküyor ki..

geçmiş olsun canım.
neyse gideceği varmış artık.
ben de dün gittim pazara
10.5 tl tuttu ama ben meyve almadım.
aslında marketle kıyaslayacak olursak pazara ucuz geldi bana:111:

limon 1 kg 1,5 tl
mantar yarım kilo 2.5 tl
marul 2 normal boy(büyük bile sayılabilir) 1.5 tl
havuç 1 kg 1 tl
maydonoz 0.5 tl
muz 1 kg dan fazla 3.5 tl

Sevimli,bende seni begeniyom canim:) ama buton hep olmaz diyor:)

bizim oğlan bugün 4ü 20 geçe uyandı
40 dk falan oldu uyuyalı, benim de uykum kaçtı
buraya baktım
şimdi gidip yatıcam, umarım biraz uyur da ben uyuyabilirim
tatiller artık anlamsız benim için
haftasonunun bile gelmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…